Last Week’s Snapshots

Tykkään itse hirmuisesti aina välillä katsella muiden blogeista tällaisia pieniä arjen kuvapläjäyksiä Instagramin välityksellä kuvattuna. Kameraa harvemmin tulee kannettua aina mukana, joten kännykän avulla sitä voi ikuistaa kaikennäköisiä hetkiä arjesta. Poikaystäväni kyllä aina jaksaa nauraa, ettei tällainen itseään muka uskottavana valokuvausharrastajana pitävä voi kuvata puhelimella ja Instagramilla, höpsistä sanon minä ;) Viime viikolla napsaisin itsekin muutamia sekalaisia otoksia, joten tässäpä niitä sitten olisi!
– Keskiviikkoiltainen after work-viinilasillinen ystävieni kanssa ravintola Loisteen terassilla upeine näkymineen Helsingin yllä.
– Joka-aamuinen aktiviteettini kuluneina päivinä, eli kirjan lueskeleminen aurinkotuolissa.
– Tämän kesän lempparibiksuni, Lindexin keltaiset röyhelöbandeaut!
 – Taas yksi aamu ulkosalla auringossa mehukkaan chick litin ja uusimman Trendin parissa.

– Matkalla töihin helteisessä auringonpaisteessa.

– Lauantainen herkkuaamiaisemme pihalla nautittuna, pekonia, munakasta ja hedelmälautanen! 

14 thoughts on “Last Week’s Snapshots

  1. Heeei suostutko jakamaan instagram käyttäjänimesi,olisi sielläkin kiva seurailla ?:-) vai onko liian yksityinen juttu blogissa kerrottavaksi?:-) ja puhelimella otetut kuvat on usein ihanan tunnelmallisia,sillä usein ne aidot pienet onnen hetket ehtii mennä ohi sillä välin kun kaivaa kameraa laukasta.puhelin taas tuntuu aina olevan “heti valmiina” :-) ihania kuvia siis nämäkin!

  2. Ihania kuvia! Ja tuosta yhdestä kuvasta päätellen olet saanut Vilan sortsit puhtaaksi jotka Zaran pussi sotki! :)

  3. Hih, minustakin ne ovat aivan ihanan väriset! :) Etsin jo viime kesänä keltaisia biksuja, nyt tärppäsi.

  4. Voi kun en ihan pysy perässä näissä sosiaalisissa medioissa, eikä meikäläisellä näin ollen ole vielä julkista käyttäjätunnusta tuonne! :D Katsotaan, jos sellaisen joskus kyhään, ilmoittelen sitten hih ;) Ja olet ihan oikeassa, puhelimella ei tosiaan kauaa kestä näpsäistä kuvaa :) Kiitos ihana Siirinen!

  5. Kiitos kovasti Minna! :) Ja valitettavasti nuo söpöliinishortsit eivät ihan tulleet puhtaaksi, mutta sininen läikkä sentään vaaleni vähäsen. Onneksi laukku keikkuu usein juuri sillä kohtaa, niin ei sitä ehkä niin näe ;)

  6. En ole vielä ihan ajan hermolla näissä jutuissa ja ainakin toistaiseksi Instagramailen ihan yksityisesti ;D Jos joskus luon julkisen tunnuksen, voin vaikka ilmoitella sitten! :)

  7. Äh, harmi juttu se tahra :/ Mutta onneksi eivät aivan käyttö kelvottomaksi menneet, söpöliini sortsit nimittäin pukevat sinua niin hyvin! :) Mukavaa viikonloppua! :)

  8. Nämähän ovat aivan ihania nämä kuvat! Minä ainakin tykkään katsella näitä, pitää harkita jos itsekin kokeilisi tällaisia joskus.

  9. Voi kun kiva kuulla! :) Hih, siitä vain Instagramailemaan! Minäkin röyhkeästi otin esimerkkiä muilta bloggaajilta ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *