Aamiaishetki ja blogiuutisia

Heippa ja mukavaa lauantaita! En kehdannut toivottaa tähän aikaan päivästä enää huomenta, vaikka meillä ollaankin vielä alla olevien kuvien mukaisissa leppoisissa aamiaistunnelmissa ;) Eilisen pitkäksi venähtäneen tyttöjen illan jälkeen nautiskelimme murun kanssa luonnonjogurttia myslillä ja pensasmustikoilla, karjalanpiirakoita, paahtoleipää, tuoremehua ja tietenkin isot kupit kahvia. Kuka sanoo, ettei kotibrunssia voi pitää lauantaina tai vaikka joka päivä? :)

Oli minulla kuitenkin muutakin asiaa kuin herätellä mahdollisten nälkäisten makuhermoja siellä ruudun toisella puolen. Otsikon mukaisesti minulla on teille nimittäin pieniä blogiuutisia, joihin olette varmasti törmänneet jo monessa muussakin paikassa. Pikkuruinen blogini on saanut kunnian päästä mukaan uuteen lokakuussa julkaistavaan Inspiration-konseptiin! Ei kuitenkaan huolta, Jonnamaista säilyy yhä samassa osoitteessa ja tismalleen samoissa tunnelmissa kuin tähänkin asti :) Joitain pieniä muutoksia saattaa tulla, mutta eihän sitä olisi uusia tuulia ilman uusia asioita, vai mitä? Tämän myötä blogiini saattaa esimerkiksi ilmestyä joitain mainoksia, mutta niidenkin suhteen jatkan kuitenkin ihan samalla linjalla kuten tähänkin asti.

Odotan innolla, mitä kaikkea Inspiration tuo mukanaan! Blogini sivupalkissa on muuten tällä hetkellä käynnissä pieni lukijatutkimus, johon toivoisin kovasti teidänkin osallistuvan. Se kartuttaa tietoa muun muassa mielenkiinnonkohteistanne, joka olisi erittäin tärkeää tietoa myös minulle itselleni :) Vastanneiden kesken arvotaan useita 50:n euron lahjakortteja. Kiitos jo etukäteen, mikäli jaksatte käyttää tutkimukseen vastaamiseen pienen pariminuuttisen :)

Oikein ihanaa lauantain jatkoa!

27 thoughts on “Aamiaishetki ja blogiuutisia

 1. Halusin tulla kiittämään ihanasta blogista, jonka löysin vasta äskettäin. Ja vaikka blogisi onkin minulle vasta tuore löytö, tuli siitä heti suosikkini! :) Olet ihanan aurinkoinen ja omaat täydellisen tyylin. Sydämelliset onnittelut Inspiration- konseptiin pääsemisen johdosta! :)

 2. Ihanaa, näitä uutisia jo odottelinkin! Muutama muukin tyttönen on ilouutisen jo jakanut ja ehdottomasti inspiroitte lukijoita. Aivan mahtaa, onnea Jonna <3

 3. Ihanaa, odottelinkin, että tuletkohan sinäkin mahdollisesti myös tuonne upean blogisi kanssa! :) Onnea!

  Oi, mistä tuo ihana pikkunen liitutaulu on löytynyt? Mikä söpöläinne!

 4. On aina mukava kuulla iloisia asioita, joten jään innolla odottelemaan, millainen konsepti tuo Inspiration oikein on. :) Olen tykännyt blogissasi siitä, ettei täällä ole mainoksia juurikaan ollut, joten toivottavasti jatkossakaan niitä ei ainakaan häiritsevässä määrin tule. :)

  Onko muuten tuo kysely siis jo käynnissä? Minulla näkyy vain teksti “Lukijakysely”, mutta sen alla ei lue mitään muuta. :o

  – pinja

 5. Taisin kirjoittaa väärin äskeiseen kommettiin, että Lukijakysely, mutta tarkoitin tuota Lukijatutkimusta. :)

  – pinja

 6. Hyvännäköinen aamiainen, NAM! Harmillisen harvoin tulee syötyä miehen kanssa oikeen kunnon aamupala. Aina on toinen lähdössä kauheella kiireellä joko töihin tai salille…
  Onnea sinulle uusista tuulista :)

 7. Ihanasti teillä alkoi päivä :)

  Voi miten kiva, että olet päässyt mukaan uuteen konseptiin, vaikka pakko kyllä myöntää, että olen hieman kade, olisi itsekkin kiva olla mukana, heheh :D Mutta innolla odotan mitä on tulossa! :)

 8. Voi että, valtava kiitos ihanasta kommentistasi! Et tiedäkään miten paljon se lämmitti mieltäni :) Kiva kuulla, että olet löytänyt tänne, tervetuloa ja oikein aurinkoista sunnuntaita! :)

 9. Hih, se oli kyllä superhyvä aamun aloitus :) Nyt pitäisikin taas ryhtyä aamupalanlaittopuuhiin! Ihanaa sunnuntaita sinulle, Nanna :)

 10. Hih, näitä uutisia on kyllä sadellut nyt joka tuutista :) Kiitos kauniista sanoistasi ihana Elisabete <3

 11. Siellä nähdään ja hurjasti onnea sinullekin! :)

  Söpöliini löytyi pitkän etsinnän jälkeen juurikin sieltä Porvoosta! En muista nimeä, mutta pikkuinen sisustusliike, jossa myydään mm. Lexingtonia, heti siinä alussa :) Huomaa myös tuo suloinen pieni talo-magneetti!

 12. Inspirationista tulee varmasti mahtava, odotan itsekin innolla :) Minulla on todella tarkka linja mainoksista, sillä en itsekään lukijana pidä siitä, että mainoksia on liikaa. Joten ei huolta, jatkan niiden suhteen samalla linjalla kuin tähänkin asti, kohtuudella ja omaa maalaisjärkeä käyttäen ;) Mitään nellykollaaseja täällä ei siis tulla näkemään heheh.

  Itselläni lukijatutkimus ainakin näkyy, mutta muistan lukeneeni jostain, että jos siihen on vastannut jossain toisessa blogissa, se ei enää näkyisi? :o Kuulostaa kyllä oudolta.. Ethän ole estänyt koneellasi Javascriptejä? Minun piti nimittäin sallia ne, ennen kuin tutkimus näkyi tuossa sivussa :)

  Kiitos kivasta kommentistasi Pinja ja ihanaa sunnuntaita!

 13. Se oli kyllä herkkua, namskis, täytyisikin taas siirtyä aamiaisenlaittopuuhiin :) Toivottavasti saatte ensi kerralla raivattua yhteisen hetken aamusta, niin pääsisistte nautiskelemaan aamiaista yhdessä :) Ja iso kiitos onnitteluista!

 14. Oli kyllä ihana päivän aloitus :) No höpsistä, sinun varallesi on varmasti vielä nurkan takana jotain kivaa tiedossa! :)

 15. En ainakaan muista vastanneeni siihen vielä missään toisessa blogissa, joten täytyy tutkia, josko saisin sen näkyviin. Toivotaan ainakin niin. :)

  – pinja

 16. Hmm.. No toivottavasti saat sen toimimaan, ainakin parilla muulla testaamallani läppärillä tutkimus on näkynyt, joten toivotaan että se onnistuisi sinullakin :)

 17. Voi että miten kivoja uusia tuulia sinulle puhaltaa Jonna! :-) Ja ihan mahtavaa, että te kaikki mun lemppari bloggailijat pääsette saman konseptin alle! Leppoisaa sunnuntaita sinulle :)

 18. Hih, meitä on kyllä kasassa aika mieletön kööri ja blogejahan on yhteensä kolmisen sataa, joten sieltä löytyy varmasti jokaiseen makuun jotakin :) Ihanaa sunnuntaita sinnekin <3

  Ps. Milloin päästään lukemaan sun blogia? ;)

 19. Heh saa nähdä uskaltaudunko koskaan avaamaan omaa blogia! Nyt ainakin on sellainen hulina kaikkien uusien kouluhommien kanssa (tässä väännän juuri matikan harkkatehtäviä: APUA!), että musta ei olisi mihinkään järkevään bloggailuun. Ehkä myöhemmin syksyllä kouluhommien tasaannuttua uskaltaudun minäkin tähän hommaan ;)

 20. Olenkin lukenut tuosta Inspirationista monista blogeista ja olisinkin ollut ihmeissäni, ellei sinua olisi pyydetty mukkaan! :) Innolla jään odottamaan millainen tämä Inspiration tulee olemaan! :) Ainiin ja oli tosiaan hauska sattuma törmätä sinuun silloin Helsingissä! :D Olit kyllä vielä kauniimpi kuin kuvissakin <3

 21. Toivottavasti uskaltaudut, olisi kiva päästä lueskelemaan juttujasi! :) Ymmärrän, että koulun kanssa pitää varmasti nyt kiirettä, mutta ehkä sille bloggaamiselle löytyy vielä joskus oikea aika ;) Ilmeisesti uudessa koulussa on mennyt hyvin? :)

 22. Voi miten herttainen kommentti, kiitos Lindsay <3 Hih, niin oli tosiaan! Sinä se olit oikea kaunokainen! :)

 23. Ehkä vielä joskus! ;) Ja on kyllä ollut ihan mielettömän ihanat, mutta myös rankat 2 viikkoa. Kaiken opiskelijaelämän rientojen ohelle pitäisi oppia tasapainottamaan hirmuinen määrä uusia ja haastavai kouluhommia, mutta eiköhän tämä tästä alkumenojen jälkeen pikkuhiljaa tasaannu. Olen kyllä entistä varmempi siitä, että olen valinnut oikean alan! Mahtava päästä viimein opiskelemaan asioita, jotka oikeasti innostavat :) Toivottavasti sinäkin pääset näihin samoihin tunnelmiin ensi syksynä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *