Oh, Marc, not again!

Minulla on yhä käynnissä täydellisen kultaisen rannekorun metsästys. Haluan jotain siroa, yksinkertaista ja tietenkin kultaisena. Marc by Marc Jacobsilla on ollut jo useampi juuri visioideni kaltainen rannekorukaunokainen, mutta minä hölmö olen jäänyt empimään jokaisen kohdalla, kunnes koru on ollut loppuunmyyty. Ja näin kävi taas!

Kuvat: marcjacobs.com

Pariisin Printsempsillä käydessämme halusin kurkata merkin osastolle nähdäkseni koruja muualtakin kuin nettikauppojen kuvista. Silmiini osui tämä, Skinny Hinge Bangle sävyssä Cream ja ihastuin syvästi! Kultaisen ja valkoisen yhdistelmä toimii minusta todella hyvin, rannerengas on kauniin yksinkertainen, eikä logokuvio ole liian kiljuva. Harmi vain, että onesize-mallinen koru oli miniranteeseeni aivan liian suuri ja jätin sen suu mutrulla hyllylle, ajatuksissani kysellä kotiin päästyäni tutulta kultasepältä, onnistuuko tuollaisen pienentäminen siististi. Kotona selailin Shopbopia ja kauhukseni huomasinkin, ettei kyseisestä korusta ole sivuilla vilaustakaan, eikä merkin asusteita taideta pahemmin myydä missään muussa helpossa paikassa.

Ei, ei ja vielä kerran ei taas!

20 thoughts on “Oh, Marc, not again!

 1. Voi että! juuri tuon takia on ehkä hyvä asia että mä en harkitse joskus kalliita ostoksia paljoakaan :D!

 2. Ottaa kyllä aina päähän kun käy noin. Ja varsinkin silloin kun kyseessä on joku hintavampi ostos, jonka on ajatellut viimein hankkia ja sitten ne meneekin nenän edestä :/

 3. Aivan ihana tuo koru :) oot niin oikeessa että merkki
  Ei erotu sieltä lainkaan liikaa!

  Aiheesta poiketen, kun sulla on toi lv:n neverfull
  niin ootko ollu siihen tyytyväinen? Vai tuntuuko
  että se jää usein liian tyhjäksi? Ite harkitsen samanlaisen
  ostoa mutta mietityttää toi koko ja se että kuinka helposti
  sinne saakaan kätensä joku ulkopuolinen ulotettua! :D heh

 4. Nojep! Ja samalla kyllä myös naurattaa, miten juuri tämän saman asian kanssa minulla voi joka kerta käydä samoin :D Joku ylempi taho suojelee lompakkoani ;)

 5. Minustakin tuo on aiivan ihana :) Ja luonnossa kymmenen kertaa kauniimpi!

  Olen ollut aivan valtavan tyytyväinen Neverfulliini! Joskus mietin, että MM-koko olisi ehkä ollut parempi valinta, mutta seuraavana päivänä saatankin tunkea tuon isomman koon niin täyteen tavaraa, ettei pienempi koko kyllä tulisi kuuloonkaan ;) Ja itse en laukkua kyllä käyttäisi esimerkiksi ulkomaanmatkalla sen avonaisuuden vuoksi, mutta ihan täällä kotisuomessa kuljen huoletta tuon kanssa! Laukussa on iso vetskarillinen sivutasku, jossa säilytän aina lompakkoa sun muuta arvokasta :)

  Parasta Neverfullissa on kyllä sen keveys, verrattuna esim nahkalaukkuihin, niin tuossa on mukava kantaa painavampaakin lastia olalla. Pähkinään koottuna, suosittelen ehdottomasti! ;)

 6. Voi hitsit miten ihana! Tuossa on värit kyllä niin kohdallaan. Multa löytyy yksi MbMJ rannekoru, mutta se on sellainen charm tyylinen ja kaipailisin kanssa tuollaista perinteisen rannerenkaan mallista :-) Täytyy pitää silmällä shopbopin valikoimaa.

  P.S. Täällä jännitellään viikon loppua jo ihan tosissaan! Onneksi painan koko viikon tiiviisti töissä niin tulee ajateltua muita juttuja :) Mikäs sielä on fiilis?

 7. tottahan tuo on! mutta liian kauan ei saa miettiä, vaan jos oikeesti haluaa ja TARVII jotain niin mulla ainaki on tapana ostaa! tosin tuossa tapauksessa, jos se koru on sulle liian iso, niin aika turhaa ostaa :/ mut kauniitahan nuo on kaikki!

 8. Voi että kun tuo olisi ollut kaunis! Aivan ihana ja värit sopivat todella hyvin yhteen. Tuon takia itse tilasin mekon ystävieni häihin jo huhtikuussa, pelkäsin niin paljon, että mekko katoaa kaupasta. Niinhän se katosikin, tuossa juhannuksen kohdalla :P Toisaalta sain sen mekon, jonka halusinkin :)

  Täällä siis uusi lukija kommentoimassa, oikein kivalta blogilta vaikuttaa ja pidemmällekin luin postauksiasi tässä aamutuimaan :)

 9. Se on ihan totta, välillä sitä voisi olla impulsiivisempikin ;) Tosiaan ajattelinkin kysyväni Suomeen päästäyni ensin kultasepältä korun pienentämisestä ja vasta sitten tilata sen esim. Shopbopilta, mutta hitsi vie kun olikin jo loppu :D

 10. Minäkin haluaisin juuri tuollaisen perinteisen rannerenkaan mallisen. Hitsi kun olisin vain ostanut sen Pariisista! :D

  Jännitetään kyllä jo täälläkin, äää! Minäkin olen onneksi töissä koko viikon, joten täytyy väkisinkin keskittyä muuhunkin ;) Vähän kyllä aavistelen, että sieltä ei tule paksua kirjettä, mutta sen näkee kohta. Tuut sitten heti kertomaan!! Vaikka olen kyllä satakymmenen prosenttia varma siitä, että pääset sisään ;)

 11. Käääääk! :D Tietääkö kukaan miten tuolta Nordströmiltä onnistuu tilaaminen, onko helppoa jne? Vitsit, nyt äkkiä soittoa sille kultasepälle ja tiedustelua pienetämisestä! ;) Kiitos valtavasti vinkistä!

 12. No eikö vaan! Rakastan MbyMJ:n koruissa juuri tuota valkoisen ja kultaisen yhdistelmää :)

  Hyvä, että tilasit mekkosi ajoissa, etkä jäänyt ilman! Minullakin kävi itseasiassa juuri siskoni häitä varten tilatun mekon kanssa tuuri, pähkäilin kovasti tilaamista ja lopulta naputtelinkin sen kotiin, ja muutaman päivän päästä mekko oli loppu kaikkialta ;) Välillä näinkin päin!

  Voi miten hurjan kiva kuulla! Kiitos kovasti kommentistasi, Dahlia ja tulehan ihmeessä vierailemaan toistekin hih :)

 13. Nordstromiltä tilaaminen tulee aika kalliiksi, kun heidän toimituskulunsa ovat yli 30e. Tullin lisäksi siis toimituskulut erikseen!

  Oma Michael Korsin laukkuni maksoi yli 100e enemmän tuolta tilattuna, kuin että olisin ostanut sen Suomesta. Oikeaa väriä vaan ei ollut täältä saatavilla, siksi jouduin tilaamaan :)

 14. Voi höh! Minä jo innostuin kun sivuille siirtyessäni eteen ilmestyi mainosteksti, kuinka tilaaminen on helppoa ja halpaa EU-maihin jne. Ihan ylihintaakaan en haluaisi tuosta maksaa :/ Kiitos kuitenkin kovasti, kun tulit jakamaan tietosi! :)

 15. Mitämitämitä, ihanko totta?? Olen luullut, ettei Stocka myy MbyMJ:n koruja ollenkaan! Voi kiitos sinulle tuhannesti tästä vinkistä, minäpä suuntaan sinne kärppänä heti aamusta! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *