Outfit With My White Converse

Oiikein hyvää iltaa!

Muistatteko vielä valkoiset Converseni, jotka tilasin jo kuukausia sitten Spartoolta? Tennarit ovat osoittautuneet huippuostokseksi ja ne ovatkin olleet paljon käytössä, vaikka eivät ole täällä blogin puolella vielä vilahtaneetkaan. Keväällä kirjastossa ne olivat mukavat, mutta silti keveät jalassa ja pelastivatpa ne juuri yhden kaatosateisen päivänkin, kun pohdin eteisessä, millä kengillä oikein lähtisin hyppelemään vesilammikkojen yli.

Tänään olin yhtä hymyä koko päivän, sillä minulla oli piitkästä aikaa ilta vapaa ja sattuipa vielä mieletön sää, joten lähdimme poikaystäväni ja parin kaverin kanssa minigolffaamaan! Converset pääsivät tietenkin mukaan menoon ;) Olen saanut kommenttiboksin puolella kyselyitä, kuinka oikein puen tällaiset rennot tennarit, joten tässäpä esimerkkiä siihen!


Paita / H&M
Shortsit / Vila
Laukku / LV
Käsikoru / Dimacci
Kello / MK
Aurinkolasit / Ray Ban
Tennarit / Converse

Raitapaita ja Converset ovat minusta kuin luodut toiselleen! Kaveriksi vielä rennot puuvillashortsit, niin johan onnistuu svingi ;) Tai sitten ei, peli ei kyllä mennyt ihan putkeen, mutta hauskaa oli! Kaikista parasta oli kuitenkin nauttia pitkästä aikaa hieman kesäfiiliksestä ilta-auringon paistaesssa.

Ja vielä pienenä muistutuksena, että sivupalkista löytyvä blogini alekoodi Spartoolle on voimassa vielä elokuun alkuun saakka! Vielä ehtii hankkia vaikka kesätossut :) Omat All Star Core Ox-malliset tennarini voi napata täältä!

Postaus sisältää mainoslinkin.

28 thoughts on “Outfit With My White Converse

 1. Voi sinua söpöliiniä, ihana asu jälleen :) Minäkin tahtoisin myös matalat valkoiset conssit. Minulla on sellaiset kyllä ollut, mutta äitini oli heittänyt ne roskiin koska ne oli likaiset :D Kiitos äiti <3 :D En kuitenkaan halua maksaa consseista Suomen karmeita hintoja vaan odotan seuraavaan jenkkireissuun (yli vuoden siis vielä, haha) ja ostan ne sieltä!

 2. Voi kun oot taas kaunis!! :) Oisko sulla muuten Jonna hyviä synttärilahjaideoita poikaystävälle? :) Mitä oot sun poikaystävälle esimerikiksi ostanu? Uutta lompakkoa mun poikaystävä on joskus kaipaillut mutta en tiiä mikä olis sellanen merkki joka olis omalle budjetille sopiva, poikaystävä kun on sellasta tyyppiä että tykkää laadukkaista merkkivaatteista :)

 3. Ihana asu Jonna! :) Voin lohduttaa, että ei se svingi ja lähipeli vielä suju multakaan, vaikka oon koittanu pelata “oikeeta” golfia jo useamman kesän… :D

 4. Heippa Jonna!

  Menin sitten ostamaan sen olympus E-PL3 kameran ja eilen sain sen käsiini. Aivan ihastuttava vempele! Ainoana ongelmana on se ettei paketissa tainnut muistikorttia lainkaan tulla mukana? Kysyisimpä siis sinulta millainen muistikortti omassa kamerassasi on tai osaatko sanoa millainen kannattaisi ostaa? :) Itse kun olen todella huono vielä näiden kameroiden kanssa niin parempi kysyä osaavalta. :)

 5. Ihana rento kesäasu! :-) Mulla on kanssa toiminut converset luottotennareina ihan pikkutytöstä asti ja aina tulee hankittua uusi valkoinen pari, kun vanhat alkavat muuttua ei niin valkoisiksi. Tälläkin hetkellä multa löytyy vaatekaapista kirkkaanvalkoinen pari odottelemassa, että raaskisin heittää edelliset menemään ja ottaa uutukaiset käyttöön ;)

  Ps. Hitsit olen ruvennut himoitsemaan noita reiskan aviatoreita, kun ne pilkahtelevat täällä blogissasi niin tiuhaan tahtiin. Mulla on roikkunut jo vaikka kuinka kauan mustat wayfarerit nenän päällä, mutta tuollainen kevyempi pari olisi kyllä kiva saada niiden kaveriksi. Pitää käydä jossain ehkä testailemassa miten nuo sopisivat minun kasvoilleni :-)

 6. Anonyymi, miten olisi Tiger of Swedenin lompakot? Ne ovat tyylikkäitä ja laadukkaita ilman pilviä hipovia hintoja :) Myös Tommy Hilfiger, Gant ja J.Lindeberg kannattaa katsastaa :)

 7. Oi kun on kaunis asu! Minigolffi aiheuttaa täällä yleensä vaan hervotonta naurua, minä kun en meinaa siihen palloon osua, en sitten niin millään :D

 8. Itse en voisi kuunapäivänä kuvitella pitäväni Converseja, mutta sun jaloissa näyttää superhyviltä! :) Ja koko asu on kyllä kiva, itsekkin tykkään paljon käyttää beige alaosa+raitapaita yhdistelmää.

 9. Kiva vähän erilainen ja rento asu sulla! :) Nyt harmittaa vielä enemmän, etten ole saanu aikaiseksi hankkia valkoisia converseja, joista oon jo pitkään haaveillu. :/

 10. Ihanan rento asu mutta silti söpön tyttömäinen :) Mun on kyllä hankittava raitapaitoja kaappiini ehdottomasti lisää!

 11. nätti asu :) mitä sulla on muuten näissä huulissa? ihanan pirtsakka sävy :)

 12. No voi senkin söpöliini, kiitos herttaisista sanoistasi <3 Voi kääk, minkä tempun äitisi on tehnyt! :D Hmh, voin vain kuvitella Jenkkien hinnat Converseissa. Minä tein ennen ostoa pientä vertailua ja näin Suomen tarjonnasta Spartoolla oli reippaasti alhaisimmat hinnat Consseissa, verrattuna vaikka Stadiumiin tms. Omani sain neljälläkympillä, kun ovat vielä lasten kokoa :)

 13. Oi kiitos hurjasti :) Hmh, minä olen tässä vuosien myötä ostellut jos jonkinmoisia lahjoja poikaystävälleni, vaikka itse sanonkin, niin olen aika hyvä nappaamaan rivien välistä, mitä hän toivoo ;)

  Lompakkoa minäkin olen joskus hänelle miettinyt, mutta juurikin niiden kalliiden hintojen takia asia on jäänyt. Eilen illalla kommenttisi luettuani kävin kurkkaamassa Stockan nettikauppaan ja löysin sieltä aivan täydellisen nahkaisen mustan lompakon Tiger of Swedeniltä, joka oli muistaakseni 60-70e, mutta nyt katsottuani se olikin hitsi vie kadonnut! Näytin sen poikaystävälleni ja hänkin innostui kovasti, täytyykin lähteä metsästämään sitä Stockalta :) Suosittelen siis kurkkaamaan Tigerin ja myös esimerkiksi Dieselin valikoimat, sieltä taitaa löytyä sopuhintaisimmat merkkilompakot miehille!

  Alempana on myös Karlan kommentti lompakkoehdotuksista :) Toivottavasti sopiva lahja löytyy!

 14. Eipä mitään, kiitos vain sinulle toiveesta! :) Kiva jos oli mieleen! Hih, jotain tyttömäistä kaipasinkin tennareiden pariksi ja itsekin kyllä pidin kokonaisuudesta :)

 15. Kiitos Kerstinen! :) Heh, voin vaan kuvitella miten meikäläisellä sujuisi oikeassa golfissa, taidan suosiolla pysytellä tuolla minarin puolella ;D

 16. Heippa S!

  Voi miten kiva kuulla, onnea uudelle omistajalle, hih! :) Tosiaan, kameroiden mukana ei koskaan valitettavasti tule muistikorttia (ellei nyt ole sitten joku erikseen luotu paketti). Suosittelisin esimerkiksi tämmöistä, http://www.topshot.fi/product/4931/transcend-sdhc-8-gt-class-10, kuvia mahtuu ihan reilusti, eikä jää täten heti pieneksi pidemmälläkään reissulla :) Ei myöskään rokota lompakkoa kymppiä enempää!

  Sitten vain räpsimään ja harjoittelemaan, kuvaamisen iloa! ;)

 17. Kiitos ihana Pauliina! :) Converset ovat kyllä ihan huiput, täältäkin löytyy yhdet jo krhm hieman elämää nähneet pitkävartiset valkoiset, yhdet pitkävartiset kokovalkoiset (aiivan ihanat!) ja sitten nämä uutukaiset. Saa nähdä kauanko nämä pysyvät valkoisina ;D

  Oioi, Aviatorit ovat kyllä ehdottomasti parhaat aurinkolasini! Mullakin on Wayfarerit, mutta näiden hankkimisen jälkeen ne tuntuvat todella raskailta nenän päällä. Mulla on vielä sen verran herkkä pää, että saan helposti migreeniä niistä, mutta Aviatorit ovat niin ihanan kevyet :) Ne myös sopivat yllättävän monenmallisille kasvoille, joten varmasti olisivat passelit teikäläisellekin :) Hih, lämpimät suositteluni siis!

 18. Kiitos Karla, kun jaoit ystävällisesti vinkkejä! :) Minäkin ehdotin hänelle Tigerin lompakoita ja löysinpä jo sellaisen, jonka omakin poikaystäväni ilmoitti haluavansa ;)

 19. Voi kiitoksia Dahlia :) No rata raikui kyllä tuskaisista karjumisistani, naurusta ja kirosanoista, ei nimittäin aina oikein onnistunut minullakaan! :D

 20. Hih, hauska kuulla ;) Kiitos kovasti, tuo beigen alaosan ja raitapaidan yhdistelmä on kyllä minunkin silmääni aika toimiva! :)

 21. Kiitos kovasti, N! :) Täällä ei tosiaan ole paljoa näkynyt rennompia asujani, vaikka en sentään aina kulje bleiseri niskassa ;) Höhpöh, sitten vain tilausta vetämään, niin ehdit saada tossut vielä kesäksi käyttöön!

 22. Kiitoksia Hjenn! :) Kaipasinkin jotain tyttömäistä tennareiden kaveriksi, joten kiva kuulla, jos asu oli mielestäsi onnistunut :) Ja raitapaidat ovat kyllä niitä vaatekaapin klassisia kulmakiviä, tämäkin H&M:n paituli on jo pari vuotta vanha ja palvelee loistavasti edelleen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *