Päivä Porvoossa

Eilen starttasimme siskoni ja siskontyttöni kanssa auton ja suuntasimme kohti Porvoota! Meidän on ollut tarkoitus tehdä sinne “retki”, kuten pikkuneiti sanoi, jo pidemmän aikaa ja vasta nyt saimme aikataulut sopimaan. Emme ihan päässeet nauttimaan haaveilemistamme kesäisistä maisemista, aamulla mittarikin näytti vain reilua kymmentä astetta, mutta onneksi päivän mittaan pilvet väistyivät ja aurinkokin pilkahteli!

Olen käynyt Porvoossa viimeksi ties kuinka monta vuotta sitten, joten jo oli aikakin päästä taas ihastelemaan Vanhan Kaupungin kapeita kujia, upeita pikkuputiikkeja ja toinen toistaan kauniimpia yksityiskohtia. Aamupäivästä kanssamme samaan aikaan saapui muuten parkkipaikalle varmaan viisi bussillista turisteja, voi sitä ihmismäärää! Sulauduimmepahan ainakin joukkoon kamerat kaulassamme ;)

Arkkitehtuuri Vanhassa Kaupungissa on niiin kaunista, voisin ihastella noiden putiikkien koristuksia pitkän tovin! Puhumattakaan siitä, mitä kaikkea ihanaa niiden sisältä löytyi. Jotain pientä sisustuskivaa tarttui mukaankin :)

Kävimme täyttämässä kurnivat vatsamme kotiruokaa tarjoavassa ravintola Hanna-Mariassa ja nautiskelimme vielä iltapäiväkahvit Café Helmin viihtyisällä pihaterassilla. Ranskalainen suklaakakku oikein suli suuhun ;)

neule / Polo Ralph Lauren
housut / Zara
huivi / Mulberry
laukku / LV
tennarit / Converse

Porvoopäivän rento ja lämmin vaatetus, tummansininen palmikkoneule, vaaleat pöksyt ja Converset. Piti ihan kaivaa villahuivikin käyttöön, kun oli niin pureva ilma! Pikkuneitikin tuli kuvaan esittelemään omaa asustustaan ♥

Olipa kiva, että ehdimme vielä tekemään pikaisen reissun tuonne, vaikkakin sitten jo vähän syksyisimmissä tunnelmissa. Kesästä ei saisi tehdä kamalaa suorittamista, mutta silti olen iloinen, että muutama suunniteltu juttu toteutui vielä näin loppukesästäkin :) Oletteko te käyneet Porvoossa lähiaikoina?

17 thoughts on “Päivä Porvoossa

 1. Povoossa on kyllä kiva käydä :)

  Hihi mulla taisi olla eilen vielä shortsit jalassa ja toiset ne jo kaivaa villahuivit esiin ;D

 2. Niin on, pitäisi muistaa käydä siellä vähintään kerran kesässä! Siis mitä, shortsit?! :D Mua ei olisi saanut kirveelläkään pistämään shortseja jalkaan, kun mittari tosiaan näytti sen 12 astetta.. :D

 3. Porvoo on kyllä niin rakkautta! Ihanaa, että pääsit sinne! Mä ajattelen kesän aikana vähän samoin; että tämäkin tehtävä suoritettu, vaikka ei tietenkään kannata mitään stressiä ottaa käymättömistä paikoista. On se kuitenkin ihanaa, että pääsee jonnekin pitkään kaipaamaansa paikkaan tai saa tehtyä jonkun asian, joka on roikkunut listalla :)
  Nuo putiikit, fiilis, terassit ja kaikki on niin ihania!

  Me vietettiin Porvoossa elokuun alussa hääpäivää ja mentiin siellä naimisiin, joten sillä on erityinen sopukka sydämessä <3

 4. Hei ihana, sinulle on blogissani tunnustus :)
  En ole varma oletko sitä jo tehnyt joten älä huoli jos olet, ajattelin vain ilmoittaa! :-)

 5. Oot taas tosi kaunis :) pidän palmikkoneuleet myös.

  Tykkäätkö pitää chino-housut? Esim. beige väri. Tai mitä mieltä olet niistä :D Mä ostin vähän ajan sitte beiget chino-housut. Laitoin sen kanssa mustan palmikkoneule ja mustat balleriinat :D Niin kylmää sää jo. Mutta tavallaan mä iloinen, kun saa käyttää kivat neuleet jne. :D

  -Sofia

 6. Porvoo on kyllä niin kiva paikka piipahtaa, kun se on vielä suht lähellä Helsinkiä. Ihania kuvia olet ottanut! :)

 7. Nimenomaan, mutta kyllä olisi silti sitten vähän syksyn pimeinä iltoina harmittanut, jos muutama kiva juttu olisikin kesällä jäänyt tekemättä :)

  Voi että, Porvoolla on tosiaankin varmasti ihan oma merkityksensä sinulle! Ja teidän hääpaikka oli ihan mielettömän kaunis (nimimerkillä hääblogiasi aina toisinaan ihasteleva) :)

 8. Kiitos ihana Sofia :) Chinoista pidän aivan hurjasti! Harmi, etten omista sellaisia oikein täydellisiä versioita, vaaleat ja tummansiniset chinot olisi hyvä lisä vaatekaapissa! Mistä löysit omasi?

  Asusi kuulostaa kivalta :) Minäkin alan kyllä olla jo iloinen syksyn saapumisesta, saa käyttää ihania neuleita, huiveja ja muita ja käpertyä pimeinä iltoina sohvannurkkaan ;)

 9. Kiitos Cara! :) Älä muuta sano, siskon kanssa huristellessa mietimmekin, että siellä pitäisi ehdottomasti vierailla useammin (edes silloin kerran kesässä), kun se on niin lyhyen matkan päässä :)

 10. Näyttääpä Porvoo kivalta paikalta :) En ole koskaan siellä käynyt,mutta mietin pitäisiköhän mun maanantaina lähteä sinne kun iskä olisi sopivasti siellä työmatkalla;)

 11. Kävin katsomassa postauksesi, todella kauniita ja tunnelmallisia kuvia :) Oli varmasti hienoa päästä ihastelemaan kaikkia vintagejuttuja!

 12. Nomutta sittenhän sinun täytyy pikimmiten korjata asia! Lähde ihmeessä siis ;) Siellä riittää ihasteltavaa ja ihmeteltävää.

 13. Ai sulla ei ole yhtäkään chinot? :) Mulla on mustat ja beiget. Ostin ne Tukholmasta. Käyn siellä usein paljon shoppaa :D myös palmikkoneule sieltä myös.

  Ja todella, syksyn paras asia ihania vaatteet ja käpertyä poikaystävän vieressä peiton alle kattomaan elokuva! Varsinkin kylmä sadepäivää :D Ei syksy niin paha asia, kun kesällä luulin.

  -Sofia

 14. Voi olisipa ollut hauska törmätä sinuun vanhan Porvoon kaduilla! Itse olin maisemissa keskiviikosta torstaihin, koskaan aiemmin en ollut Porvoossa käynytkään :)

 15. Ai olit vai! Olisikin ollut hauska törmätä, mutta vähän mentiin ristiin :) On muuten harmi, että sinulla ei (enää?) ole blogia, kun en pääse tekemään vastavierailuja! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *