Tiistaikahveilla

Eilen kerroinkin jo treffaafani erään kivan neitokaisen, nimittäin kertakaikkisen herttaisen Lilin! Tytöt tapasivat hieman isommalla porukalla jo muutamia viikkoja sitten, mutta minä olin suureksi harmikseni loistavan tuurini myötä silloin sairaana. Nyt sovimmekin sitten yhdessä kahvittelut, joka venyi vielä jätskeille Kauppatorilla ja kaupoilla kiertelyksi, neljä tuntia meni kuin hujauksessa!

Olemme yhdessä monta kertaa naureskelleet muistuttavamme pelottavan paljon toisiamme ja olikin hurjan hauska nähdä nyt ihan kasvotusten :) Neiti oli aivan yhtä suloinen ja rempseä kuin blogin perusteella voi olettaakin ja meillä kyllä riitti juttua, niinkin paljon, että kuvasaldoksi jäi ainoastaan tuo ylempänä oleva otos jäätelöannoksistamme. Kuvaamisen sijaan keskityimme jutustelemaan niin syvällisemmistä asioista kuin hömppäjutuistakin, sekä kävimmepä myös ihastelemassa molempien mahdollista seuraavaa laukkuhankintaa ;) Kaiken kaikkiaan superonnistunut päivä!

Enpä olisi puolisen vuotta sitten tähän touhuun ryhtyessäni voinut kuvitella, että tästä voisi paitsi tulla näin tärkeä pieni harrastus, niin että tätä kautta voisi myös löytää näin kivoja ja samanhenkisiä tuttavuuksia! Kiitos Lilille vielä ihanasta päivästä :)

16 thoughts on “Tiistaikahveilla

 1. On ollut hassu huomata, miten blogin kautta on saanut tutustua aivan ihaniin ihmisiin, joista on tullut jopa tosi tärkeitä ja läheisiä ystäviä. Ilman blogia heihin tuskin olisi koskaan törmännytkään. =)

  Taisin bongata eilen sinut Zarasta? Vilkaisin vain, että joku tosi kaunis ja tutun näköinen tyttö seisoi takanani, kun olin kassalla. =D

 2. Heitän nyt villin veikkauksen,mutta voiskohan tuo mahdollinen seuraava laukkuhankinta olla molempien kohdalla lily?;-) sitä ootte ainakin molemmat kovasti höpöttäneet :-) ja ihana se onkin!

 3. Älä muuta turise, samalla jännää ja aivan mahtavaa, mitä kaikkea tämä pieni harrastus tuokaan mukanaan :)

  Voi vitsit! Tiesin heti kommentin luettuani, kuka sinun täytyi olla! :) En ollut nähnyt blogissa kasvojasi, joten en silloin tunnistanut, mutta muistan kyllä todella kauniit kasvosi! Odottelin siinä Lilliä, joka seisoikin silloin varmaan vieressäsi kassalla :)

  Hih siinä odotellessani kiinnitin myös huomiota paitaasi ja ihastelin sen nättiä mallia, täytyy varmaan tänään kurvata Jumbon Zaraan sen perässä ;)

 4. Ei mikään huono veikkaus ;) Kävimme ohimennen Mulberrylla ja Lilli hipelöi hurmioissaan Oakia ja minä mustaa, ah! Testasimme myös, että minijärkkäri sujahtaa laukkuun kuin leikiten, joten se sinetöi minun lopullisen päätökseni :D Nyt sitten vaan säästökuuri kehiin ja Heathrow'ta odottelemaan ;)

 5. Hih, mäkin tiedän nyt kuka sä olit eilen Zarassa, mutta en siltikään muista, missä olisin ollut sun asiakkaana!:D

 6. Moikka DD! Voi miten kiva kuulla sinusta, olen aina välillä kurkkinut blogisi puolelle, joko olisit herännyt horroksesta ;)

  Olitpa ystävällinen kun vinkkasit tuosta! Malliltaanhan tuo on tosiaan aika samantyyppinen ja tosi nätti. Nyt meikäläisellä on kuitenkin eräs toinen vahvempi laukkukandidaatti, joka on aika samaa kokoa, joten taidan säästää rahani nyt siihen ;) Kiitos kuitenkin kovasti vinkistä!

 7. Hups! Miten en huomannut ollenkaan. Olin varmaan niin sen uusien romppeiden lumoissa, että en tajunnut katsella ympärilleni. =D Sinisen hankin Jumbosta ja eilen kävin sen saman paidan hakemassa äkkiä myös valkoisena.

  Kiitos Jonna, kiltisti sanottu. <3

 8. Niistä sinun nudeista MK:n korkkareista, niin osaatko sanoa millaista kokoa ne ovat? Tuli tarve juhlakengille ja haluaisin nudet ja tuli mieleen, että ne sun ostamat oli aivan ihanat! Niitä vaan ei oikein enää mistään saa, mutta jenkeistä sais tilattua… Onko ne hyvät jalassa?

 9. Ne ovat aika reilua kokoa, kuten täällä blogin puolellakin olen valitellut :/ Näissä 36 vastaa enemmänkin napakkaa kokoa 37 ja tarvitsen sekä puolipohjallisen että siihen nilkan kohdalle asetettavan läpyskän, että kengät pysyvät jalassani!

  Ne ovat kyllä aivan ihanat ja tosiaan mukavat kävellä :) Kenkulit eivät tosin ole vielä ihan parhaiten muotoutuneet, kun en ole montaa kertaa päässyt niitä käyttämään, mutta viimeksi jaksoin niillä kyllä koko illan! Eikun tilausta vetämään siis ;)

 10. Te, jos jotkut, olette kyllä niin samanoloisia!! Ihanaa, että viimein näitte :) Blogin kautta voi saada upeita, pitkäaikaisia ystäviä ja se on ehdoton plussa tässä niin kivassa harrastuksessa <3

 11. Heips! :) Kun kävitte mulberryllä, satuitko kiinnittään huomiota deer brown lilyyn? Että oliko Helsingissä lilyä siinä värissä ja jos oli, olkio laukka millainen? En asu helsingissä, mutta pitäisi varmaan soitella liikkeeseen :) ajattelin vielä kuitenkin nyt sinultakin kysyä, kun kerta olitte lilyjä käyneet hypistelemässä :D Kiitos :)

 12. Hih :) Oli kyllä niin kiva nähdä! Ja olet aivan oikeassa, sinä oletkin päässyt kokemaan tuon puolen jo oikein kunnolla :) Aivan mahtavaa!

 13. Heippa! En valitettavasti bongannut Deer Brown Lilyä, toisaalta en kyllä osannut kiinnittää siihen huomiotakaan, joten voi hyvin olla, etten vain huomannut :) Kannattaa tosiaan soittaa liikkeeseen ja kysellä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *