Asu 29.8.

Bleiseri, paita ja housut / Zara
laukku / LV
kengät / Michael Kors
Rannekoru / MbyMJ
kello / MK

Voi raitapaidat, mitä pukeutumiseni olisikaan ilman teitä… :) Kokoelmani täydentyi äskettäin vielä yhdellä löysänmallisella puuvillaisella yksilöllä, joka löytyi Zarasta. Näitä ei voi olla koskaan liikaa, eihän? Mietin muuten juuri viime aikaisia asuja katsottuani, että tuo tummansininen bleiseri taitaa olla yksi käytetyimpiä vaatteitani, minähän en ole paljoa muuta ole päälleni pukenutkaan. Tästä näkee, että perusvaatekappaleilla pärjää tosiaan pitkälle!

Tänään taas paluu arkeen pitkän vapaan jälkeen, onneksi kuitenkin vasta iltavuoroon! Leppoisaa päivää sinne ruudun toiselle puolelle :)

20 thoughts on “Asu 29.8.

  1. Ihanan raikas asu :)

    Pukeutuminen ilman raitapaitoja ei todellakaan olisi mitään, ne ovat minunkin vaatekaappini kulmakiviä. Mieheni aina vitsaileekin siitä, kun katseeni kiinnittyy vaatekaupoissa ensimmäisenä raitapaitoihin ;)

    -hanna

  2. Raitapaidat ja bleiserit ovat vaatekaapin peruspilareita, ajatonta pukeutumista parhaimmillaan. :)

    Arvaa kuka etsi kissain ja koirin sitä carmexin punaa? Onneksi kuitenkin alkuviikosta löysin omani Anttilasta. Todella edullinen ostos ja raikkaan värin tuo huulille, kiitos vinkistä! :)

  3. Hei! Löysin blogisi vasta vähän aika sitten ja voin sanoa, että ihan huippu blogi :) Jään seurailemaan. Missä muuten olet töissä?
    Mukavaa päivää sinulle! <3

  4. Raitapaita saa tosiaan nayttamaan asun kivan raikkaalta, ihanaa loppukesan fiilista :) Oi miten kaunis kuva sinusta tuo keskimmainen!

  5. Voi kiitos Nannuska <3 Hih, ei minustakaan ;) Tämä oli väriltään ja malliltaan juuri sellainen, kuin olen etsinytkin!

  6. Kiitos Hanna! :) No sinäpä sen sanoit! Hih, minulla taas on vaatekaupoissa valkoinenpaita-tutka, mutta raitikset tulevat perässä heti kakkosena ;)

  7. No näinpä, näillä peruspilareilla pääsee jo pitkälle! Ne myös pelastavat aamut, kun tuntuu ettei ole mitään päälle pantavaa :)

    Voi vitsit, no mutta hyvä että vihdoin löysit omasi! Eipä mitään, kiva vain jos olin avuksi :)

  8. Heippa Erika! Kiitos hirmuisesti kommentistasi, ihana aamun piristys :) Lämpimästi tervetuloa seurailemaan! En halua täällä sen tarkemmin kertoa työpaikastani, mutta asiakaspalvelun parissa työskentelen tällä hetkellä :)

    Oikein ihanaa päivää sinullekin!

  9. Ihana asu :) Itsellä olisi etsinnässä beesit housut mutta vieläkään ei ole tärpännyt ! :/ oon kai liian nuuka :D

  10. Hei! Onnistunut asu; tyylikäs, mutta rento. Saanko udella mikä on LV laukkusi malli ja oliko siinä hihna mukana? Kiitokset mukavasta blogista.
    T: Mari

  11. Kiitos kovasti Miims :) Tiedätkö minullakin on vaaleiden housujen metsästys käynnissä, nämä kuvassa olevat kun ovat jääneet hieman suuriksi :/ Zarassa on tällä hetkellä yksi tosi potentiaalinen beige skinnymalli, mutta en ole bongannut vielä omaa kokoani. Kannattaa käydä katsastamassa! :)

  12. Heippa!

    Hieno asu! Itse tykkään myös raitapaidoista, ne vaan on niin ihania :) Ja todella tyylikäs tuo rannekorusi, käy todella upeasti tuohon kelloosi!

    -Hanna

  13. Heippa Hanna! Kiitos kovasti kivasta kommentistasi :) Raitapaidat taitavat olla monien suosikki, eikä ihmekään, niin helppo ja raikas vaatekappale! Ja rannekorusta tykkään kyllä hirmuisesti itsekin, harmi vain että se on hiippasen liian iso, mutta ei se mitään ;)

  14. Hi Eva! Thank you so much for your words, it's so nice to hear that! :) I'll visit your blog too!

    Have a nice day :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *