Asu 4.8.

Iltaa!

Täällä ollaan koko viikonloppu töissä, joten pikaterkut asun muodossa :)

Pusero / Mango
farkut / Zara
laukku / Longchamp
kengät / Tory Burch
kaulakoru / Lindex

Hyvin yksinkertainen sinivalkoinen asu sai pientä silausta täällä jo pariin otteeseen nähdystä Lindexin statement-kaulakorusta. Hempeät helmet ja silkkipusero kaipasivat kuitenkin rinnalleen jotain särmää, joten eikun revityt farkut jalkaan!

Longchampin Roseau-laukku on ollut kirjaimellisesti hyllyllä jonkin aikaa. Sen käyttökerrat ovat jääneet viime kuukausina todella vähäisiksi, jostain syystä nappaan aina jonkin muun laukun mukaani lähtiessäni. Laukku oli myös serkullani adpotiossa parisen viikkoa ja kas kummaa, tuona aikana kaipailinkin sitä kovasti! Nyt saatuani laukun takaisin, on se ollut käytössä taas paljon ja olen suorastaan ihastunut siihen :) Pieni tauko teki hyvää!

Kohta tämä tyttö menee unten maille, että pääsee huomenna taas ylös. Hyvät yöt ja mukavaa “loppuviikonloppua” :)

13 thoughts on “Asu 4.8.

 1. Jonnaa hurjan ihana asu! :) Vaikutat tosi mukavalta ihmiseltä, seuraan tätä blogia melkein päivittäin. Jatka samaan malliin, tää on tosi hyvä blogi. <3 hei tykkään hurjasti tosta sun fontista, niin ajattelin, et saanko kysyä, mitä fonttia käytät?:) Kirjoitatko ihan oletuskirjaimisella, mä kirjoitan yleensä sillä, mutta mun fontti näyttää ihan eriltä. :/ Jokatapauksessa oikein mahtavaa kesää sinulle :)

 2. Kiitos Laura :) Koru on valitettavasti ostettu jo parisen kuukautta sitten :/ Kurkkasin Lindexin netin puolelle ja ainakaan sieltä ei sitä enää löytynyt, en tiedä voisiko kaupassa vielä tärpätä!

 3. Voi sinua herttaista, kiitos ihan hirmuisesti sanoistasi! Kommenttisi saavat aina hymyn huulilleni, olet itse sellainen aurinko että :) Ja tottakai saa kysyä, Arialilla kirjoittelen :) Mahtavaa loppukesää sinnekin <3

 4. Näyttääpä tuo laukku hyvältä asusi kanssa :) Täytyyköhän itsekin kaivaa oma kaapin pohjalta pitkästä aikaa käyttöön!

 5. Hih, kiva kuulla, kiitos :) Kaiva ihmeessä! Minullakin tuo tosiaan virui käyttämättömänä pitkän aikaa, kunnes nyt taas innostuin uudestaan :)

 6. Hi ;)

  I saw that you have a shoes from Tory Burch, could you write which size I should order, I have 37 so i should order those shoes in my size, or maby bigger or smaller ;)

  Thanks for yours answer!

  Monic

 7. Hey Monic! My Torys are size 36, which is my normal size in most of my shoes, so I think that you should definitely order them in 37 :) These are the most comfortable ballet flats I've ever had, so you've made a great choice!

  Have a nice day :)

 8. ;)

  Thank You so much ;)You are very nice ;)I will order in my size.

  Have a nice day!!!

  M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *