Asu 14.9.

Heipsan!

Pitkästä aikaa asua viime viikolta, kun kävimme pyörähtämässä kaupungilla. Päivä oli mukavan aurinkoinen, joten päälle valikoitui vaaleita sävyjä vähän preppy-tyyliin ;) Kesälaukkukin vielä matkassa mukana!

Bleiseri / Zara
neule / Tommy Hilfiger
housut / Zara
laukku / LV
kengät / MK
koru / Dimacci
kello / MK

Tässä vaiheessa syksyä on ihana, kun saa pukeutua hieman kerroksittain, jakun alle vain neule ja tarvittaessa huivi kaulaan. Neule on muuten Pariisin reissulta outletkylästä kotoisin, aivan loistava ostos! Tummansininen bleiseri taas on se sama vanha, vaihdoin vain tavallisen napin tilalle erään bukleebleiserin kultaisen varanapin. Pienenpieni asia, jolla sai helposti vaatteeseen uutta ilmettä :)

Jos keväällä ja kesällä tuntui siltä, että käytin koko ajan vain samoja sinisiä lempparifarkkujani, niin nyt jalassani on milloin mitkäkin ihanat syyshousut. Nämä hieman kamelinruskeat pöksyt ovat parin viikon takainen hankinta Zarasta, sopivat asuun kuin asuun!

21 thoughts on “Asu 14.9.

 1. Tyylikäs asu taas! Varsinkin tuo neule on ihana, tuo punainen raita tummien keskellä tuo piristystä, kuten myös tuo raita kauluksessa. Itsekin pidän syysmuodista juuri sen takia, että saa laittaa kerroksittain vaatteita, mutta on silti vielä suht lämmin (ja ei häviä sinne toppatakin uumeniin…). Ja värit ovat niin ihania!

  Sulta tulee aina niin hymyileviä kuvia, että saa myös täällä hymyn huulille!

 2. Voi kiitos taas ihanasta kommentistasi, Hanna! :) Neule on minustakin ihana, punainen raita on kiva merihenkinen yksityiskohta. Nyt tosin alkaa näyttää siltä, että kylmenee ja oikein urakalla! Toisaalta kiva ottaa esiin saappaat ja syystakit :)

  Hih, viimeinen lause lämmitti oikein erityisesti mieltäni <3

 3. Tosi kaunis tuo asusi. Mä muuten aion ainakin jonkun verran käyttää Damier Azur -kuosista LV:täni talvellakin :)

 4. Olet kyllä todella kaunis, ja tykkään tyylistäsi ihan hirmuisen paljon. :) Ihastuin tohon neuleeseen, se näyttää tosi hyvältä!

 5. Ihanan raikas kokonaisuus.
  Beigetkin housut näyttää hyvältä, kun ne osaa yhdistää oikeanlaisen yläosan kanssa. Vielä ei oo tärpännyt niiden khaki väristen housujen etsinnän suhteen, jos ne vielä joskus kävelisi vastaan :)
  Saan vihdoin tällä viikolla saman laukun, täytyy ottaa se heti käyttöön, et kerkiää vielä käyttämään ennen kuin laittaa sen sitten talviunille :)

 6. Itselläni oli melkein vastaava asu vkonloppuna päällä, housut vaan vaalemmat Zaran housut. Noi beiget kans himottais, löytyisköhän vielä.. Hyvältä näyttää!

 7. Ihana syysasu! Odottelen kovasti jo syksyn saapumista, jotta saisi pukeutua itsekin syysasuihin :) Täällä Itävallassa on säiden puolesta nimittäin edelleen kesä ja mulle alkaisi jo pikkuhiljaa kesäpukeutuminen riittää, vaikka ei tietysti saisikaan valittaa kauniista ilmoista. :D

 8. Kiitos ihana Reetta! :) Azur-kuosi on minulla kyllä käytössä talvemmallakin, tämä asu vain olisi hieman syksyisempänä ja synkempänä päivänä toiminut mielessäni paremmin tummemmalla, vaikka konjakinruskealla laukulla ;) Laukun patioitunut nahkahan on muuten ihan kuin nuo syksyn lehdet, hih!

 9. Oi kiitos kauniista sanoistasi, Julia :) Neule on kyllä osoittautunut erinomaiseksi löydöksi outletkylästä! :)

 10. Kiitos Kirsi :) Kiva pitää raikkaita asuja vielä kun on kauniita syyspäiviäkin. Voi höh, harmi ettei khakipöksyjä ole löytynyt! Tuli vielä mieleen, että Mangolla on yksi malli, jos et ole huomannut, http://shop.mango.com/FI/p0/mango/clothing/trousers/mid-rise-super-slim-jeans/?id=73312259_KO&n=1&s=prendas.pantalones&ie=0&m=&ts=1347889917763. Sieltähän onnistuu tilaaminen kuulemma aika näppärästi :)

  Oi miten kiva kuulla, että saat pian laukkusi! Oma laukkuni joutaa talviunille varmaan vasta sitten, kun kunnon lumi on maassa, muuten käytän sitä vielä kyllä syksylläkin :) Hankitko laukun missä koossa?

 11. Hih, kiva kuulla :) Minä itseasiassa metsästin aluksi vaaleampia housuja, kunnes törmäsinkin näihin. Ainakin muutama päivä sitten näin näitä vielä Zarassa, joten varmasti voisi löytyä vielä, käy ihmeessä kurkkaamassa! Ja kiitos :)

 12. Kiitos Aino! :) Mitä, nautiskellaanko siellä vielä kesäsäistä kun täällä otetaan pikkuhiljaa jo saappaita ja takkeja esiin :D Otahan kuule kaikki irti kauniista ilmoista ja kesäasuista vielä kun niitä riittää ;)

 13. Kiitti vinkistä! Oon tilannu aijemminkin ja tosiaan on näppärä tilata, tuotteet saa palauttaa myös liikkeeseen jos ei ole sopivia, eli nuo voisi kyllä tilata vaikka testiin :)

  Mulle tulee GM, huomenna pitäis olla noudettavissa. Ihanaa, kyllä sitä on odotettukin :)

 14. Tilaa ihmeessä, josko saisi khakihousujen metsästyksen päätökseen :) Itselläni on ollut muutama vaatekappale ostoskorissa jo pidemmän aikaa, mutta en ole vielä raaskinut tilata.

  Hih, toivottavasti saat sen huomenna! :)

 15. Täytyy varmaan tilata. Tuli niistä sun kuvista tämä pakko saada khaki housut :)

  Aijon kans käyttää laukkua ihan lumien tuloon asti, toivottavasti nahkaosat patinoituisi pian, on paremman näköinen patinoituneena :)

 16. Mun oli piti kysyä tämän jo ajat sitten, mutta unohdin!

  Käytkö usein Kaivarissa? Ihan mä tuntuu et näin joskus sua siellä. Tai mä joskus siellä, sillä ystäväni asuu lähellä. Ja vietämme aikaa lähellä. Tuntuu kuin mä näin sut siellä joskus, mutta kokonaan unohdin että minun pitäisin laittaa kommenttin sulle siitä. :D

  En aivan satavarma, kun siellä sun näköinen tyyppi joskus! Luulin, onkohan toi Jonna. Mutta en mä uskallanut sulle jutella, kun mä kuuro :D Ja kun en tiedä, olitko se sinä.

  Tosi hienoa asusi muuten! :)

  -Sofia

 17. Heippa taas Sofia! :) Kaivari on yksi suosikkialueitani Helsingissä, mutta valitettavasti kovin usein siellä ei tule käytyä. En nimittäin asu lähelläkään keskustaa, mutta etenkin kesällä tykkään käydä Ursulassa kahvilla tai piipahtaa Mattolaiturilla :)

  Viimeksi olenkin tainnut käydä Kaivarissa joskus kesäkuun lopussa, en sitten tiedä onko se sattunut olemaan juuri silloin vai onko kyseessä ollut jokin kaksoisolento, hih ;) Olisikin ollut hauska sattuma!

  Kiitos kovasti :) Oikein mukavaa viikkoa sinne!

 18. Hitsit, en enää olekaan niin varma.. :D Olen aina luullut sen olevan nimeltään Runway Watch (ei kuitenkaan oversized!), mutta nyt esimerkiksi Shopbopilla oli vastaavannäköinen nimellä Jet Set Sport Watch. Jompikumpi noista nyt ainakin ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *