Tilaihme

Huomentapäivää ja mukavaa maanantaita!

Hankin pitkien pähkäilyjen ja haaveilujen jälkeen Monogram Pocheten muutamia viikkoja sitten ja siitä lähtien kaunokainen onkin ollut jo ahkerassa käytössä. Pohdin kyllä pitkään pienen laukun tarpeellisuutta, minä kun olen varsinainen kassialma ja monet usein nauravat, kun tällainen minimittainen kantaa olallaan hirmuisen kokoista laukkua. Pidän siis usein mukanani lähes puolta omaisuuttani ja näin ollen mietinkin etukäteen, miten ihmeessä saan kaiken tarpeellisen ahdettua noin pieneen laukkuun. Olen kuitenkin aivan yllättynyt, miten paljon tuo vetää sisäänsä ja uskokaa tai älkää, olen pärjännyt tämän pikkuruisen Pocheten kanssa loistavasti! Mitä kaikkea tuohon tilaihmeeseen sitten oikein mahtuu?

Aluksi yritin survoa Pochetteen lompakkoani, mutta eihän sinne sitten enää jäänytkään tilaa millekään muulle. En myöskään halunnut laittaa seteleitä tai kortteja vain lojumaan laukun pohjalle, tuossa kun ei ole minkäänlaisia taskuja. Vastaus ongelmaani löytyikin Ordning & Redalta, josta löysin juuri etsimäni kaltaisen nahkaisen credit card slipin, aikamoisen söpö yksilö olisi löytynyt Mulberryn alestakin, mutta sain pidettyä järjen päässä hih ;) Pikkuinen läpyskä vie tilaa huomattavasti vähemmän kuin kokonainen lompakko, mutta mahduttaa kuitenkin mukaan menoon muutamat tärkeimmät kortit ja tarvittaessa seteleitäkin!

Näin ollen laukkuun jää loistavasti tilaa niin Bareminerals-putelille huiskuineen, muutamalle huulikiillolle- ja rasvalle, aurinkolaseille jopa kotelonsa kanssa, parille avaimille ja tietenkin puhelimelle. Eikä tuo ole näiden tavaroiden jälkeen vielä edes täysi! Mukaan mahtuisi hyvin vielä vaikka kampa, nenäliinoja, ehkä jopa joku pieni käsirasvaputeli. Ainoa, mitä en useinkaan voi kantaa mukanani Pochetessa on kamerani, vaikka minijärkkäri onkin. Kröhöm, tällöin ujutan kyllä usein kamerani ovelasti seuralaiseni suurempaan laukkuun ;)

Tämä pienenä havainnollistuksena niille, jotka pohtivat Pocheten kokoa ja sen käytännöllisyyttä :) Täällä vietellään tänäänkin vielä vapaapäivää! Olin suunnitellut aloittavani aamun pihalla auringonoton merkeissä, mutta tuolla ei olekaan ihan arskailusää ;) Sadesää on kuitenkin mitä loistavin mennä syömään ja shoppailemaan ystäväni kanssa!

26 thoughts on “Tilaihme

 1. Kyllähän sinne kaikki tarpeellinen näyttää mahtuvan :) Välillä on kiva käyttää pienempiäkin laukkuja.

 2. Täällä ilmoittautuu toinen puoli omaisuutta mukana ihminen. Pitäisi opetella käyttämään pikkulaukkuja, mutta jotenkin sitä aina vaan tulee survottua isompaan kaikki, selvästi opeteltavissa kuitenkin pienemmän laukun käyttö joten pitää siihen koettaa paneutua myös.

 3. Näin on :) “Oikea” lompakkoni ei olisi edes mahtunut tuonne heheh, on sen verran iso :D Joko sait hankittua tuollaisen korttikotelon? :)

 4. Tosiaankin :) Pieni laukku on kyllä kivaa vaihtelua ja sen kanssa on huomattavasti helpompaa esimerkiksi shoppaillakin ;)

 5. Taitaa olla ominaista monille meistä naisista.. :D Hih, jos minäkin saan supistettua omaisuuteni mininimiin tuollaiseen laukkuun, onnistuvat siinä varmasti muutkin! ;) Ainoa mikä harmittaa, on se ettei kamera tosiaan mahdu mukaan.

 6. Pochette on kyllä mielettömän tilava!:) En oikeastaan nykyään käytäkään muuta laukkua, kuin sitä, sillä mä taas tykkään kantaa mahd. vähän tavaraa mukana, ja Pochetteen kyllä mahtuu kaikki tarpeellinen:) Oonkin harkinnut toisenkin pienen laukun ostoa, kun toi on ollut niin kätevä koko mulle. Ja toi korttikotelo on kyllä kätevä keksintö, en muistakaan milloin oisin viimeksi käyttänyt mun oikeaa lompakkoa:D

 7. Ei hitsi! Kuinka voi olla mahdollista, juuri mietin että tuo olisi loistava pieni laukku, mutta kuinka paljon sinne mahtuu. Postauksesi oli siis äärimmäisen hyvin ajoitettu. Kiitos. Paljonko ihanuudella on hintaa?

 8. Hih täälläkin yksi isojen laukkujen ystävä, pitäähän mukaan mahtua kaikki tarpeellinen… ja tarpeetonkin :D

  Tuo on kyllä ihana, ja menee kivasti sekä päivä- että iltakäytössä!

 9. En ole vielä saanut hankittua, mutta oon käyttänyt nyt Longchampin pikkupussukkaa tuolla rahapussina, jonka hankin alunperin avaimia varten :)

 10. Hei sä oletkin sitten harvinainen nainen ;D Voi täällä on sama haaveiluprosessi käynnissä, nimimerkillä aamupäivän Mulberryn Lilyä googletellut.. Se olisi ihan mahtavan kokoinen, ja kun on paljon syvempi kuin Pochette, sinne mahtuisi myös kamerakin! Ehkä joku päivä ;)

 11. Voi että miten kiva kuulla! :) Vähän toivoinkin, että josko tästä olisi jollekulle apua, minä kun pohdin itse niin pitkään, minkä verran tavaraa Pochetteen oikein mahtuu. Laukulla on hintaa 260e.

 12. Voi ymmärrän sinua Sofiina täysin ;) Välillä on kyllä ihan kiva jättää kotiin kalenteri, sateenvarjo, vesipullo ja kaikki muu “ylimääräinen” ja pärjätä pienemmällä laukulla. Ja itsekin pidän Pochetesta kovasti siksi, että sillä on tosiaankin monta käyttötarkoitusta, sopii niin arkeen kuin juhlaankin! :)

 13. Eihän!!:D Siis mulla on kanssa just Lily tähtäimessä, haaveilin kovasti siitä vaaleasta Cookiesta, mutta se nyt oli ja meni jo, kun en ikinä saanut sitä ostettua:/ Mutta oak-värinen normi-Lilykin olis aivan ihana!<3 Mun vaan oikeasti pitäis ostaa ensin joku isompikin laukku, mutta saa nyt nähdä.. Riippuu ehkä siitäkin, pääsenkö kouluun vai en, Lilyllä ei ehkä koululaukkuna pitkälle pötkittäis:D

 14. Hei sillä minijärkkärilläkö oot kuvannu nää kaikki ihanat kuvat? Minkä merkkinen, mallinen yms. kamera on kyseessä? :)

 15. Hei Jonna, haluaisin ostaa jonkun Diorin huulikiillon/punan/rasvan, mutten yhtään tiedä mikä olisi hyvä! Ajattelin, että olisiko mahdollista saada kuvia sinun Dior -tuotteistasi, ihan käytössä? Värejä on myös vaikeaa valita, en tykkää kauppojen testereitä kokeilla itselle, ja minusta käteen “soviteltuna” ei kyllä saa yhtään todellista kuvaa. Kiitos jo etukäteen! :) -R

 16. Niin joo kun se oli vaan kausijuttuja, voi höh :/ Alkuun en lämmennyt Cookielle, mutta lopulta se oli silmääni ihan älyttömän söötti! Kannattaa pitää silmällä huutista, jos vaikka joskus vielä onnistaisi :) Mä pähkäilen kovasti mustan ja Oak Lilyn välillä.. Syksystä eteenpäin on tiedossa parikin reissua Lontooseen, joten joku kaunis päivä ajattelin sen Heathrow'lta napata halvemmalla hih :)

  Ja tosiaan, jos (ja toivottavasti kun) pääset kouluun niin sittenhän uuden koululaukun ostaminen on ihan ehdoton juttu! ;)

 17. Hihi :) Täältä tulee kyllä lämpimät suosittelut tälle laukulle! Ostin tosiaan tuolta Espan liikkeestä ja hintaa oli 260e.

 18. Heippa! Silläpä juuri, pienellä mutta hyvinkin pippurisella minijärkkärilläni ;) Kamera on siis Olympuksen E-PL3 (http://www.topshot.fi/product/5675/olympus-pen-e-pl3-silver-14-42mm-kit), joka on luokkansa parhaaksikin palkittu. Oma Nikonin järkkärini on aivan jäänyt pölyttymään tämän tultua kuvioihin, tässä kun on kaikki järkkärin ominaisuudet pienessä kätevässä paketissa!

  Voi että, lupaan nyt ihan lähipäivinä tehdä paljon toivotun kamerapostauksen, niin sinäkin saat sitten vielä lisätietoa! :)

 19. Heippa R! :) Kiitos toiveestasi, pistän sen ehdottomasti korvan taakse! Oma ehdoton suosikkini Diorilta vuodesta toiseen on tosiaan tuo kuvassa näkyvä Lip Glow-huulirasva, joka tuo huulille todella nätin pinkin sävyn. Yritin etsiä kuvaa, jossa sävy näkyisi parhaiten, ja esimerkiksi tämän (http://jonnamaista.blogspot.fi/2012/07/paris-day-4.html) postauksen kolmas kuva. Laitan päälle vielä usein väritöntä Lip Maximizer-huulikiiltoa, josta en myöskään kyllä hevillä luovu ;)

  Itsekään en oikein lämpene kauppojen testereille, mutta jos satut asumaan Helsingissä, niin suosittelen piipahtamaan keskustan Stockalla Diorin pisteellä. Siellä olen muutamia huulipunia “sovitellut”, myyjät pyyhkäisevät punia paperilla ja sitten siveltimellä kokeilevat väriä huulillasi. Näin sitä tosiaan saa parhaan kuvan väristä, sekin kun aina vaihtelee jokaisen huulilla :)

  Toivottavasti tästä oli jotain apua!

 20. Kiitti tiedosta!

  Tää sun blogi on ihan paras,kuvat on tosi hyviä ja tekstit on tosi selkeitä!Tuun joka päivä kattoo ootko pistäny tänne jotain uutta.
  Katoin et kävit kesäkuus Pariisis,se on kyl niin ihana kaupunki!
  Kävin siel ite Äipän kaa keväällä ja sen jälkeen oon halunnu sinne koko ajan takasin.Säkin taisit löytää Ladureen,ne macaronssit ja leivokset on niin ihania!Ja vikaks viel et sä pukeudut tosi hyvin ja sulla on ihania vaatteita:)

 21. Voi kiitos herttaisesta kommentistasi, miten ihana kuulla, että viihdyt blogini parissa! :) Pariisi oli kyllä valtavan ihana kaupunki, en yhtään ihmettele, että kaipaat sinne jo takaisin! Ja Laduree oli tosiaan pakko kokea ;) Kiitos vielä kerran kauniista sanoistasi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *