Mökkitunnelmia

Heipparallaa! Täällä ollaan taas kaupungissa, kylläpä oli kiva käydä pikkuisella visiitillä mökillä :) Sää ei ihan ollut sitä, mitä vapaaviikonlopultani olin odottanut, mutta pääsimme kuitenkin nauttimaan hyvästä ruuasta, juomasta ja mökkifiiliksestä.

Leikimme molemmat kameroillamme ja haaveilimme kesäisemmästä säästä, olisi ollut ihana päästä soutelemaan pitkästä aikaa.

Jos minun pitäisi valita yksi ruoka, jota söisin loppuelämäni, valitsisin varmasti oikein kunnon pihvin! Okei, tuskin kukaan kuitenkaan jaksaisi päivästä toiseen sellaista syödä, mutta pihviateria on kyllä yksi ehdoton herkkuruokani ;) Myös tuorejuustolla täytetyt pekoniin kääräistyt herkkusienet ovat yksi suosikki kesäherkkuni!

Uhosin illalla, kuinka aion nukkua seuraavana päivänä niin pitkään, kuin vain sisäinen kelloni antaa myöden. Noh, sisäinen kelloni ei kuljekaan ihan normaalissa päivärytmissä ja nousimmekin ylös kahden aikoihin. Hupsistakeikkaa! Eikun aamupalaa nautiskelemaan terassille.

Säätiedotukset olivat lupailleet hurjaa sadetta ja ukkosta, mutta iloksemme aurinko pilkistelikin välillä pilvipeiton takaa. Rantauduimme kirjojen kera pihalle nautiskelemaan, jos ei nyt ihan siniseltä taivaalta paistavasta auringosta, niin lämmöstä ainakin.

Biksut ja läpsyttimet sävy sävyyn! Olen aikamoinen bikinihirmu ja olen täksikin kesäksi hamstrannut muutamat uudet parit ;)

Ennen lähtöämme söimme vielä oikein kunnon kesäaterian huvimajassa. Isäni savusti meille lohta, joka nautittiin kera uusien perunoiden kunnon voinokareella höystettynä, sivuun vielä fetasalaattia sekä jäämerensalaattia, jota voisinkin syödä vaikka koko purkillisen. Ai että, maistui niiin kesältä!

Mökkimme sijaitsee vain puolen tunnin matkan päässä Helsingistä, joten seuraavana aurinkoisena viikonloppuna täytyy ottaa uudestaan suunta tuonne. Sain sentään talviturkin heitettyä, mutta vielä olisi päästävä rantasaunaan, soutelemaan ja vaikka mitä :)

Leppoisat sunnuntain jatkot, toivottavasti teilläkin on ollut mukava viikonloppu!

6 thoughts on “Mökkitunnelmia

  1. Ihania mökkikuvia, niitä on aina kiva ihastella, Suomen kesä+mökkeily+grillailu on ihan parasta! Itsekin olin mökillä tällä viikolla ja huomenna taas nokka kohti landea :D

  2. Hih, kiitos Melba :) Älä muuta sano, ei ole kesässä kyllä mitään parempaa kuin olosta (ja ruuasta) nauttiminen mökillä hyvässä seurassa! Oi sinähän olet päässyt nauttimaan mökkeilystä oikein urakalla :)

  3. Kiitos kelly :) Hih, meinasinkin pistää postauksen alkuun, että nälkäiset älkää jatkako pidemmälle ;D Ruoka oli kyllä niiin hyvää!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *