Sunnuntai – pastaa ja “mökelöintiä”

Oi mikä sunnuntai eilen olikaan! Koko viikonloppu on ollut varsin ruuantäyteinen, kuten jo kerroin, niin perjantaina grillasimme, lauantai-iltana olimme poikaystävän kanssa syömässä pihvit ja eilen eksyimme kaupungilla vielä Vapianon terassille pasta-annoksille. Useammin tällaisia viikonloppuja, hih ;)

Minusta on ihana syödä kesäpäivänä ulkona, harmi vain että Helsingissä on todella harvoja ravintoloita, jossa niin voisi tehdä. Tai sitten en ole vain tietoinen niistä, joten pistäkää ihmeessä vinkkiä tulemaan, jos on jotain hyviä paikkoja mielessä!

Pikaisen kaupunkipyörähdyksen jälkeen lähdimme vielä illalla porukalla pelaamaan Mölkkyä! Ei kesää ilman tuota hauskaa (joskin välillä aika turhauttavaa) kapulapeliä.

Muutaman heiton jälkeen onnistuin mökelöimään, eli jouduin pelistä pois ja parkkeerasin sitten itseni pöpelikköön kuvaamaan ;) Hellettä ja aurinkoa riitti pitkään iltaan asti, lisää tällaisia päiviä!

Toivottavasti teilläkin on takana loistava viikonloppu ja olette päässeet nauttimaan taivaalla möllöttävästä auringosta :) Mahtavaa uutta viikkoa!

9 thoughts on “Sunnuntai – pastaa ja “mökelöintiä”

  1. Iiik! Missä se sinun meikkivideo-postaus on? Olenko vain sokea, kun en millään löydä vai oletko poistanut sen?=(

    Minä toivoisin lisää videoita!!

    t.leena

  2. Hih taisin törmätä sinuun tänään iltapäivällä city centterissä? :D Katsoin vaan, että onpas tutun näköinen ihminen, mutta vasta myöhemmin tajusin että sen täytyi olla sinä! :) Olit yhtä kaunis luonossakin, kun kuvissa :)

  3. Toivottavasti saataisiin nauttia jatkossakin! :) Hih, tarkoitat varmaan viikkoa, vielä ei valitettavasti olla perjantaissa ;D

  4. Iiik! Menin ja poistin sen jokin aika sitten ;D Jotenkin rupesin vain miettimään, mitä kaikkea haluankaan täällä netin syövereissä itsestäni jakaa. Mutta kiitos oikein kovasti toiveesta, Leena, katsotaan, innostunko vielä tekemään niitä,! Jos on jotain tiettyä aihetoivetta, niin ehkä voin joskus vielä sellaisen taas kuvata :)

  5. Hih, siellähän minä tänään viipotin kiiruksella töihin! Itseasiassa nyt minäkin taidan muistaa sinut, menin vaan tosiaan niin kovalla kiireellä siellä ihmisvilinässä, etten ehtinyt kiinnittää kunnolla huomiota :) Voi että, kiitos hurrjasti kauniista sanoistasi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *