Maanantaita kuvina

Maanantai ja uuden viikon aloitus tuntuu aina himpun verran helpommalta, kun on kivaa ohjelmaa sovittuna. Meillä oli nimittäin taas herttaisen Lilin kanssa treffit keskustassa :) Sää näytti aamusta hyvin harmaalta ja kostealta, mutta päivän mittaan pääsimme jopa nautiskelemaan kesän viimeisiä irtojätskejä ulkoterassille. Tälläkään kertaa emme olleet kovin ahkeria bloggaajia, muutaman kuvan verran sentään petrasimme viime kertaan verrattuna ;)

Kävimme lounassalaateilla Fazerilla…

… ja tekemässä todella mieleisiä ostoksia syksyä varten! Oli kyllä hauskaa kierrellä kaupoissa sellaisen ihmisen kanssa, jolla sattuu olemaan hyvin samanlainen maku (kävi myös vähän hupsusti, kun meillä oli samat bleiseritkin päällä) ;) Lilin ansiosta löysin itsekin täydellisen takin talveksi, tosin kävin vielä myöhemmin kipaisemassa siitä oikean koon. Ja jos Lily-kuumeeni on jo tähän asti ollut kova, niin nyt se on aivan hirmuinen, katsokaa nyt sitä!

Ballerinakaksosemme :)

Lopuksi istuskelimme vielä tovin terassilla nauttien elokuun vihoviimeisistä päivistä, lämmittävistä auringonsäteistä ja herkullisista jätskipalloista. Noh, ehkä sitä jädeä on syötykin sen verran, että on ihan hyvä pitää talven verran taukoa, niistä kioskijädeistä ainakin ;)

Muutama tunti hurahti taas kuin siivillä, kiitos vaan Lilille päivästä ♥! Kyllä hymyilyttää, kun viikko alkaa näin mukavasti ja seuraavillekin vapaapäiville on tiedossa kivaa ohjelmaa hyvässä seurassa :)

Oikein ihanaaa alkanutta viikkoa kaikille!

24 thoughts on “Maanantaita kuvina

 1. Voi Lily on kyllä ihana!!!! <3 :) Millaisen talvitakin muuten löysit? Itsekin tässä mietin juuri talvitakkeja :D

 2. Ihani kuvia! Niin ja on tuo Lily kyllä aika upean näköinen!

  Hyvä, että nautitte täysillä vielä vikoista auringonsäteistä <3

 3. Voi muru, kiva postaus!:) Hih siis sä petrasit kuvaamisessa, joku urpohan unohti akkunsa, hitsi että ärsyttää vieläkin!:D Ja nää kuvat, en kestä, se objektiivi menee kyllä nyt niin ostoslistan kärkeen!;D Hei lähettäisitkö mulle näitä kun Porvoonreissultasi kerkeät? Kiitos vielä shoppailuseurasta!♥

 4. Äkkiä syysostoksille! Monet takeista yms. kun taitavat mennä aika äkkiä loppuun heti alkusyksystä :)

 5. No eikö ole, olen aivan hurmioissani!! Löysin (kiitos Lilin!) hyvin klassisen kipparimallisen tummansinisen villakangastakin, sellaista onkin etsitty jo tovi :) Talvitakit tuottavat kyllä aina päänvaivaa, mutta nyt minun puolestani syksy ja viileämmät ilmat saavat jo tulla! ;) Toivottavasti sinäkin löydät kivan takin!

 6. Kiitos Reetta :) No älä muuta sano, kuola valuu nytkin kuvaa katsoessa ;) Voi kyllä vaan, ihana että aurinko vielä vähän pilkahteli!

 7. Hihih :) Höntti, ensi kerralla akku mukaan! :D No onneksi meitä kamerallisia oli kaksi. Ja mä en kyllä voi kuin hehkuttaa tuota objektiivia, kuten varmaan jo eilen ymmärsit ;) Joo toki lähetän, laitan vaikka mailiin noita kunhan kerkiän!

 8. oih ! ihana katsella kuvia, ja lueskella juttuja teidän treffaamisesta :-) rupee väkisinkin hymyilyttämään. olis kyllä ihana jos itsekkin pääsisi joskus teitä ihanaisia ihan kasvotusten jututtamaan, noita yhteisiä kiinnostuksen kohteita ja mielipiteitä ym kun tuntuu löytyvän ! 8-) ja toivottavasti saat lily kuumeeseen kohta helpotusta ;-)

 9. Olen lähdössä etsimään syystakkia Helsingin suunnalta,olisiko sinulla jotain kivaa vinkkiä mistä löytäisin ? (:

 10. Haluatko paljastaa, mistä mahdoit takin löytää? Itsekin olen tummansinistä klassista kipparintakkia etsiskellyt :)

 11. Hih, kiva kuulla jos hymy kirposi sinnekin puolen ruutua :) Samat sanat! Täytyykin katsoa sitä, josko ehtisi Lontoossa sitten treffata! Ja Lily-kuumeeseen pitäisi ihan piakkoin saada helpotusta ;)

 12. Voi nyt en taida olla kovin hyvä antamaan vinkkejä, minä kun olen itsekin nähnyt vasta hyvin vähän mitään kivoja takkeja! :/ Vaikea myöskään sanoa, minkälaista takkia etsit, parkaa, trenssiä, villakangastakkia… Noita kahta ensimmäistä ainakin voisi kurkata Zarasta, jossa olen nähnyt pari kivaa mallia :) Toivottavasti löydät täydellisen syystakin!

 13. Tottahan toki voin paljastaa :) Lili oli tosiaan bongannut Gantilta täydellisen, klassisen kipparitakin ja sieltä kävin omanikin sitten poimimassa. Sellon ja Kampin myymälät ovat kuulemma ainoat, jotka ovat ottaneet takkia valikoimiinsa, joten kannattaa käydä kurkkaamassa siellä. Ja pikimmiten, koot menevät myyjän mukaan hirmuista vauhtia! Toivottavasti löydät sinäkin omasi :)

 14. Heh tungen nyt mukaan teidän keskusteluun, mutta Siiri säpä sen sanoit, vitsi ois kyllä kiva treffata joskus!:) Mulla vaan ei harmi oo reissua Lontooseen tiedossa, mutta ehkä ootte joku kerta tulossa Helsinkiin päin, jos silloin kerettäis näkemään porukalla?:)

 15. Heips :) minkä koon päädyit loppujen lopuksi ottamaan siitä gantin takista? :)

 16. Heippa! Hmm, mahdatkohan olla joku Gantin iloisista myyjistä vai mistä tiedät? :) Sellosta löytyi yksi XS, joka oli minulle tosi hyvä. Nyt ilmat saisivat minun puolestani melkeinpä jo viiletä, jotta takki pääsisi käyttöön hih ;)

 17. Haha ei en suinkaan :) Ihan tavis tyttönen vain :D Olit vain kirjoittanut tuohon postaukseen, että “Lilin ansiosta löysin itsekin täydellisen takin talveksi, tosin kävin vielä myöhemmin kipaisemassa siitä oikean koon.”. Ja mietin vain , että päädyitkö vaihtamaan suurempaan vai pienempään. Kävin nimittäin itsekin kyseistä takkia sovittamassa, mutta se oli valitettavasti vähän liian löysä, S-koko olisi ollut parempi, mutta vain ämmää oli jäljellä.. Eli taitaa hieman väljä malli olla? Mutta ei hätiä, löysin kuin löysinkin unelma peacoatin loppujen lopuksi :D Kiitos muuten super ihanasta blogista, yksi _ehdoton_ lempprini!!!! :)

 18. Hih, höpsö minä! En muistanut kirjoittaneeni missän vaiheessa mitään kokojutuista, joten mietin että mistä voit tietää ;) Otin koon XS, joka oli Kampista loppu, mutta kipaisin sen sitten tosiaan Sellosta. Se on tosiaankin hieman väljää kokoa ja ainakaan minulla ei olisi voinut olla yhtään suurempi!

  Ihana kuulla, että löysit kuitenkin täydellisen takin! Ja voi kiitos tuhannesti, ilahduin ihan hirmuisesti sanoistasi! Kiitos vain itellesi, te lukijat teette tästä touhusta juuri niin mahtavaa kuin se on :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *