Hifistelyä

En varsinaisesti ole mikään suuri tekniikkaihminen, paitsi sitten kameroiden suhteen, mutta nyt minäkin olen mennyt ja hurahtanut oikein pahemman kerran. Olen aina miettinyt, miksi ihmeessä joku tarvitsee läppärilleen jonkun fancyn suojapussukan. Kuka ylipäätään kantaa läppäriään mukana, tahtoo vapaaehtoisesti raahata tiiliskiveä olallaan? Niin, näin minä ajattelin kunnes koin ensikosketukseni Macbookiin ja minusta tuli yksi heistä!

Ymmärsin, että läppärin ollessa jopa inhimillisen painoinen (edelliseni ei ollut ihan uusinta huutoa), niin totta vie sitä haluaa kantaa mukanaan, mikäli on tarve. Ja köhköh, eihän sitä nyt voi ihan missä tahansa kuljettaa, vaan tietenkin tähän tarkoitukseen oli hankittava ripaus tyyliä ;) Löysin itseni heti Shopbopilta ihastelemasta Marc by Marc Jacobsin osastoa ja pian Pale Mink-sävyinen suojus olikin jo matkalla luokseni. Niin, sorruin juuri siihen hifistelyyn, mitä olin itse niin kovasti päivitellyt! Mutta hei, onhan tuo nyt aika päheä? ;)

Jaksan kyllä edelleen ihmetellä, kuinka Neverfullin kapeat ja niin heppoisen näköiset hihnat eivät katkea ja sisältö romahda keskelle katua, vaikka laukku olisi ahdettu täyteen monen kilon edestä. Niin se vain veti läppärinkin sisäänsä, tämä se vasta tilaihme onkin!

Huh, olen aivan unessa jo tähän aikaan illasta ja huomenna vielä pitäisi raahautua aamuvuoroon. Sen jälkeen koittaakin ihana piiitkä vapaa, joten ehdin varmaan hieman ahkerammin tänne bloginkin puolelle, nyt kun on pukannut vähän kiirusta :)

41 thoughts on “Hifistelyä

 1. Tuota Neverfullin kestoa ihmettelen minäkin :D Keväällä laukkuni oli niin täyteen ahdettu tietokoneesta ja kaikista kirjoista, että mietin monesti rinkkojen katkeavan kaikesta painosta niin ei! Ei minkäänlaista jälkeä tai kulumaa :D Loistolaukku!

 2. Ihana suojus läppärille! Wow! :) Ja samaa oon miettinyt Neverfullin kanssa, se kestää ja kestää vaikka mitä! Jopa niin ettei kohta itse kestä kantaa sitä, ha ha :) xx J

 3. Kuuleppas ihanainen tämä tyttönen klikkaili eilen kotiin samaisen suojuksen mun uudelle muruselle :-) Ja voi vitsit toi väri näyttää näissä sun kuvissas vielä paremmalta kuin shopbopin sivuila. Can't wait!

 4. Tuo on kyllä ihan loistava suoja tietokoneella ja tyylikäs :) Itse ostin viime syksyä myös oman suojakotelon uudelle koneelle, mutta hetken huumassa oranssin värisen.. nyt hiukan kaduttaa :D

 5. Hihii, tervetuloa päheäksi hifistelijäksi! ;) Itselläni löytyy tuo sama kotelo (beigenä) iPadille, ja haaveissa myös uusi kiva suoja MacBookille… :D

 6. Hehe, mullakin on tuo sama “hifistelysuojus”, tosin mustana ja tosi hyvin on toiminut/kestänyt! Itse olen taas niin tottunut tähän laitteiden varusteluun, kun asun kimpassa toisen hifistelijän kanssa, jolla pitää aina olla myös uusin puhelin- ja ipad -malli. Itse taas en suostu vaihtamaan mustaa muutaman vuoden vanhaa Macbookkiani uudempaan, koska noi uudet mallit ovat musta niin rumia. Että sun hifistely on vielä ihan normaalia. :D :D

 7. Oo, ajaton Marcin suojus! Kestävä ennen kaikkea ja ehdottomasti läppäri kannattaa aina suojata jos kantaa mukanaan, joten kannattava ostos! :P

 8. Huh kamala, tuollaista koulukirjojen ja läppärin komboa en ole vielä kokenutkaan, voin vain kuvitella! :D Ihmelaukku!

 9. Eikö olekin ;) Hah, täälläkin menee oikeastaan niin päin, etten enää itse jaksaa kantaa laukkua sen ollessa niin painava :D

 10. Eikä! No johan sattui :) Jänskäsin väriä myös, jotain beigen sävyistä etsin ja tämä olikin sitten ihan täydellinen. Toivottavasti saat omasi pian! :)

 11. Heheh, tää hifistely on kyllä ihan kivaa.. ;) Tiedätkö sinulta juuri viimeksi ihastelin sitä suojusta, väri siinä on ihan täydellinen! Onneksi tämäkin miellytti silmää, kun ei ihan beigeä löytynyt :)

 12. Hihih, kiva että hifistelijöitä löytyy sieltäkin :D Sinä oletkin sitten varmaan jo tottunut siihen ;)

 13. Minustakin tuo on hurjan nätti :) Ja värejä niin iPadille kuin läppäreillekin löytyy ties kuinka monta!

 14. No näinpä :) Nykyään kun läppäriä tulee tarvittua enemmän ja etenkin sitten joku kaunis päivä, kun pääsee opiskelujen maailmaan. Kannattava ostos siis! ;)

 15. Toisilla sitä palaa joka viikonloppu ulkona juoksemiseen tai vaikka tupakkaan, toisilla sitten muihin asioihin :) Ps. Toivoin, ettei minun tarvitsisi ikinä kuulla tuota biisiä saati sitten nähdä videota.

 16. Löysin blogiisi toisen blogin kautta, ja piti lukea kaikki postaukset läpi :)
  Olen katsellut samaa suojusta, mutta itsellä ei ole macbookia, mietin että mahtuisikohan tuohon koneeni mikä on 2,5cm korkea? Muut mitat olis passelit, mutta pussin korkeus oli ilmoitettu olevan 2cm. Kiitti jos viitsit vastata, uskaltaisin tilata myös uuden suojan, tulisi niin tarpeeseen :)

 17. Nuo on niitä elämän pieniä timantteja, jotka piristävät huonoinakin päivinä, joten ne pienet paheet ja ilot meille hyväksyttäköön! ;)

  Kiitos muuten siitä objektiivi-vinkistä Peniin. Se jäi niin kauaksi aikaa vaivaamaan, että tänään menin ja pistin tilaukseen. =) heh..

 18. Heippa Kirsi! Miten mukava kuulla, että olet löytänyt tiesi tänne :) Lämpimästi tervetuloa!

  Testailin vähän vanhaa jytäkonettani, joka on korkeimmillaan 4cm, niin luulen että se kyllä sujahtaisi tuonne helpostikin, leveys vain otti vastaan niin en pystynyt kunnolla kokeilemaan. Tuo materiaali kuitenkin joustaa aika paljon. Ihan en tietenkään takuuseen mene, mutta uskoisin sinunkin koneesi mahtuvan tuonne! :)

 19. Heheh, ehkä nämä ovat kuitenkin paheita pienimmästä päästä, joten hyväksyttäköön! ;)

  Oi miten kiva kuulla, että siitä oli apua! Voin kyllä kertoa, että kunhan saat objektiivin käteesi, niin hinta ei tunnu enää niin kirpaisevalta.. ;) Aivan mieletön hankinta, en tosiaan paljon muuta optiikkaa käytäkään!

 20. Ihana! Olen itsekin haaveillut, että tilaisin tuollaisen. Mielenkiinnosta kyselisinkin paljonko shopbopin sivuilla mainitun hinnan päälle tuli tulleja? useita kymppejä? En ole aikaisemmin ollenkaan tilannut kyseiseltä sivustolta. :D Voi kunpa olisin tajunnut ostaa tuollaisen kesällä jenkeistä…

 21. Hmm, hinta nousi kaiken kaikkiaan tullien ja toimituskulujen jälkeen 73:n euroon. Shopbopilta on kyllä näppärää tilata, kun tullit maksetaan heti tilatessa ja toimituskin on aina nopeaa :) Kun valitset kassalla tilaustavaksi Shopbop Global:in, niin siinä näet lisättävät tullit, toimarit tulevat sitten vielä Payment-kohdassa.

  Voi ei, Jenkeistä tuon olisi varmaan saanut aika halvalla! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *