22 thoughts on “Asu 15.9.

 1. Heippa! :) Mun täytyy nyt kysäistä tuosta huivistasi, että onkohan tuo eri sävyä, kuin se mitä tällä hetkellä on esim. Mulberryn verkkokaupassa myynnissä? Jotenkin näyttäisi, että tässä sinun huivissasi värit olisivat jotenkin kirkkaammat, ja mietiskelin, että onko tästä olemassa vihreän sävyisenä kaksi eri vaihtoehtoa.. :)

 2. Voi miten tyylikäs asu ja ihanat värit!

  Tiedätkö, näin sinut viime kevättalvella Helsingin keskustassa enkä tiennyt ollenkaan kuka olet tai että pidät blogia. Kävelit ohitseni kun odotin ratikkaa ja ajattelin vain, että onpa todella poikkeuksellisen tyylikäs ihminen ja todella nättikin. Sitten eksyin pari kuukautta sitten ihan sattumalta tänne blogiisi ja tajusin, että se olit sinä :)

 3. Kiitoksia Dahlia! :) Se on kyllä ihana väriläiskä näin syksyyn ja kivaa vaihtelua ainaiselle tummansiniselle tai mustalle bleiskalle.

 4. Heippa Rouva V! :) Huivi on se perinteinen Check Scarf, eli nettikaupasta tämä http://www.mulberry.com/#/storefront/c6681/5487/moreviews/. Nyt kyllä kun vertaan kuvia vieri vieren, niin väriero näyttää huimalta! :D Oma huivini on jo varmaan viitisen vuotta vanha ja materiaalissa on nykyiseen myytävään versioon eroa, josko se johtuisi siitä. Tai sitten värit vain vääristyvät jommassa kummassa kuvassa, sama huivi joka tapauksessa kyseessä :)

 5. Voi että, olen ihan hämilläni kommentistasi! Todella hassu sattuma, että olet minut joskus jossain nähnyt ja nyt vielä blogini löytämisen jälkeen muistat minut :) Vaude, kitos Karla ihan mielettömästi sanoistasi :)

 6. Kiitos Katariina, kiva kuulla että pidit! :) Bleiserin rinnalle sopivat kyllä syksyn hehkuvat värit hyvin!

 7. Onpa kivan syksyinen (muttei kuitenkaan liian synkkä) asu :) Oletko muuten värjännyt hiuksia lähiaikoina, näyttää vaaleammilta? Ihana sävy joka tapauksessa, mitä väriä yleensä käytät?

 8. Hih, kiitos Nn! :) Muutama viikko sitten kävin kampaajalla freesaamassa vain tyveä, mutta pituuksia ei ole värjätty aikoihin. Pelkkä tyven laitto tekee kummasti yleisilmeellekin :)

  Ja kiitos, valitettavasti en osaa väristä sanoa yhtikäs mitään, koska olen aina täysin kampaajani hoteissa :D Voin kyllä yrittää selvittää häneltä, jos kiinnostaa :)

 9. Hieno asu, ja niin syksyisen näköinen! Itsekin juuri laitoin ihanan kesähuivini piiloon. Kyllä kai se on uskottava, että sieltä se syksy tulee! Toisaalta mukava niin pääsee käyttämään näitä kaikkia ihania tummempia sävyjä :)

 10. Voi kiitos! :) No näinpä, ruska lehdissä ja aika kylmää lukua näyttävä lämpömittari kertoo jo, että kyllä se vaan on syksy! En ole vielä malttanut vaihtaa takkeihinkaan, mutta kai se on nyt myönnyttävä.. :D Ja nimenomaan, on tässä syksypukeutumisessa paljon hyvääkin! :)

 11. Kiitos Maria! :) Onneksi nappasin bleiserin mukaani viime syksynä, emmin sitä pitkään kunnes sovituskoppiin vietyäni en voinut enää vastustella!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *