Ihana Helsinki

Parina viime päivänä syksyinen Helsinki on kyllä näyttänyt parastaan! Aurinko on paistanut siniseltä taivaalta, ilma on lämmin mutta kuitenkin vähän kirpsakka. Täydellinen syyskuun sää siis :) Nautiskelimme tänään serkkuni kanssa ihmisiä vilisevästä keskustasta seuraavanlaisissa tunnelmissa.

Kävimme syömässä herkulliset pastat WTC-talossa Spaghetteriassa, joka on yksi suosikkilounaspaikoistani Helsingissä. Paikka ei ehkä ole se kaikista viihtyisin kiireisten ihmisten kulkiessa ohi tiuhaan tahtiin, mutta ruoka, ah!

Täytettyämme kurnivat vatsamme kiertelimme muutamilla kaupoilla, sain toimia ystävälleni shoppailuassistenttina ja siitäkös olin innoissani ;) Mangon ja Zaran syysmallistot iskevät kyllä tähän tyttöön ihan täysillä!

Lopuksi istahdimme vielä Café Esplanadin terassille nauttimaan puiden takaa pilkistelevästä auringosta kahvikupposen ja suuren kakkupalan kera. Kolmen suklaan kakku oli herkullisinta mitä olen piiitkään aikaan syönyt, aivan taivaallista! Espan terassilla on mukava katsella ohikulkevia ihmisiä ja kuunnella turistien iloista puheensorinaa.

Tällaisen ihanan päivän jälkeen en voi kyllä kuin olla iloinen, että saan asua näin hienossa kaupungissa! Toivottavasti teilläkin on takana tai vaikka vielä edessä kiva keskiviikko :) Mukavat illanjatkot!

28 thoughts on “Ihana Helsinki

 1. Voi kumpa määkin asuin Helsingissä. Välillä tuntuu, että tää tampere on niin pieni paikka. Tykkään Helsingin vilskeestä ja tunnelmasta:) Kaiken lisäksi se on niin kaunis kaupunki! Harmi, kun tulee käytyä niin harvoin siellä :/

 2. Olet niin oikeassa! Samaa olen ajatellut lukemattomat kerrat kulkiessani tän kaupungin katuja: niin ihanaa asua näin kivassa kaupungissa! En varmaan koskaan kyllästy noihin samoihin juttuihin, kaupungilla kuljeskeluun ja kahviloissa istuskeluun …ja shoppailuun ;) Ihana postaus jälleen kerran!

 3. Ihana päivä! Kyllä shoppailu ja hyvä ruoka & herkut tietysti seuroineen tekevät päivästä hymyilyn arvoisen :) Helsinki on <3

 4. At least all the tourists I've spoken to have said that it is a beautiful place! And that's what I think as well :) You should visit here some day!

  You think so? Maybe they're a bit similar then :)

 5. Oioi tuo ruoka ja etenkin tuo suklaakakku saa kyl nyt kuolan valumaan! Enkä saa ees lohduttautua suklaajätskillä, mitä tuolta pakkasesta löytyis kun on flunssa :((

 6. No eipä se Tampere taida pahasti jäädä kakkoseksi! :) Helsingissä ympärillä oleva vilske on kyllä kivaa ja tunnelma varsinkin tietyissä paikoissa aivan ihana. Onneksi Tampereelta pääsee kuitenkin niin näppärästi ja nopeasti tänne, etteikö voisi käydä useamminkin :)

 7. Hih, kuulostaa niin tutulta :) Tällaiset päivät ovat ihanan piristäviä! Ja kiitos, kiva kuulla että tykkäsit! :)

 8. Älä muuta sanoa, tepsuttelin kotiin koko tyttö yhtä hymyä :) Osaan nauttia Helsingistä nyt vielä oikein täysin rinnoin, kun muutto muualle opiskelujen takia oli jo niin lähellä ja tulee varmaan jossain vaiheessa olemaan vielä edessä.

 9. Tykkään itsekin kovasti Cafe Esplanadin ja muutenkin Pohjois-Esplanadin tunnelmasta :) Ihania liikkeitä, tyylikkäitä ihmisiä ja kansainvälistä tunnelmaa :) hih.

 10. Ymmärrän, mut muista, että tänne pääsee aina takasin ja muualla asuminen antaa vähän omanlaista perspektiiviä asioihin :)

 11. Tottakai :) Juuri nyt vaan osaan löytää Helsinkiin jäämisestä parhaat puolet tällä tavalla, ajatellen että opiskeluiden aika ei ollut vielä!

 12. Hih, näinpä :) Ehtisiköhän sitä vielä kerran Espan terassille nauttimaan kahvit, ennen kuin on pikkuhiljaa siirryttävä sisätiloihin..

 13. En voi edes sanoin kuvailla miten hyvää tuo suklaakakku oli, mmm… Pakko päästä pian tuonne kröhöm kahville uudestaan ;) Paljon paranemisia sinne!

 14. Helsinki on ihana kaupunki kyllä! Siellä on nykyisin niin kansainvälinen tunnelmakin :) Voikun pääsisi itsekkin muuttamaan helsinkiin!

 15. No näin on :) Ja etenkin näin kesäaikaan kun kaupunki on täynnä turisteja. Oletteko miettineet joskus tulevaisuudessa Helsinkiin muuttamista? :)

 16. Papa Giovanni lopetti toimintansa aikoja sitten. Ravintola taisi siis olla varmaan Spaghetteria?

 17. Oho, kiitos korjauksesta! En ole laisinkaan kiinnittänyt huomiota ravintolan nimeen, vaikka kävinkin siellä juuri pari viikkoa sitten. Olen niin mieltänyt sen vanhaksi tutuksi Papa Giovanniksi ;) Kiitos siis huomiosta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *