Kiehkurat

Huomenta! Näin alkuun, voi teitä murusia… ♥ En voi tarpeeksi kiittää kaikkia edelliseen postaukseen kommentoineita, luin jokaisen kommentin ajatuksella ja hymy kirposi huulilleni jättämistänne sanoista tuon tuosta. Olette aivan mielettömiä! Jos tämä harrastus toisinaan ottaa ja vie aikaa, niin kyllä se ehdottomasti myös antaa, kiitos siitä kuuluu teille :)

Nyt kuitenkin palataan taas ruotuun ja tämän hömppäblogin tavanomaisten aihepiirien pariin. Olen jo aikaisemmin esitellyt teille suosikkituotteitani, joilla hellin päivittäin hiuksiani, mutta muotoiluun käytettäviä purnukoita ei ole täällä vielä pahemmin vilahtanut. Nyt ajattelinkin vinkata kylppärin kaappini uusimmasta tulokkaasta!

Pidän hiuksiani todella usein kiharalla, ne ovat perisuomalaiseen tapaan niin kovin ohuet, että kevyillä laineilla saa tukkaan mukavasti rakennetta ja ryhtiä. Aina ei kuitenkaan ole sanomatta selvää, että kuontaloni pysyisi kiehkuralla aamusta iltaan ja se saattaakin välillä käyttäytyä vähän miten nyt sattuu tahtomaan. Olen jo pitkään etsinyt jotain suihketta, joka toisi lisätukea kiharoille ja löysin etsimäni minulle aiemmin täysin tuntemattoman KMS Californian valikoimista.

Kerroin myyjälle haluavani jonkin aineen, joka ei välttämättä vaatisi kaveriksi enää lakkaa, jotta kampaus säilyisi joustavana, mutta kuitenkin kiharalla. Sain käteeni tämän Free Shape Hot Flex Sprayn, joka on lämmöstä aktivoituva muotoilutuote ja jota on tarkoitus suihkuttaa osio osiolta ennen raudalla käsittelyä. Olen nyt ainakin kuukauden päivät käyttänyt tätä ja hiukseni ovat helposti pysyneet kiehkuralla jopa yön yli, niin että seuraavanakin päivänä saan tehtyä helposti ainakin huolettoman kiharaponnarin :) Suihkeen hinta oli muistaakseni aika suolainen, jotain 30e:n tienoilla, mutta onneksi tätä löytyy Lookfantasticilta edullisemmin täältä.

Selitin myyjättärelle ongelmanani olevan myöskin se, että usein lakan suihkuttamisen jälkeen tukka jää todella karhean ja pörröisen näköiseksi. Tähän sen sijaan sain ratkaisuksi sen, että hiuksiin kannattaa lakan laittamisen jälkeen sivellä vähän kiiltotippoja tai muuta öljyä (varovaisella kädellä kuitenkin). Olen tottunut käyttämään kiiltotippoja viimeistelyssä vain latvoihin, mutta kiharakampauksissa olen sipaissut tätä hieman kauttaaltaan siloittamaan hiuksia, ehdottoman hyvä vinkki!

Kuvassa tukkani on työpäivän jäljiltä iltasella ja edelleen kivoilla rennoilla laineilla, mission accomplished! Suunnittelin pian varaavani ajan kampaajalle, latvat ainakin kaipaisivat parin sentin leikkuuta ja syksy tuo myös mukanaan taas pienet vaihtelun tuulet, laittaisiko sitä vähän tummempaa raitaa sekaan… :)