Have a Nice Friday!

Heipparallaa taas, pikaterkut sateisen perjantain keskeltä!

Päivä on kulunut nukkuen pitkään, kaupungilla paremman puoliskon kera ostostellen ja kahvitellen, kaatosadekin alkoi sopivasti vasta kotiin päästyämme. Sade ei nimittäin haittaa loppuillan ohjelmaamme yhtään, tiedossa on porukalla kokkaamista kahden ystäväpariskunnan kera!

Nyt ehostautumaan ja menoksi, palataan asun kanssa huomenna :) Oikein ihanaa perjantai-iltaa kaikille!

Ps. Jos ette ole vielä vastanneet tuohon sivupalkin kutsuvan valkopinkin väriseen TNS:n lukijatutkimukseen, toivoisin kovasti teidän käyttävän pienen pariminuuttisen sen täyttämiseen! Suurkiitos jo etukäteen :)

11 thoughts on “Have a Nice Friday!

  1. Hei, en saa sitä TNS:n lukijatutkimusta auki tuosta :( Olen jo aijemminkin yrittänyt, mutta se ei toimi…

  2. Voi kökkö! Ethän ole estänyt koneeltasi Javascriptejä tai muita? Minulla se ei nimittäin näkynyt niiden takia Macillani, mutta kaikilla muilla koneilla olen saanut sen näkymään.. Höh, yritän vielä kysellä, josko tuossa on joku vika :) Kiva kuitenkin, kun olet yrittänyt! ;)

  3. Heh, kiitos :) Täytyy myöntää, etten ole aikoihin liikkunut oikeastaan ollenkaan, toistaiseksi on kiittäminen geenejä jotka sallivat hillittömän ruokahaluni.. :D Nyt haluaisin kuitenkin tehdä asiaan muutoksen ja pitäisi hankkia taas pitkästä aikaa salikortti :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *