Khaki Pants, Check!

Jokin aika sitten listailin muutamia syksyisiä luottovaatekappaleitani sekä vielä kaapistani uupuvia hankintoja viileämpiä ilmoja varten. Näiden hankintojen joukosta löytyi myös khakivihreät housut, joita onkin etsitty jo viime syksystä lähtien kissojen ja koirien kanssa.

Useammat pöksyt olen jo tänä aikana sovituskopissa jalkaani vetänyt, mutta aina joko väri tai malli ei ole vastannut mielikuviani ja olen suu mutrussa palauttanut housut hyllylle. Zarasta löytyi vihdoin täydelliset skinny-malliset yksilöt, mutta oikeaa kokoa ei tuntunut löytyvän ei sitten millään! Kunnes nyt vihdoin maanantaina kaupoilla pyöriessämme, kun olin asian jo melkein unohtanut :)

bleiseri, pusero ja housut / Zara
rannekoru / ?
kello / MK

Mielessäni on jo monenmonta asuyhdistelmää pökien varalle ja ne pääsivätkin heti paperikassista jalkaani alkuviikosta lähtiessäni vielä hoitamaan asioita. Nämä ovat kivaa vaihtelua ainaisille sinisille tai mustille farkuille ja kuinka hyvin khakivihreä sopiikaan tummansinisen, valkoisen tai konjakinruskean kanssa! Kaveriksi käyvät niin bleiserit kuin palmikkoneuleetkin ja jalkaan ballerinat,saappaat, tennarit… You name it! Housuistahan on vaikka kuinka moneksi :)

Teinkin muutaman inspiraatiokollaasin, millaisiin asuihin itse yhdistäisin nämä housut, mutta palataan niihin ensi kerralla :) Miten on, iskeekö khakipökät? Oikein mukavaa viikonloppua kaikille! :)

60 thoughts on “Khaki Pants, Check!

  1. Moikka Tawunen! :) Itselläni on housuista koko 34, ja siitä ne menevät sitten ylöspäin 36, 38 jne. Kannattaa ottaa mahdollisimman piukka koko, näissä on elastaania sen verran, että varmasti löystyvät käytössä :)

  2. Voi miten harmi, etteivät natsanneet :/ Kiva kuitenkin, että löysit jotkin toiset pökät! :) Mukavaa sunnuntaita sinne!

  3. Heippa Jannika! :) Oma Speedyni on vuoden vanha ja LV:llä on tainnut tässä välissä tulla hinnankorotuksia yksi jos toinenkin, joten tämän hetkisestä hinnasta en osaa tarkkaan sanoa. Hinnat näkee kuitenkin näppärästi, kun menet LV:n ranskankielisille sivuille, niihin kun lisäät parikymppiä niin saat suunnilleen Suomen hinnan :)

    Saat kyllä lämpimät suositteluni tuolle laukulle, kuuluu ehdottomasti lemppareihini kokonsa ja käytännöllisyytensä puolesta :)

  4. että sää oot kyllä upea<3 Sun tyyli on ihana ja aika samanlainen kun mun :) Sait juuri uuden lukijan!

  5. Kääk, en edes muista koska olisin viimeksi ostanut farkkuja tuumakoissa… Veikkaisin sen olevan 25 tai 26 vähän housuista riippuen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *