Asu 5.9.

Heippa (tai minun tapauksessani vasta huomenta)!

Tulin pikaisesti vilauttamaan eilisen päivän rentoa asua, jossa lähdin illemmalla vielä liikenteeseen. Aika syksyisissä tunnelmissa mennään värien puolesta :)

Palmikkoneule / RL
housut / Zara
laukku / Longchamp
huivi / Mulberry
kengät / Tory Burch

Tukka oli kaupungilla pyörimisen ja tuulen tuivertamisen jälkeen niin sekaisin, että se meni suosiolla ponnarille. Naureskelin itsekseni, kuinka täällä minä jakelen vinkkejä kiharoiden pysyvyyteen ja itse tulin eilen kotiin semmoisella pehkolla että ;)

Iskeekö syksyiset värit, vai vieläkö pidätte kiinni viimeisistä kesän rippeistä? :)

28 thoughts on “Asu 5.9.

 1. Voi kyllä minä ainakin siirryin jo syksyisempiin väreihin, johan sitä oli murrettuja sävyjä oikein ikävä. Toisaalta juuri aamulla katselin kaihoisasti vielä vaatekaapissa roikkuvaa turkoosia bleiseriä ja mietin saisiko sitä kuitenkin vielä yhdistelyä jotenkin syksyn vaatteisiin vaikka värinä kesäinen onkin.

  Tuo kokonaisuutesi on aivan ihana, paljon tykkäyksiä!

 2. Kiitos Krista! :) Voi arvaa miten juuri haaveilin saappaiden yhdistämisestä tähän asuun! Noh, ehkä täytyy vaan malttaa vielä nauttia ballerinakeleistä, ei tässä enää kauaa varmaan mene ;)

 3. Murretut sävyt ovat kyllä ihanaa vaihtelua kesäisen pastelliloistin jälkeen :) Itse pistin juuri keltaisen bleiserini talvisäilöön, mutta toisaalta miksi sellaista ei voisi käyttää vaikka juhlissa syksymmälläkin!

  Kiitos Dahlia, sinä se aina jaksat piristää kivoilla kommenteillasi! :)

 4. Tosi kiva asu!:) Itsekin kaivoin eilen tuon saman huivin talvisäilöstä kaulaan, vaikka yritinkin taistella sen käyttöä “vastaan”:D Tulee jotenkin niin syksyinen olo kun sitä alkaa taas käyttää..:)

 5. Heh, niissä on ranskalainen manikyyri eli pohjalla on vaaleanpunainen lakka, valo varmaan vaan heijastaa kuvassa hassusti :)

 6. Ihana asu taas! :) minulla on kanssa tuontyylinen valkoinen palmikkoneule ja tykkään kamalasti! Tuon värisiä housuja olen jo viikkoja etsinyt, tuloksetta. Harmittaa :( no, eiköhän tässä pärjäillä perusfarkuilla toistaiseksi!

  Pystyisitkö muuten kuvitella käyttäväsi vaaleanpunaista huivia minkään asun kanssa? Itse sain lahjaksi vaaleanpunaisen Burberry-kuvioisen huivin, ja olenkin vähän kahden vaiheilla, viittiikö käyttää ja onko kamala muotimoka. Tyyliini siis kuuluvat melko neutraalin väriset vaatteet, kauluspaidat, neuleet, farkut.

  Täytyy vielä sanoa, että tyylisi on todella nätti ja sopii sinulle tosi hyvin! :)

  http://m-for-marianna.blogspot.fi/

 7. Kiitoksia Zandra! :) Hih, Mulberryn huivi on kyllä aina kunnon merkki syksyn saapumisesta. Minäkin taistelin hetken pitäen vielä yllä toivetta kesästä, mutta lopulta jälleennäkemisemme oli niiin ihana, että se ei ole sen jälkeen enää jäänyt naulakkoon ;)

 8. Voi kiitos herttainen Marianna! :) Palmikkoneule on kyllä ollut ylläni jo useat kerrat, kun nyt taas sen makuun pääsin näin syksyn tullen. Ja kuule housut ovat ihan parin päivän takainen ostos Zarasta, joten jos sinulla vain on mahdollisuus päästä sinne ostoksille, niin suunta sinne! :)

  Ja voisin toki käyttää vaaleanpunaista huivia ja hieman sen sävyinen Mulberryn huivi minulta itseltänikin löytyy! Näin eräässä blogissa inspiraatiokollaasin, jossa oli yhdistetty pinkki huivi ja vaaleansininen kauluspaita konjakkisine asusteineen, se näytti todella hyvältä! Blogittaren postaus löytyy täältä: http://it-iswhatitis.blogspot.fi/2012/08/work-wear.html. Kävin kurkkaamassa blogiasi ja sinultahan löytyisi juuri sopivat ainekset tuohon asuun :)

  Ja semmoista sanaa kuin muotimoka ei olekaan, etenkään tällaisessa yhteydessä ;) Legginsseistä vilkkuvat pyllyt ja muut ovatkin sitten asia erikseen heheh.

  Kiitos kivasta kommentistasi! :)

 9. Hih, kiitos! :) Syksyn murretut värit ovat kyllä ihanaa vaihtelua tällaisen pastellikesän jälkeen ja itsekin olen ihan innoissani ;)

 10. Hei ootkos ollut tyytyväinen tuohon laukkuun? Kestääkö hyvin käytössä?:) Olen hankkimassa klassista mustaa nahkalaukkua ja tuo olisi yksi vaihtoehto :) Näyttää sopivan kokoiseltakin :)

 11. Kyllä minä olen siihen ollut tyytyväinen :) Ainoana miinuksena nahan sileäpintaisuus, niin kaunis kuin se onkin ulkonäöllisesti niin siihen tulee naarmuja todella helposti :/ Omassanikin on jo pari rumaa naarmua. Ja jos nyt saisin valita niin ottaisin itselleni ehkä kuitenkin tuosta pienemmän koon, mutta jos haluaa kansioita sun muita tuonne, niin sitten tietysti tuo on oikea koko :) Ja laukku on välillä aika epämukava kantaa, jos se on todella täyteen lastettu ja painava.

  Joka tapauksessa pidän kyllä laukusta kovasti, se on niin yksinkertaisen kaunis :)

 12. Kiitos käyttökokemuksista :) Mä olen tosi tarkka naarmujen ja tahrojen suhteen, joten toi kuulostaa hieman pelottavalta, jos naarmuja helposti tulee. Vuittoneissa kun olen tottunut siihen, että naarmuja ei tule sitten millään!:)

  No, täytynee harkita vielä. Kokonsa puolesta juuri tuo sinun laukkumalli olisi kyllä täydellinen, hieman isompaa laukkua kun nimenomaan etsin :) Ja tuo on tosiaan kyllä niin kaunis klassikko!

 13. Sulla on aivan ihana blogi! :) Oon vasta pari viikkoa seurannut blogiasi, mutta en voinut olla huomaamatta että sulla ja P.S i love fashionin Lintulla on todella samankaltaiset tyylit ja molemmat on niin nättejä vaaleaveriköitä. Tunnetteko toisianne? :)

 14. Kiitos kovasti, ihana kuulla että pidät blogistani ja tervetuloa tänne! :) Eheii, emme tunne toisiamme, hänen blogiaan kyllä lueskelen antaumuksella. Pidän klassisesta tyylistä kuten Lintukin, vaikka itse tykkään välillä maustaa tyyliäni esimerkiksi väreillä :)

 15. Tosiaan, Vuittoneiden kanssa ei tarvitse paljoa varoa :D Nahkalaukku on kuitenkin aina nahkalaukku canvakseen verrattuna, joten joka tapauksessa saisi olla varovainen. Tässä Longchampissa vaan sileä nahka tuo vielä omat haasteensa. Jos osaat kuitenkin ilmeisesti olla varovainen ja tarkka laukkujen kanssa, niin varmasti saat sen säilymään nättinä! :)

 16. Onpa yksinkertaisen kaunis asu! Mistä olet ostanut neuleen, jostain ulkomailta vai täältä Suomesta? :)

 17. Kiitoksia! :) Aina asun ei tarvitse olla mitenkään erikoinen, yksinkertaisilla peruselementeillä pääsee pitkälle :) Neuleet ovat peräisin Lontoon reissulta Bicester Village-outletkylästä, josta niitä sai vaivaisella muutamallakympillä RL:n liikkeestä. Täytyy hamstrata noita lisää seuraavalla reissulla ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *