Asu 1.8.

Heippa!

Tässä pikaisesti yksityiskohtien muodossa asua, joka oli ylläni eilen ja no oikeastaan jo aiemmin treffatessani Lilliä, laukku vain vaihtui toiseen. Tykästyin niin kovasti kesäiseen vaaleansinisen ja beigen yhdistelmään, että vetäisin kiireessä samat vaatteet ylleni :)

Kauluspaita / H&M
shortsit / Vila
laukku / LV
käsikoru / Dimacci

Vilan suloisille rusettishortseille on kyllä tullut käyttöä koko viime kesän edestä, ne vain tuntuvat sopivan lähes jokaiseen asuun ja tuovat aina kivan pienen tyttömäisen lisän. Havahduin otsikkoa kirjoittaessani nyt tosiaan olevan jo elokuu ja minulle iski jo nyt kamala pakokauhu siitä, että pian on luovuttava kesävaatteista! Täytyy siis käyttää kaikkia lemppareitani oikein olan takaa, kun vielä voi :) Pienenpieni osa minussa on kyllä jo ihan vähän innoissaan saappaista, huiveista ja trensseistä…

24 thoughts on “Asu 1.8.

 1. Aivan ihana asukokonaisuus!

  Aurinkoista päivää sinulle ja toivotaan, että kesävaatteille olisi vielä paljon käyttöä! :)

 2. Hei! Saitko sen Zaran paperikassista tulleen jäljen pois helposti noista shortseista? Onneksi ne ainakin ovat vielä käyttökelpoiset, niin kivat ja tyylikkäät ne ovat! :)

 3. Taas kerran vallan hurmaava asu Jonna! :-) Mäkin olen jostain syystä tänä kesänä suosinut kevyempiä pitkähihaisia paitoja shortsien kera, kun täällä tuulisessa Turussa ei ole hihattomassa uskaltanut ulkoilemaan kovinkaan monena päivänä.

  Mäkin kyllä melkeen jo odottelen syksyä (saako näin edes sanoa?), kun luvassa on niin paljon kivoja juttuja! Ykkösenä tietysti kaikki uudet koulujutut ja lokakuussa meille koittaa viimeinkin se Lontoon reissu ja tämäkin tyttö pääsee suuntaamaan Heathrowlle vihdoinkin noutamaan unelmieni palkintolaukun ;)

  Oletko muuten kuullut koulupaikasta mitään? Olen pitkänyt sinulle täällä kaksin käsin peukkuja sen varasijan suhteen :-)

  Tulipa taas kunnon maraton kommentti, mutta tajusin, etten ole kesäkiireissäni kommentoinut ihanaan blogiisi pitkään aikaan mitään, vaikka kaikki postauksesi olenkin lueskellut, niin piti sitten taas höpötellä oikein olan takaa ;D

 4. Kiitos hurjasti Ella Maria! Toivotaan tosiaan, että kesävaatteita ei kovin pian vielä tarvitsisi pakkailla pois. Aurinkoista viikkoa sinne! :)

 5. Heippa! No voi kun en ihan täysin saanut tahraa pois :/ Se näkyy tuossa ylimässäkin kuvassa oikeassa lahkeessa, ärh.. Onneksi siihen ei ehkä osaa kiinnittää huomiota ainakaan niin paljoa, tykkään shortseista niin hirmuisesti :)

 6. Voi ihana kuulla susta Pauliina! <3

  Sulla on kyllä jännä syksy edessä, että sitä saakin odottaa innoissaan :) On kyllä varmasti mieletöntä aloittaa koulu! Ja miten kiva, että pääsette nyt vihdoin sinne Lontooseen ja tietenkin Heathrow'lle ;) Olet kyllä palkintolaukkusi ehdottomasti ansainnut!

  Lappeenrantaan jäin sitten 2,5p päähän, joten sen kohdalla toivo on kuopattu jo. Sen sijaan olen nyt viime viikot jännäillyt tuloksia Mikkeliin, Aalto-yliopiston englanninkieliseen yksikköön, jonne haettiin papereilla. Sinnekin olen varalla, mutta ne pirulaiset eivät kerro edes mitään sijaa.. Joten jännittämistä, jännittämistä!!

  Ihana kun kommentoit pitkästä aikaa ja toivottavasti sulla on takana (ja vielä edessäkin) mukava kesä :) Aurinkoista viikkoa sinne!

 7. damn you and your vuitton !! olin jo ihan päättäny, että hommaan tossa kesän lopussa sen eva clutchin, mutta kun näitä(kin)kuvia katselee niin tuo pochetta alkaa houkuttamaan myös enemmän ja enemmän…eikä ainakaan sen takia, että musta eva on oikeesti aika ylihinnoiteltu jos vertaa esim neverfulliin…mutta onhan se kyllä niin ihana….mitä muuten tuo pitkä remmi pochettaan maksaa ? :-) ja ainiin, ihana asu !

 8. Voi että! No ei sullakaan paljosta jäänyt sitten. Toivotaan vielä parasta tuon Mikkelin suhteen. Yksi mun tuttu aloitti siellä opinnot viime syksynä ja on kyllä vain kehunut paikkaa :-) Ja jos ei paikka aukea, niin varmasti olet taas ensi keväänä askeleen viisaampi ja kaikki jututkin on taas niin paljon helpompia :) Sitten houkuttelen ihan varmasti sinut hakemaan tänne Turkuun!

  Ihanaa loppukesää sinullekin! Koitan jatkossa vähän ryhdistäytyä ja kommentoida ihanaan blogiisi vähän useamminkin ;)

 9. Tosi kiva asu,jälleen kerran :) Mua niin harmittaa etten ostanu tollasia shortseja kun niihin yksi päivä kaupassa törmäsin. Ehkä ensi kesänä sitten :)

 10. Ihan totta! Kiva kuulla, mulla ei meinaan ole ketään tuttua, joka olisi koulua käynyt, että saisi kuulla vähän kokemuksia :) Ja tosiaan, täällä on jo tehty sotasuunnitelmaa ensi vuotta varten, sitten mennään sisään ja heittämällä! ;) Itse asiassa Turkua olen vähän miettinytkin.. Mutta odotetaan nyt vielä näitä Mikkelin tuloksia! :D

  Hih, tervetuloa kommentoimaan taas toistekin :)

 11. Kjeh kjeh ;) Nuo pikkulaukut on tosiaan aika hintavia kokoonsa nähden, mutta ihan näin vaikeuttaakseni sun päätöstä, niin on tuo Pochette + hihna-yhdistelmäkin pikkuisen ylihinnoiteltu (hihna maksoi 170e)..!

  Eva on loppujen lopuksi aika samanhintainen, siinä kun tulee se hihna mukana. Se vaan ei ole säädeltävä ja on kovin pitkä, minkä takia itse tällaisena suolasirottimena halusin mielummin Pocheten hihnoineen :) Eva on kyllä myös niiin kaunis!

  Tsemppiä päätöksentekoon ;) Ja kiitokset kehuista! :)

 12. Oikesti ihailen sinuu kamalasti! Vaikutat niin järkevältä ja jalat maassa-tyypiltä (mitä nyt laukkuhaaveilua havaittavissa ;) ). Osaat niin hyvin pitää yksityiselämäsi poissa blogista, et vuodata joka ikistä yksityiskohtaa. Muutamassa muussa blogissa postataan muutaman viikon välein, ja silloinkin vain raportoidaan kaikki esim. erosta poikaystävästä, jonka mukana sitten haukutaan poikkista kusipääksi, idiootiksi, mulkuksi. Sitten otetaan sanat takaisin ja ollaan taas yhdessä <3 ja kun anot kommaavat "lol, miks otit sen takasin" niin alkaa hirveä ragerage: "siis mitä vittua se sulle kuuluu ämmä!!!11 mee pois". Ovat seurustelleet 2kk, sitten ollaan kihloissa ja muutetaan yhteen :D sitten erotaan, mennään yhteen jne. Ei oikeen hirveän kypsää.

  En voisi ikinä kuvitella sinua tuollaisena. Olet niin kypsä ja vastuuntuntoinen, sekä sinulla on ihanin ja positiivisin asenne mitä olen kenelläkään nähnyt! Olen tämän blogisi aikana alkanut ihailla sinua, katson sinua ylöspäin tavallaan (olen vasta 16, kohta 17), vaikka en tunnekkaan sinua melkein yhtään. :D Myös tapasi vastata kommentteihin on niin ihana, että tekee mieli kommentoida jokaiseen juttuusi! Itselleni tulee aina hymy huuleen vastauksistasi. Ihanaa, kun et vastaa tylysti, kun moni muu bloggaaja niin tekee :(

  Eihän noissa yhyyelämänionohi-postauksissa ole mitään vikaa, kukin tavallaan, mutta mielestäni se on hieman epäkypsää. On niin ihanaa, kun kerrot täällä elämästäsi, mutta kuitenkin hyvän maun rajoissa ja sopivasti, ei liikaa. :) postauksesi ovat niin piristäviä!

  Mutta joo, älä missään nimessä lopeta bloggaamista. Olet minun roolimallini ja blogisi on paras blogi mitä olen koskaan lukenut :)

 13. Voi kuinka kaunis kokonaisuus jälleen kerran. Haaveilen itsekin beigestä noin värinä, vielä ei ole sopivaa sävyä löytynyt (inhimillisellä hinnalla). Jonain päivänä lydän vielä sen sävyn, joka ei ime kaikkea väriä kasvoistani.

 14. Heippa! Kiitos hurjasti herttaisesta kommentistasi :) Tosiaan olen tehnyt tietoisen valinnan yksityiselämäni jakamisen suhteen, jotain asioita täällä toki kerron, kuten opiskeluun liittyen, mutta muuten tämä saa pitkälti pysyä ihan vain hömppäblogina :)

  Aivan mahtavaa kuulla, että tekstieni lomasta välittyy positiivinen asenne, se jos mikä on ihana kuulla! Ja hih, tänne saa kommentoida vaikka jokaiseen juttuun, jos tekee mieli :) Teidän lukijoiden ihanat kommentit ovat suurin syy, miksi tästä touhusta niin kovasti pidän!

  Kiitos vielä suloisista sanoistasi, sait suuren hymyn huulilleni :) Oikein ihanaa viikonloppua, tulehan ihmeessä kommentoimaan toistekin!

 15. Voi kiitos ihana Dahlia :) En usko, etteikö beige väri sopisi sinulle! Useinhan tuollaisiin asioihin kiinnittää lähinnä vain itse huomiota, mutta ymmärrän kyllä :) Beigen eri sävyjä on tosiaan niin hirrveän monta, toivottavasti löydät vielä etsimäsi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *