PEN-kuumetta?

Huomentapäivää!

Tulin pikaisesti vinkkailemaan eräästä huippujutusta! Toivepostaus: Kamerani-jutun kommenteissa olin havaitsevinani aikamoista PEN-kuumetta ja siellä yksi jos toinenkin hyvästeli jo kesätyörahojaan ;) Nyt voitte kuitenkin huokaista helpotuksesta ja pistää muutaman setelin sivuun odottamaan seuraavaa säästökohdetta, sillä PEN Miniä saa tällä hetkellä huomattavasti huokeampaan hintaan 299!

Tuotteita on vain rajoitetusti, ja veikkaan että ainakaan tuo valkoinen söpöliini ei kauaa homehdu varastossa.. Joten olkaa vikkeliä, mikäli omaa minijärkkäriä vielä kaipailette, niin kipin kapin Top Shotin nettiin tai paikan päälle! :) Kohta sujautan oman PEN:ini laukkuun ja sipsuttelen kohti keskustaa, oikein mukavaa maanantaita kaikille! :)

21 thoughts on “PEN-kuumetta?

 1. Se on kätevä ja hyvän kokoeinen kamera. Joskin meillä mies on ostanut sihen kaikkea lisävarustusta, joten ei käsilaukkuun mahdu, mutta hyvän kokoinen kamera on ja minä ainakin tykännyt suuresti. Minähän siis vaan valokuvaan, lisäjutuista en oikein ymmärrä :)

 2. Hei kiitti vinkistä! Toi lähti nimittäin heti mulla tilaukseen kun tollasesta oon iät ja ajat haaveillu. :)

 3. Eipä mitään kuule, mahtavaa jos tästä oli apua! :) Sitten vain odottelemaan kameran saapumista ja harjoittelemaan uudella vempeleellä! ;)

 4. Heh, kummasti noihin kameroihin tekee mieli aina ostaa jos jonkinnäköistä lisähärpäkettä ;) Etenkin varmasti miespuolisella! Minulla kyllä kulkee loistavasti mukana lähes kaikissa laukuissani, kunhan malttaa jättää ylimääräiset lisävarusteet kotiin hih :)

 5. Nomutta, tämähän tuli sitten kuin tilauksesta, mahtava kuulla! :) Eikun odottelemaan kameran saapumista!

 6. Jonna, sinä ihana! Kiitos tästä vinkistä! Säntäsin saman tien verkkokauppaan ja klikkailin itselleni tuon kameran. Olen miettinyt pikkujärkkärin ostoa jo pitkän tovin, ja vihdoinkin tein sen :). Olet huippu!
  T. Laura

 7. Kiitti vinkistä! Tilaukseen lähti samantien! :) Jee nyt saan vihdoin oman järkkärin, jouduin nimittäin juuri luopumaan kaveriltani puoli vuotta lainassa olleesta enkä oikein oo pärjännyt ilman järkkäriä! :D Tämä vinkki tuli enemmän kui8n tarpeeseen!

 8. Voi tulinpa hyvälle mielelle kommentistasi, kiitos valtavasti siitä! :) Aivan loistavaa, että tästä oli sinulle apua! Nyt sitten vain odottelemaan kameran saapumista ja harjoittelemaan niiden kaikkien uusien nippuloiden kanssa ;)

 9. Miten kiva kuulla, että vinkki oli mieluinen :) Huh, mahtoi tehdä pahaa palauttaa järkkäri noin pitkän lainan jälkeen ja olla ilman! Onneksi saat nyt sitten tilalle uuden, päheän kameran ;)

 10. Voi kiitos tuli vinkki ihan tarpeeseen :), olen jo kauan miettinyt järkkärin hankkimista ja nyt tilaus lähti sitten heti jo aamulla menemään :)

 11. Voi Jonna, kiitos tästä! <3 Minullekin nyt kotiutuu sitten tämä. Kamerapostauksesi jälkeen olen todella pähkäillyt ja jahkaillut näitä kamera-asioita ja onneksi en hätäillyt tilaamisen kanssa, kun nyt tämän näin edullisesti sain hankittua! Enkä tosiaan olisi varmasti alennusta tajunnut ilman sinun vinkkiä! Huippua, en malta odottaa että se saapuu!! :)-Milla

 12. Ihan mieletöntä kuulla, miten monelle tästä vinkistä oli hyötyä :) Nyt sitten vain odottelemaan paketin saapumista, niin pääset tutustumaan uuden kameran saloihin! ;)

 13. Voi kylläpä tulin iloiseksi komemntistasi, mahtavaa että tästä oli apua!! :) Olipa onni, ettet ehtinyt vielä tilaamaan kameraa, vaan sait sen nyt näin huimalla alennuksella. Toivottavasti kamera saapuu pian, niin pääset pian leikkimään uudella vempeleellä ;)

 14. Kiitti vinkistä! Mitä lisäosia suosittelet blogin pitäjän hankkimaan tähän kameraan?
  Olen aika noviisi kameroiden kanssa:)

 15. Heippa Mrs.T! Eipä mitään kuule, tulin niin iloiseksi huomatessani, miten monelle tästä oli apua :)

  Kaikista eniten suosittelen lisäoptiikan ostamista. Paketin mukana tulevalla Kit-linssillä pääsee ehdottomasti jo alkuun, mutta etenkin blogitouhuihin (lähikuviin, asukuviin jne.) kiinteä 45mm-objektiivi (https://www.topshot.fi/product/5668/olympus-mzuiko-di-45mm-f18) on aivan mieletön! Itse kuvaan sillä oikeastaan kaikki kuvani :) Esimerkkiä saat vaikka tästä postauksesta, http://jonnamaista.blogspot.fi/2012/07/toivepostaus-kamerani.html, jonka kuvat on otettu kyseisellä objektiivillä.

  Sillä et siis pääse zoomailemaan, joten esimerkiksi ihmisiä kuvatessa joudut itse menemään kauemmas kohteesta. Optiikka on kuitenkin todella valovoimainen, ja se siitä tekee juuri niin mahtavan :) Suosittelen sitä lämpimästi!

 16. Hih, voin uskoa! Jos Dubaista jää shoppailubudjettia yli, niin sitten kamera tilaukseen ;) Tuo on tosiaan se ns. pikkusiskoversio ja linkkaamasi kamera on juurikin sama kuin minulla, erivärisenä vain. Kuulin tosin pientä huhua siitä, että viikon sisällä myös tuo minun kamerani olisi tulossa tuonne Top Shotiin tarjoukseen, joten kannattaa pitää mielessä, jos se malli kiinnostaa enemmän ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *