Juhla-asu 25.8.

Heippa ja oikein aurinkoista sunnuntaita! :)

Eilinen menikin sitten niin hujauksessa, etten ehtinyt tänne puolelle päivittelemään ollenkaan. Eilen vietettiin nimittäin vanhempieni yhteisiä pyöreitä synttäreitä ja ilta oli kyllä loistava! Oli mahtavaa nähdä koko suku samassa paikassa, “vanhuksille” oli järjestetty mukavaa ohjelmaa, ruoka oli hyvää ja sitä oltiinkin sitten ihan ähkyn partaalla. Itse innostuin lähtemään puolenyön aikaan extempore vielä keskustaankin juhlimaan tyttöjen kanssa, joten aivan mahtava ilta!

Juhla-asuna minulla toimi kesän alennusrekeiltä napattu Zaran valkoinen mekko, joka oli aikamoinen löytö parillakympillä! Materiaali on ihanan jämäkkää ja sivussa on hauskana yksityiskohtana halkiot. Bleiserin kanssa mekko näyttää hyvinkin klassiselta kotelomekolta, mutta oikeasti siinä on sifonkiset, hieman läpinäkyvät pitkät hihat.

Bleiseri / Zara
mekko / Zara
vyö / H&M
rannekoru / Marc by Marc Jacobs
kello / MK

Tummansinisen ja valkoisen rinnalle vielä pikkuisen nudea asusteiden muodossa. Löysä mekko vaati vyötärölle hieman ryhtiä ja H&M:n kiiltonahkainen vyö oli kuin luotu samansävyisten Michael Korsin korkojen kaveriksi. Olen muuten nyt vihdoin saanut korot sopiviksi jalkaani, pientä kikkailua, niin ne pysyvät jalassa hieman suuresta koosta huolimatta ;) Vielä kultaiset korut, niin simppeli juhla-asuni oli valmis!

Täällä vietellään useamman päivän vapaaputkea, joten nyt on onneksi aikaa palautua ;) Seuraaville päiville on tiedossa vaikka mitä kivaa ohjelmaa, muun muassa shoppailua ja syömistä hyvässä seurassa ja reissua Porvooseen!

15 thoughts on “Juhla-asu 25.8.

 1. Tyylikäs asu! Täytyykin itse varmaan mennä testailemaan noita bleisereitä kun näyttävät niin hyviltä päällä :)

  Miten ihmeessä sait nuo hieman liian isot kengät sopivammiks? Itsellä nimittäin ihan sama ongelma: kengät hieman liian isot ja en raaski vielä heittää niitä pois. Ei kauheesti innosta lähteä ne jalassa juhliin, ei tiedä millon tuiskahtaa nurin, puhumattakaan siitä hirveestä vaappumisesta kun yrittää pitää ne jalassa.

  -Hanna

 2. Kiitos paljon Hanna! :) Ehdottomasti vaan testailemaan, minulla ne ainakin ovat luottovaatteita, tekevät asun kuin asun ryhdikkäämmäksi :)

  Kengät olin tosiaan jo lähellä myydä, mutta pidin niistä niin kovasti, etten suostunut luovuttamaan :D Itse laitoin tuohon nilkan kohdalle sellaisen kaistaleen, joka vähän auttaa sitä, ettei jalka nouse sieltä. Lisäksi laitoin vielä päkiän alle geelipuolipohjalliset, ja kaikkien näiden kikkailujen jälkeen kengät jopa pysyvät jalassa! :) Toivottavasti sinäkin saat kenkulit sopiviksi!

  Mukavaa viikkoa :)

 3. Olet todella kaunis! Tyylikäs asu, itse kävin Helsingin Zarassa ja kokeilin samantapaista bleiseriä kun mikä sul on tossa kuvassa, mutta se oli minulle ehkä hieman liian pitkä… :( Osaisitko sanoa, mistä löytäisin samantapaisen bleiserin, mutta ei niin pitkää. Zarassa monet bleiserit ovat aika pitkiä ja olkatopattuja. Täydellisen löytäminen on hurjan vaikeaa.. :/

  Ihana blogi, aurinkoista viikon alkua sinulle! <3

 4. Voi kiitos ihana Veeruska :) Hmm, itseasiassa minullekin moni Zaran bleisereistä on todella pitkää mallia, etenkin Womanin puolelta, mutta suosikkini ovat sieltä Basic-osastolta, kuten juuri tämänkin kuvan tummansininen bleiseri. Basicin puolelta löytyy lähes aina jokin malli useissa väreissä, tummansinistä, mustaa, vaaleaa jne :) Ja meikäläisen ruholla on mittaa huimat 160cm, joten nuo sopivat tällaiselle pätkällekin loistavasti. Toivottavasti löydät sopivan! :)

  Ihanaa viikkoa sinnekin!

 5. Moikka! Katoin tätä postausta ja rakastuin tohon valkoseen mekkoosi!!:) Selasin zaran sivut eikä mekkoa tietenkään enään siellä myyty:( joten kysäisin vain että oletko myymässä mekkoa?
  -Riina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *