Asu 7.9.

Heipparallaa!

Olipahan tapahtumarikas viikonloppu, perjantaina kävin ystäväni kanssa pyörähtämässä lasillisilla, lauantaina sen sijaan olimme järjestäneet isolla porukalla eräälle läheiselleni yllätysjuhlat. En ehtinyt kumpananakaan päivänä kuvata asua, mutta tässä näin jälkikäteen “lavastettuna” perjantai-iltaista asuani :)

Pari viikkoa sitten keräilin jo inspiraatiota burgundya varten ja viime syksyinen hankinta Zarasta pääsikin ensimmäistä kertaa sitten viime talve päälle. Alkuun tuntui vaikealta pukea kesän sateenkaaren väreissä loistavan pastellikirjon jälkeen tällaista murrettua sävyä, mutta loppujen lopuksi olinkin asussa kuin kotonani. Ja enpä muuten ollut baarin ainoa viininpunaiseen sonnustautunut, sen verran suosittu väri taitaa olla tällä hetkellä ;)

Bleiseri / Zara
pusero / Mango
housut / Zara
kengät / MICHAEL Michael Kors
kello / MK
koru / Marc by Marc Jacobs

Nappasimme muuten kuvat koeajamalla erästä uutta optiikkaani, jonka sain testattavaksi Olympukseeni. Olen tästä aivan kertakaikkisen innoissani, enkä malta odottaa, että pääsemme kokeilemaan tätä ulkosalla, olen nimittäin kuullut pientä huhua sen mielettömästä valovoimasta ;) Optiikka ansaitsee aivan oman postauksensa, joten palataan siihen myöhemmin!

Nyt kuitenkin toipumaan viikonlopusta, ei tällainen kotihiiri ole tottunut molempina päivinä ulkona juoksemiseen ;) Toivottavasti teilläkin on takana kiva viikonloppu ja viettäkäähän leppoisa sunnuntai! :)

43 thoughts on “Asu 7.9.

 1. Oijjoi noi kengät <3 <3 <3 Onneksi löysin jo omat nudet kaunottaret, muuten olisin purskahtanut katkeraan itkuuun :D

 2. Todella tyylikäs asu! Mahtavan kaunis bleiseri, jos olisin hoksannut, olisin ostanut. : )Juhlat olivat varmasti mukavat ja läheisesi onnellinen!

 3. On varmasti usein ollutkin esillä täällä sun blogissa, mutta kerrotko vielä ton sun LV:n mallin ja hinnan? On nimittäin tuollainen vakavassa harkinnassa :)

 4. Itse kotiutin juuri burgundyn väriset housut, ja tykkään niistä tosi paljon. Varmaan tulee olemaan syksyllä aika paljon päällä. Bleiserisi on kiva, muutenkin kokonaisuus napakymppi.
  Mukavaa sunnuntaita.

 5. Hyvä, että olet löytänyt omat nudet korkosi, niin ei tarvitse kenenkään itkeä hihih ;) Pitäisi vaan vähän huoltaa noita kaunokaisia, teettää suutarilla uudet pohjat kun nuo ovat jo kuvan mukaisesti tummuneet rumiksi.

 6. Kiitoksia Marjukka! :) Pidän kyllä bleiseristä hirmuisesti, ainoa miinus on sen ruma tähtikuvioinen sisävuori, niin tämä suolasirotin ei voi kääriä hihoja :D Jos burgundy-bleiseriä kaipaat, niin kuulemma ainakin Vero Modalla olisi jokin malli myynnissä!

  Juhlat olivat todella onnistuneet ja kaikista parasta oli juurikin nähdä miten ilahtunut ja yllättynyt päivänsankari oli :)

 7. Heippa! Toki voin kertoa, laukun malli on Pochette Monogram-kuosissa ja laukku yksinään (ilman pitkää hihnaa) maksaa 260e. Täältä saat kyllä lämpimät suositteluni laukulle! :)

 8. Oih, minäkin olen vähän himoinnut sen värisiä housuja, mutta täytyy varmaan vaan malttaa tyytyä tähän bleiseriin ja ihastella niitä muiden päällä :) Kiitos, kiva kuulla että kokonaisuus miellytti silmää! Sunnuntaitunnelmia sinnekin :)

 9. Hih, kiitos :) Nyt kun “ensimmäinen askel” on otettu niin tuo pääsee varmasti taas kovaan käyttöön!

 10. Täydellisen värinen tuo bleiseri. :) Itse en ole vielä hankkinut burgundia juurikaan vaatekaappiini, vaikka väri viime syksynäkin pinnalla oli, mutta täytyy kaupoista katsella, josko löytäisin esimerkiksi housut tuossa värissä.

  Innokkaana kuvaajana jään odottamaan kamera-aiheisia postauksia. :)

  – pinja

 11. IHANA ASU ! simppeli, syksyinen ja suorastaan super suloinen :-) ja hiihi ite oon kyllä tullut kanssa sen verta vanhaksi,että en tosiaankaan oikeastaan ikinä jaksa molempia sekä pe että la iltoja missään ulkosalla viilettää. frendit ja kotisohva kuulostaa paljon mukavammalta, niin jaksaa sitten seuraavana aamuna jumpata heehh :-D

 12. Ihana asu muru!<3 Kivaa että teijän ylläri onnistui!:) Mullakin on ollut tänään vähän toipumista, meillä oli lauantaina se luokkakokous ja tulihan pitkästä aikaa juhlittua, huh, ei musta tällaiseen enää joka viikonloppu olis!;D

 13. Oih, mikä ihanuus bleiseri sinulla on taas päällä! :) Ja tuo pochette on kyllä varmasti ollut joka euron arvoinen, se sopii asuun kuin asuun <3

 14. Ihana bleiseri!! Itse aloitin burgundyn hamstraamisen turvallisesti “vain” huivilla. Sillä saakin kyllä värin kuin värin näyttämään jotenkin paremmalta. Uskomatonta miten sitä voikin yhdistellä niin monen sävyn kanssa ja aina se vaan sopii kaiken kanssa yhteen! :) Tästä rohkaistuneena aionkin lähteä koluamaan kaupat läpi ja katselemaan burgundy -tarjonnan ;)

  Niin, ja vielä; postauksesi innoittamana tilasin sen kamerasi “pikkusiskoversion” ja se saapui viime viikolla. Viikonloppu menikin kuvaillessa kaikkea vastaan tulevaa, ja voi kyllä, se on HUIPPU! Ja mikä parasta, kevyt, siro ja kauniskin valkoisessa värissä. Kiitos sinulle vielä tarjouksen infoamisesta, olen supertyytyväinen ostokseeni! :) -Milla

 15. Moni on löytänyt H&M:stä edullisesti tosi kivan malliset ja näköiset burgundy-housut, joten kannattaa kurkata sieltä :) Minunkin tekisi hirmuisesti mieli hankkia housutkin, mutta ehkä yritän malttaa tyytyä tähän bleiskaan ;) Toivottavasti löydät pöksyt!

  Ja kamera-aiheista juttua tulossa heti, kun pääsen kunnolla testaamaan tuota uutta optiikkaa! Kiva kuulla, että siellä odotellaan :)

 16. Voi kiitos ihana Siirinen! :) Heheh, kuulostaa tutulta. Käyn ehkä kerran parissa kuukaudessa ulkona, niin tämä jos mikä oli aivan ennenkuulumatonta meikäläiselle! :D Noh, nyt voi hyvällä omatunnolla taas löllötellä seuraavat viikonloput ;)

 17. Hih kiitos ihana <3 Se onnistui ihan täydellisesti! :) Hah, ai semmoset sunnuntaifiilikset oli sielläkin ;) Voi meitä kotihiirulaisia!

 18. Hih, kiitos taas kivasta kommentistasi Minna :) Pochette on kyllä ollut jo koko rahan edestä käytössä, se tosiaan sopee monenlaiseen asuun ja menoon! :)

 19. Kiitos Milla! :) Huivilla on varmasti hyvä aloittaa, siinä ei ole uutta väriä liian isolla pinnalla, joten siihen on helppo alkaa totutella ;) Burgundy tosiaan sopii moneen väriin! Toivottavasti löydät kaupoilta jotain kivaa :)

  Ja aivan mahtavaa kuulla, että olet ollut tyytyväinen kameraan! Nyt eikun kuvailemaan ja opettelemaan uutta :) Hih, se on tosiaan erityisen kaunis kameraksi. Pariisissa kuvatessani paikallinen nainen pysähtyi vierelleni ja jäi ihmettelemään kameraani kehaisten kuinka kaunis se on ;)

 20. Everything looks so perfect on you and the burgundy jacket is truly beautiful.

  Greetings,

  Your polish faithful fan ;-)

 21. Siis aivan täydellinen asu! Itsekin olen todella ihastunut burgundiin ja omistankin sitä jo housujen ja huivin muodossa ja nyt kun näin tuon bleiserin niin pitää yrittää metsästää samantapaista jostain :)

 22. Voi kiitos, ihana kuulla että pidit :) Kuule minulla on nyt kamala buumi saada housut tuossa värissä ja yritän pitää pintani, että bleiseri saa riittää :D Olen kuullut Vero Modalla olevan jokin burgundy-bleiseri myynnissä, josko sieltä löytyisi? Onnea metsästykseen :)

 23. Hei Jonna!
  Olen blogissasi ihastellut tuota kultaista kelloasi ja pyysin erästä ystävää tuomaan samanmoisen iteselleni jenkeistä. Kello tuli kyllä, mutta mini versiona ja nyt harmittaa suunnattomasti, sillä kyseistähän en voi enää palauttaakaan. Nimenomaan kun olisin tuon kokoisen vastaavan halunnut kuin sinulla on. Tiedätkö mitään mahdollisuutta miten myydä kyseinen kello, kun itse en oikein koe sen olevan se oma juttuni kun nimenomaan tuota isompaa olen jo monta vuotta haikaillut ranteeseeni. :( Julmetusti kyllä harmittaa, että rahat meni sinne sitten..

 24. Heippa S! Voi miten harmi kuulla, että kellon kanssa meni pieleen :/ Tarkoitatko miniversiolla Oversized-mallia pienempää, se kun juuri on tuo minun ranteessani keikkuva kello :) Omani ei siis ole sitä suurinta kokoa, vaan kulkee muistaakseni Runway Watch-nimellä.

  En osaa sanoa, miten sen saisi myytyä parhaiten, varmaan Huuto.Net olisi näppärin vaihtoehto? Uskoisin, että olet saanut kellon Jenkeistä Suomen hintoja halvemmalla, joten et varmaan ainakaan jäisi pahasti tappiolle :) Oma kelloni maksoi muistaakseni Stockalla 300e.

  Toivottavasti saat kellon myytyä eteenpäin ja tilalle haluamasi mallin! :)

 25. Aivan mahtava/ihana asu ja loistavat kuvat!! Innolla odotan sitä optiikkatekstiä, itseltä kun kans löytyy tuo Olympuksen Pen. :)

 26. Voi kiitos kovasti, Salla! :) Hih, optiikkajuttua tulossa heti pikimmiten, kunhan tuo aurinko malttaisi joskus pilkahtaa sadepilvien takaa niin pääsisi kunnolla testailemaan ;)

  Kiva kun jätit kommenttia! :)

 27. Voi kiitos oikein kovasti Naima! :) Hmm, jännä että Vero Moda tuntuu olevan tällä hetkellä ainoa, jonka valikoimasta löytyy burgundybleiseriä.. Väri on kuitenkin sen verran pinnalla, että luulisi esim. juuri Zarasta taas tänäkin syksynä löytyvän! Noh, toivottavasti täydellinen bleiska tulee eteesi vielä, onnea metsästykseen! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *