My Autumn Wardrobe

Heipsan! Tällä kertaa palataan maan pinnalle pukeutumisen suhteen ja jatketaan taas vähän ajankohtaisemmissa tunnelmissa. Moni onkin jo näin syksyä kohden listaillut omia luottovaatekappaleitaan sekä myös kaapista vielä uupuvia hankintoja ja innostuinpa itsekin väsäilemään kollaasia aiheesta.

Syksyssä parasta on huivien ottaminen esiin talvisäilöstä. Huivi on maailman helpoin asuste ja keikkuukin kaulassani heti vähänkään viileämpien ilmojen saavuttua. Mulberryn klassistakin klassisempi, syksyn väreissä hehkuva Check Scarf on palvellut minua uskollisesti jo lähemmäs viiden vuoden ajan ja joka kerta kaivan sen yhtä innoissani esiin :)

Palmikkoneuleet – voisin rakastaa syksyä ihan vain niiden takia! Vaikka muuten suosinkin pitkälti ketjuliikkeiden vaatteita, laadukkaat neuleet ovat sellaisia, joihin mielelläni pistän muutaman ekstralantin. Näiden kohdalla tilanne onkin jo aika hyvä, hamstrasin Polo Ralph Laurenin neuleita parissa värissä Lontoon reissulla outlethintaan ja yksi Gantinkin yksilö löytyy. Tuo beige alkoi kyllä vielä himottamaan…

Raidat mielletään usein kesäisiin seiloritunnelmiin, mutta omassa pukeutumisessai ne säilyvät vuodenajasta riippumatta. Olen pitkään etsinyt sinivalkoraidallista neuletakkia ja viimein tärppäsi Mangossa viime viikolla käydessäni!

Jos minun tulisi valita yhdet kengät, joissa tepsuttelisin menemään päivästä toiseen, olisi valintani ehdottomasti saappaat! Rakastan saappaita ja odotan heti alkusyksystä innosta piukeana, että saan kaivaa lempparini esiin, erityisesti pidän oikein perinteisistä ratsastussaappaista. Tällä hetkeltä minulta löytyy saappaita niin mustina kuin tummanruskeina, mutta konjakinruskeat uupuvat vielä, pitäisikin aloittaa pikkuhiljaa etsintä. Konjakinruskeasta puheen ollen, se myös kuuluu ehdottomasti värinä asusteissa minun syksypukeutumiseeni :)

Keväällä ja kesällä jaloissani on harvasepäivä vaaleat siniset farkut, mutta syksyä kohden miellyn taas tummansinisiin farkkuihin. Omat suosikkini ovat Liu Jo’lta, joiden nimeen taitaa aika monikin vannoa. Housukokoelmassani on kuitenkin yksi khakivihreän mentävä aukko ja se on odottanut täydentämistä jo pitkään. Zarasta olen kärkkynyt erästä mallia omassa koossani, mutta ne tuntuvat olevan todella kiven alla! Toivottavasti ne vielä itselleni saisin, niin monta asuideaa olisi jo mielessä nimittäin :)

Sellaisia vaatekappaleita ja värejä löytyy minun syksyisestä garderoobistani! Kertokaa ihmeessä omia suosikkejanne, niistä voi itse kukin saada vinkkejä. Palailen syystakkien kanssa vielä ehkä myöhemmin, niiden kanssa minulla onkin nyt pienoinen dilemma ;)