Welcome, Mr. Jacobs!

Muistatteko, kuinka muutamia viikkoja sitten haikailin Oh Marc, not again! -postauksessa erään Marc by Marc Jacobsin rannerenkaan perään? Sen, jonka jätin Pariisissa ostamatta ja joka olikin sitten suureksi harmikseni netistä kaikkialta loppuunmyyty.

Olin jo luopunut toivosta, kunnes eilen kommenttiboksiini ilmestyikin erään kovin ystävällisen lukijan vinkki siitä, että rannekorua on saatavilla Stockmannilta. Höristelin vähän korviani, olinhan käynyt siellä parisen viikkoa sitten ihan vain todetakseni muisteluni oikeaksi, ettei heiltä merkin koruja löydy. Päätin kuitenkin pieni toivon kipinä silmissäni kipaista Stockalla tänään heti aamusta ennen töihin menoa ja kuinka ollakaan, siellä minä sitten toivotin MbyMJ:n korut vihdoin tervetulleeksi tänne Suomen kamaralle! Enkä suinkaan lähtenyt kotiin ilman pikkuruista mustaa pussukkaa ;)

Ihan ongelmitta ostopäätös ei kuitenkaan syntynyt, sillä eihän se renkula nyt yhtään sen pienempi ollut täällä Suomessa kuin Pariisissakaan. Myyjäkin tyrmäsi kaikki pienennyshaaveeni ja yritti lohduttaa minua muilla vaihtoehdoilla, mutta minä se olin saanut niin pahan päähänpinttymän tästä. Päätin kuitenkin ottaa korun, jota ei muuten ollut enää montaa kappaletta jäljellä, ja sitten palauttaa sen, jos nyt en keksisi mitään keinoa.

Kotona sovitellessani tajusin kuitenkin pitäväni rannerengasta lähes aina kellon kaverina ja tadaa, ratkaisu ongelmaan! Eihän se mihinkään tuosta tipahda ;)

Nyt vihdoin Kultaisen rannekorun metsästys on saatu päätökseen ja asusterintama on tältä saraa täydennetty. Aivan mahtavaa, että Stocka myy nykyään MbyMJ:n koruja, nyt äkkiä suunta siis sinne, mikäli joku on omaansa kaipaillut! Muun muassa klassista Katie Turnlock-korua näytti olevan vitriinissä, kuin myös monia nättejä korviksia.

Tällainen pienisuuri materiaonni on kyllä hyvästä aina välillä, vai mitä :) Kiitos vielä tuhannesti ystävälliselle lukijalleni vinkistä!

43 thoughts on “Welcome, Mr. Jacobs!

 1. Oi, toi on hurjan nätti!:) On kyllä kivaa, kun blogien avulla voi aina saada vinkkejä sellaisista jutuista, mitä ei itse ehkä ole vielä huomannut!:)

 2. No vihdoin tärppäsi, kiva kun sait haluamasi! Kiitti vinkistä, jos kerran laukkuja saa Stockalta, niin tosi kiva kun ovat ottaneet korujakin!

 3. Ihastelin tuota rannekorua juuri Stockalla ja sinä tulit heti siitä mieleen! :) Onneksi olitkin jo ehtinyt joltakin kuulla tuosta ja hakea omasi pois! Se on kyllä ihana! :)

 4. Tosi ihana koru :) Itsekin on tullut noita tuommoisia “kiinteitä” rannekoruja vältettyä kun ne yleensä on niin isoja. Kellon kanssa en oikeen uskalla pitää mitään korua kun pelkään että ne naarmuttaa toisiaan :D

 5. Ihan mieletön! Missä hintahaarukassa nuo kulkevat? Itsekkin olen pidemmän aikaa kaipaillut kultaista rannekorua kelloni kaveriksi joten täytyy siis kääntää nokka kohti Stockkaa ;)

 6. Tuo on kyllä tosi nätti! :) Itselläni on todella pieni kämmen ja saan kaikki kelloni, jotka ovat ranteesta ihan sopivia, helposti vedettyä ilman avaamista pois :D Se onkin usein ongelma rannekorujen kanssa, kun kaikki meinaa valahtaa kämmenen läpi pois.

 7. Apua iik iihan mahtavaa <3 ! pieni paniikki iski että jään ilman pitänee huomenna ennen töitä käydä katsastamassa..;) tosin valinnanvaikeushan tässä iskee kun houkuttaa tuo, turnlock sekä varmaan viidet eri korvikset voivoivoi!

 8. Hihih, höpsö, tottakai! Tai sitten pelaat varman päälle ja sipsutat heti Stockalle hakemaan omasi! ;)

 9. Hih, kiitos :) Älä muuta sano! Niin monta kertaa olen ollut lukijoille kiitollinen vinkeistä ja katselen myös aina hymysuin kuinka kommenttiboksissa lukijat auttavat toinen toisiaan :)

 10. No kyllä vaan, onneksi en lähtenyt edes yrittämään tilailemaan tätä jostain muualta tullimaksuineen kaikkineen! Tätä on kyllä odotettu, että Stocka myisi myös MbyMJ:n koruja :) Bongasin myös muitakin uusia merkkejä, kuten Tory Burchin laukut ja tietenkin pian avautuva Gucci-shop! Kivaa, kun tulee lisää tarjontaa :)

 11. Hih, onneksi joku ystävällinen vinkkasi, minulla ei nimittäin olisi tullut enää mieleenikään etsiä tätä Stockalta! :)

 12. Minullakin on todella vähän ihan rannerenkaita, juuri kun ne tuppaavat yleensä olemaan niin isoja miniranteeseeni. Onneksi en luovuttanut tämän kanssa ;)

 13. Kiitos S, niin kyllä minustakin hih ;) Hinta oli 75e, ei minusta kovin paha verrattuna esim. Tory Burchin vastaavanlaisiin rannerenkaisiin, joita myös olen Shopbopilla katsellut.

  No kuule nyt kiireen vilkkaa Stockalle!! En ole varma, oliko tämä toisiksiviimeinen kappale, mutta montaa ei kyllä ollut jäljellä. Myyjätär kertoi monien mallien olevan jo loppuunmyytyjä, vaikka ne ovat vasta viikko-pari sitten saapuneet!

 14. Kiitos Lindsay :) Voi ei, kuulostaapa ongelmalliselta :/ Saat kuitenkin kellot pysymään ranteessa? Hmh, on kyllä turhauttavaa!

 15. Hihih :) Kipinkapin Stockalle, toivottavasti saat omasi! Koruissa ei ollut kyllä iiihan niin paljoa valinnanvaraa, eikä korviksissa ollut niitä mitä itse olen esimerkiksi Shopbopilla katsellut, mutta muutamia kivoja kuitenkin ;) Tulehan sitten kertomaan, mihin päädyit!

 16. Kiitos Moana :) Marcilla on kyllä toinen toistaan kauniimpia koruja. Useiden rannekorujen kohdalla olen jäänyt empimään ja lopulta jäänyt sitten ilman, toisin kävi tällä kertaa ;)

 17. Apua, mun täytyy ehkä huomenna kipittää sit sinne Stockalle! Mulla ois sinne yks lahjakorttikin käyttämättä… :)

 18. Kiva että löysit etsimäsi :) Tosi kaunis yhdistelmä kellon kanssa. Huippua että sait sen vieläpä käsiisi lukijan vinkin kautta, Ja joku vielä väittää että bloggailu on turhanpäivästä ;)

 19. Veit sanat suustani! Minulle ei olisi tosiaan tullut enää mieleenikään etsiä korua Stockalta. Kuten tuossa ylempänä Lilille jo totesinkin, niin kovin monta kertaa olen ollut teille ihanille lukijoille kiitollinen vinkeistä :) Tämä vuorovaikutus onkin koko touhussa aivan parasta!

 20. Voi vitsi, olisi pitänyt kipitellä heti eilen hakemaan: tänään olivat jo loppu Stockalta! Myyjä kertoi että noita valkoisia oli tullut vain 5 kpl. :( Poimin kuitenkin mukaan saman sarjan kaulakorun, jota olen katsellut jo Shopbopissa, tulipa ainakin lahjakortille hyvää käyttöä. :) Täytynee koittaa jahdata tota rannekorua vielä sieltä Lontoosta sitten…

 21. Tää on niin kaunis! Sovittelin samaa korua juiri Tukholmassa, mukavaa, että näitä on saatu Suomeenkin! Osaisitko muuten kertoa serkkusi LV-huivin värin? Tuntuu, että noita beigejä on niin paljon, etten kyllä tunnista niistä. Tosi kaunis väri nimittäin!

  Marine

 22. Heippa! :) Löysin sun blogin ihan sattumalta äskettäin, ja voi että, miten oonkaan tähän jo tykästynyt! Jotakuinkin kaikki menneet postaukset tuli selailtua läpi eilen, ja vielä nytkin palasin ihastelemaan inspiroivaa blogiasi. Hassua, tyylisi, kiinnostuksenkohteesi ja elämäntilanteesi vaikuttavat aivan samankaltaisilta kuin omani, joten ei vaan voisi blogi enää paremmin iskeä. Lisäksi positiivinen fiilis blogissasi on ihan superpiristävää ja ihailtavaa. :)

  Eipä tällä kommentilla mitään sen suurempaa tarkoitusta ollut, mutta halusin kuitenkin tulla hehkuttamaan, miten iloinen olenkaan löytäessäni näin ihanan blogin (mitä sitäpaitsi tapahtuu todella harvoin)!

 23. Todella kaunis koru! Mahdatkohan tietää mitä Katie Turnlock-rannekoru maksaa siellä? :) Oliko siellä myös myynnissä Jacobsin kelloja?

 24. Heippa! Kirjoittelinkin sulle jo aiemmin, mutta blogger iloisesti pitkän kommentin kirjoitettuani päätti poistaa koko tekstini. No, halusin kuitenkin kirjoittaa viestin uudelleen, joten tässäpä se tulee! :)

  Bongasin tosiaan blogisi sattumalta pari päivää sitten. Eilen huomasin, että olinkin selaillut koko blogin sisällön läpi, ja kuluttanut ehkä jopa tunteja postaustesi läpikäyntiin ja lukemiseen. Olin kertakaikkiaan vaan niin innoissani, sillä harvemmin löydän mitään näin kolahtavaa ja inspiroivaa netin ja blogien syövereistä! Tyylisi, kiinnostuksenkohteesi ja elämäntilanteesi menevät niin läheltä omiani, että vähemmästäkin koukuttuu lukemaan ensisilmäyksen jälkeen lisää. Olen muutenkin todella valikoiva, ja jaksan hädin tuskin lukea kymmentäkään eri blogia säännöllisesti, mutta sinun blogiasi on kyllä tämän tytön aivan pakko jäädä seurailemaan jatkossakin. Positiivinen elämänasenteesi suorastaan huokuu kirjoitustesi lomasta, ja sellaista jos mitä on mukavaa lueskella. Eipä tällä kommentilla sen suurempaa tarkoitusperää ollut, mutta tahdoin vain tulla kertomaan hehkutukseni ja innostukseni, sillä tosiaankin harvoin sitä mistään tällä tavoin inspiroituu! :) Jatka vain samaan tyyliin jatkossakin, juttujasi on oikeasti todellatodella ihanaa ja innostavaa seurailla!

  -Jenni

 25. Voi höh, jopas ne menivät nopsaan :/ Onneksi sait kuitenkin kaulakorun mukaasi! Ja Lontoossa on varmasti paremmat mahdollisuudet löytää rannekoru, pidetään peukkuja :) Ei varmaan tarvitse sanoa, kuinka kateellinen olen reissustanne!

 26. Tosiaan, hurjan kivaa että MbyMJ:tä saa nykyään Suomestakin! :) Minuun nuo korut nimittäin iskevät ja lujaa. Ja toki, huivin sävy on omien tutkimuksieni mukaan sellainen kuin Dune :) Aivan mieletön väri!

  Oikein aurinkoista sunnuntaita, Marine! :)

 27. Voi valitettavasti en tullut katsoneeksi Turnlockin hintaa, sovitin sitä vain pikaisesti omaan kätöseeni.. Voisin kuitenkin kuvitella hintojen pyörivän aika samoissa kuin esim. Shopbopilla, ainakin tuosta omasta korustani päätellen :) Jacobsin kelloja ei ollut ainakaan tuossa samassa vitriinissä, olisikohan niitä sitten jossain toisessa paikassa?

 28. Voi kiitos aivan hurjasti kommentistasi ja kauniista sanoistasi Jenni! Piristi eilistä lounastaukoani, kun nopsaan luin kommentteja puhelimella :) Olen todella otettu sanoistasi ja tässä kirposi huulille sellainen hymy että!

  On aina kiva kuulla, ketä siellä ruudun toisella puolella oikein juttujani lueskelee ja arvostan kovasti sitä, että käytit tovin kommentin rustaamiseen :) Kiitos vielä ja lämpimästi tervetuloa seurailemaan! <3

 29. Kiva kun tulit kommentoimaan, että pääsen ihan vielä näin kiittämään sinua superista vinkistä!! :) Ilman sinua en olisi tosiaan edes osannut enää eksyä Stockalle korun perässä, joten iso kiitos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *