Outfits With My Yellow Blazer

Bleiseri, pusero ja shortsit / Zara
sandaalit / Stradivarius
laukku / LV

Bleiseri, paita ja shortsit / Zara
laukku / LV
kengät / Tory Burch

Tässä vielä pari asua, jotka ovat olleet ylläni viimeisinä lämpiminä päivinä muutaman viikon sisällä. En ole kyllä kertaakaan katunut pastellikeltaisen bleiserin ostamista, vaikka sitä silloin kovasti pohdinkin! Bleiseri tosin joutaa varmaan kohta talvisäilöön, joten täytyy nyt käyttää sitä vielä kun voi.

Keltainen ei ole minulle mikään kaikista helpoin väri yhdistellä, mutta tässä tummansinivalkoisessa yhdistelmässä olen kokenut oloni mukavimmaksi. Siispä samassa värimaailmassa liikutaan molemmissa asuissa, paita, laukku ja kengät vain vaihtuivat :)

Nyt kipinkapin valmistautumaan ja töihin mars! Mukavaa viikonloppua kaikille! :)

15 thoughts on “Outfits With My Yellow Blazer

 1. Hej! :)

  Sori jos kysyn nyt liian suoraan, mutta paljon painat suunnilleen? Olit mielestäni ennen vähän hoikempi? Sulla on aivan upea vartalo ja olet niin tajuttoman kauniskin! Ole ylpeä itsestäsi! <3 -Terkuin blogiasi seuraava Matilda

 2. Hah, ihan muutama päivä sitten kun luin blogiasi, mietin tuota bleiseriä ja sitä ettet ole aikoihin tainnut pitää sitä kun ei asukuvissa ole näkynyt ;) siinä se ihanuus kuitenkin nyt taas on! :) Ihan huikean raikas asu! :) Harmi että kesä alkaa kääntyä syksyksi ja kesäkuosit täytyy pakata taas talviteloille… Itse en oikein ehtinyt edes kaikkia keväällä hankittuja uusia kesäasuja käyttää. Toivottavasti ne miellyttävät vielä ensikin kesänä…:) -Milla

 3. Heippa Matilda! Heh, eipä mitään, saahan sitä kysyä :) Saman verran painan kuin ennenkin, olisin vain onnellinen muutamasta lisäkilosta ;) Kiitos!

 4. Hih, ihanko totta :) Hauska sattuma! En kuvaa tänne läheskään joka päivä asujani, joten monet vaatteet ovat toki käytössä, vaikka niitä ei olisi täällä näkynytkään. Kiitos hurjasti!

  No sanos muuta, minullakin on vähän turhan paljon käyttämättä jääneitä kesävaatteita :/ Tuntuu siltä, ettei kesä olisi vielä edes alkanutkaan! Noh, onneksi se kesä tulee taas ensi vuonna ja varmasti monille vaatteille löytyy vielä silloinkin käyttöä :)

 5. Upeita asuja ja tuo keltainen bleiseri on aika täydellinen. Todella hyvä päätös pitää se!

  Ihanaa viikonloppua sulle Jonna ♥

 6. Hei! mainitsitkohan sä joskus, että syöt jotain luontaistuotekapseleita, jotka vahvistais hiuksia ja kynsiä, vai muistanko ihan väärin?:) Tarvitsis ettiä joku sellainen, niin aattelin jos sulla oli antaa joku hyvä vinkki?

 7. Voi kiitos ihana Reetta :) Onneksi tosiaan pidin tuon bleiserin, niin kovasti siitä pidän! Toivottavasti sille tulee paljon käyttöä ensi kesänäkin ;)

  Ihanaa viikonloppua sinnekin <3

 8. Heippa! Olen syönyt sellaisia Iho-Omega Mustaherukansiemenöljykapseleita (mikä sanahirviö!), tosin vähän epäsäännöllisen säännöllisesti :D Olen myös popsinut niin kalkkia kuin D-vitamiiniakin, joten ehkä näillä kaikilla yhdessä on ollut jotain vaikutusta hiuksieni ja kynsieni vahvistumiseen :)

 9. Oi kiitos Cristiina! Kävin heti kurkkaamassa :) Täytyy myöntää, että minulla taitaa olla tuota kysymyshaastetta jemmassa jo neljän kappaleen verran, mutta ehkä sitten jossain vaiheessa pistän ne kaikki yhdellä kertaa tulemaan ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *