Asua uusien saappaiden kera

Heippa ja kivaa sunnuntaita!

Asujen kuvaaminen on tosiaankin viime aikoina jäänyt ja pahasti, joten nyt täytyy yrittää skarpata sen suhteen! Edes uudet saappaani eivät ole ehtineet vilahtaa täällä, vaikka ovatkin olleet jo kovassa käytössä :) Näinpä nyt korjatakseni asian, tässä eräs asu viime viikolta.

Bleiseri, pusero ja housut / Zara
laukku / Mulberry
saappaat / Piano
kello / MK
rannekoru / Holly & Whyte by Lindex

Värimaailma asussa oli kyllä niin minua, kuin vain voi olla, hih :)

41 thoughts on “Asua uusien saappaiden kera

 1. Kiva asu!:) Täällä kuolataan erityisesti tuota laukkua… Käytätkö sitä useinkin ns arkilaukkuna vai onko se mielestäsi liian raskas sellaiseksi? Ihanaa sunnuntain jatkoa!:)

 2. Aivan ihana asu! Kiitos vinkistä, taidankin huomenna laittaa vastaavat housut ja saappaat :) Kävin nimittäin ostamassa nuo samat saappaat vaikka ovatkin hieman löysät varresta.. ihanat silti :)

 3. Kiitos Zandra! :) Hmm, se vähän riippuu.. Esimerkiksi koululaukkuna Bayswater ei kyllä olisi mikään ihanteellisin, sillä se on jo itsessään aika painava ja sinne kun vielä lisäisi muutamat kirjat niin raskaaksihan se käy. Muuten kyllä, jos kannan mukana vain perusjuttuja lompakkoineen, kameroinen ja meikkipussukoineen yms, niin silloin Bays toimii hyvin :) Ja toki on hyvä, että sen saa myös olalle tarvittaessa!

 4. Voi kiitos Marja ja kiva kuulla, että sait tästä jotain vinkkiä :) Ovathan nuo minullekin tosiaan hieman löysät, kuten kuvastakin näkee, enkä ole vielä saanut aikaiseksi viedä noita suutarille kavennutettaviksi. Itseäni asia ei kuitenkaan niin paljoa häiritse ja saappaat ovat muuten osoittautuneet aivan täydellisiksi, mukavat ja tukevat jalassa! :)

 5. Kaunis asu! Toi laukku on kyllä ihana :) Itse en tiedä uskallanko tuota ostaa, kun on kuulemma vähän raskas kantaa. Tykkään muutenkin kantaa laukkuja olalla, mutta on toi vaan ihana heh! Minkä laukun ostaisit seuraavaksi, jos voisit valita minkä vaan? Itse tässä pähkäilen mikä voisi olla seuraava hankinta :))

 6. Ihana asu, sopii tosi hyvin kaikki yhteen :) Ihastuin tohon paitaan, mahtaakohan niitä olla vielä zarassa, en oo ainakaan koskaan nähny :/

 7. Tuosta asusta tulee mieleen jonkun vaatemerkin mainos, mutta en saa päähän, että mikä!
  Näytät hyvältä. =)

 8. Hmm… Onneksi mun ei kovinkaan usein tarvitse raahata kouluun mitään kirjoja mukanani. Taidan olla sairastumassa Bayswater-kuumeeseen!:D

 9. oi noi on kyllä tosi nappi ostos ollut ! etenkin natsaa bayswaterin kanssa ihan täydellisesti :-) hitsit, kun mulla on niin isot pohkeet että oon vaan tullut siihen lopputulokseen ettei mitkään pitkät saappaat sovi(tai edes mahdu)mulle :-( :-D tyydyn siis katselemaan niitä sun kaltaisten kaunis jalkaisten ihmisten päällä !

 10. No siinä tapauksessa suosittelen kyllä Bayswateria koko sydämestäni ;) Mitä väriä “kuumeilet”? :D

 11. Kiitos kovasti! :) Laukku on minustakin ihana, voi että kuinka tästä aina haaveilinkin! Se on kylläkin raskas ja kuten ylempänäkin kirjoitin, niin esimerkiksi koululaukuksi en tätä suosittelisi. Sen sijaan kun mukana kantaa vain lompakkoa, meikkipussia, ehkä kalenteria ja muuta pientä, niin silloin Bays toimii loistavasti :) Ja tietysti sen saa myös olalle, jos käy kovin painavaksi.

  Hmm, seuraava laukkuhankintani on Mulberryn Lily, koska isompaa laukkua en tällä hetkellä tarvitse. Sitten kun saan opiskelupaikan, aion ostaa itselleni jonkin “koululaukun”, joka voisi olla joko LV:n Neverfull Monogramina (haluaisin Azurin rinnalle talvisemman version, koska se jos mikä on kevyt kantaa!) tai Mulberrylta ihana Effie Tote (jota tosin ei enää löytynyt Mulberryn sivuilta kääk!).

  Hih, kylläpä innostuin laukkuhöpisemään ;) Mitäs laukkua olet itse pähkäillyt?

 12. Kiitos ihana Jennifer! :) Paitaa olen nähnyt ihan juuri vähän aikaa sitten vielä Zarassa, tätä on myös sähkönsinisenä ja mustana ainakin. Tuossa on olkapäillä sellaiset kultaiset niitit ja pieni niitti myös hihansuussa :) Toivottavasti löydät vielä omasi!

 13. Oli kyllä semmoinen nappiostos että, en voisi olla tyytyväisempi! :) No höpsistä, miksi saappaat eivät sopisi isompipohkeisillekin! Varsinkin jos on varresta hieman leveämpi malli ja eikös niitä kuulemma voi vähän venyttääkin suutarilla :) Voisit kyllä antaa osan pohjelihaksistasi meikäläiselle, tälle rimppakintulle noita täytyisi vähän kaventaakin :D

 14. Tarvitsisin arkilaukun, jota voisi käyttää milloin vaan ja johon mahtuisi paljon tavaraa :) Ehkä Mulberryn Effie Hobo voisi olla yksi vaihtoehto ;) Mulberryn Lily on kyllä ihana, ehkä itselle liian pieni koululaukuksi, mutta vapaa-ajalle se olisi loistava :) Laukut ne on vaan niin ihania eikä niitä voi olla liikaa ;) Täytyy vielä pähkäillä mikä voisi olla seuraava hankinta :)

 15. Kerrassaan täydellinen kokonaisuus, värimaailma ja vaatekaapin peruspilareista rakennettu asu! Wau,sanon minä!

  Ihanaa alkavaa viikkoa suloisuus <3

 16. Katsoin juuri, että ne on tosi hyvän näköiset vaikka et edes kaventaisi! :) eikös oikeet ratsastussaappaatkin vähän ole löysät varresta :)

 17. Ihana asu, konjakinruskea on ollut täälläkin suunnalla pitkään SE juttu ja itse asiassa ostin juuri vähän aikaa sitten tuon juuri samaisen rannekorunkin. (: Nuo saappaat ovat kyllä todella upeat ja tuo leima tuo niihin jotenkin sellaista kivaa pientä erityisyyttä!

 18. Voi että ne ovat kauniit nuo saappaat, niin on kyllä koko muukin kokonaisuus. Ja aiempiin postauksiin viitaten, itse ainakin mielelläni luen pihistysvinkkejä kosmetiikan kanssa. Aina ei tahtoisi maksaa liikoja :)

 19. Mulberryn huivini on ostettu varmaan jo viitisen vuotta sitten, joten materiaali on tässä välissä muuttunut täysvillaisesta sellaiseen versioon, jossa on sekä cashmerea ja merinovillaa. Omani on siis tuo villainen, joten uudet ovat varmaan vielä asteen verran pehmoisempia :) Se on tässä vuosien mittaan kyllä nukkaantunut (jos ei olisi niin ihmettelisinkin, niin ahkerassa käytössä se on ollut!), mutta sitä saa onneksi nukkakoneella vähän siistittyä :)

 20. Voi kiitos ihana :) Niillä peruspilareilla pärjää tosiaan pitkälle ja nämäkin samat elementit ovat vilahtaneet täällä jo ties kuinka monissa asuissa, mutta niin ne vaan taipuvat aina uusiinkin yhdistelmiin :)

  Ihanaa alkanutta viikkoa sinnekin <3

 21. Voi kökkö! Jos en ihan väärin muista, niin olisin nähnyt vielä Jumbossa pieniä kokoja.. En kyllä ihan mene takuuseen, kannattaa vaikka soitella Zaroihin :)

 22. Hih, kiitos Annastiina! :) Tuo koru oli kyllä hyvä ostos, olen pitkään ihastellut esimerkiksi Mulberryn konjakinruskeita nahkarannekoruja, tämä oli loistava budjettivaihtoehto ;) Saappaisiin olen kyllä hurjan tyytyväinen, paitsi että ne ovat kivannäköiset niin myös todella mukavat jalassa!

 23. Voi kiitoksia Dahlia :) Ja kiva kuulla, että pihistysvinkit ovat tervetulleita! Niitä siis tulee ehdottomasti jatkossakin, mikäli keksin jotain hyviä aiheita :)

 24. Effie Hobo on kyllä tosi kiva, tosin jos kantaa kansioita ja muita A4-kokoisia niin siihen tarkoitukseen koen itse Hobo-mallisen vähän ehkä hankalammaksi.. Toisaalta enpä ole sitä kokeillutkaan, etten voi mennä sanomaan ;) Effie-mallisto iskee minuun kyllä ihan täysillä!

  Lilyn tahdonkin juuri arkilaukuksi, kun mukaan ei tarvitse kuin lompakon, puhelimen ja pari huulikiiltoa. Hih, sinäpä sen sanoit, laukkuhullu mikä laukkuhullu ;)

 25. Kiitos, minuakaan asia ei kyllä häiritse niin pahasti, että olisi ollut kauhea kiirus suutarille :) Saa nähdä, jos se rupeaa pistämään silmään niin sitten ainakin käyn kavennuttamassa! Ja itseasiassa ratsastava serkkuni sen sijaan juuri höpötteli, kuinka hänen ratsastussaappaansa ovat aina todella tiukkoja varresta, mutta tiedä sitten :)

 26. Tuo oak näyttää kyllä niin ihanalta ja varsinkin näin syksyyn sopivalta mielestäni, että se taitaa nyt olla ykkössijalla:D Chocolatekin on kiva sävy, mutta kyllä oak taitaa nyt viedä voiton…:)

 27. Upea asu ja saappaat ovat ihanat! Ja itsellänikin on tuo sama koru (itseasiassa tällä hetkelläkin kädessä) ja vieläpä samassa värissä! Olen itse ollut tyytyväinen koruun.

 28. Voi kiitos! :) Koru oli kyllä hirmu kiva löytö, olen ihastellut vastaavia konjakinruskeita nahkakoruja esim. Mulberrylta, joten tämä oli hyvä budjettivaihtoehto ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *