Last Week’s Snapshots 2

Huomenta!

Uusi viikko starttaa ihan näillä näppäimillä, joten tähän väliin ajattelin pikaisesti taas vilauttaa muutamia Instagram-näpsäisyjä viime viikolta. Aika kesäisissä tunnelmissa mennään!

– Päivän kahvihetken kruunaava maitokahvisydän.
– Ilta-aurinkoinen Helsinki ♥
– Orange!
– Aamupala oman mökin metsästä poimituilla mustikoilla.

– Valmiina minigolfturnaukseen!
– Parasta kesäjuotavaa, Vitaminwaterin Vadelmaomenaa, mmm!
– Linnunlaulun valtavat jäätelöannokset, vanhan ajan salmiakkia ja mangomelonia
– Pieni sunnuntai-iltakävely Töölönlahden ympäri.

Sellaisia pieniä ilonaiheita oli tällä puolen ruutua viime viikon aikana :) Nyt en ehdi turisemaan enempiä, vaan lähden juoksujalkaa töihin! Oikein kivaa viikkoa kaikille! :)

2 thoughts on “Last Week’s Snapshots 2

  1. Ihania kuvia Jonna! Olemme lähdössä muutamien ystävieni kanssa huomenna Helsinkiin ja tiedustelisinkin sinulta kivoja ruokapaikkoja Helsingissä :) Missä (keskustan alueella) kannattaisi käydä ehdottomasti syömässä/kahvilla? :) Kiitos vinkeistä jo etukäteen ja aurinkoista viikkoa!

  2. Hih, kiitoksia! :) Hmm, huomenna näyttäisi ainakin säätiedotusten mukaan olevan aurinkoinen ja lämmin päivä, joten miltä kuulostaisi vaikkapa lounassalaatit ravintola Teatterin terassilla nautittuna? Kahvilla voisitte käydä esimerkiksi Café Esplanadilla, jossa on ihana istuskella ja katsella ohikulkevia ihmisiä. Jos haluaa istua iltaa jossain, niin suosittelen käymään ravintola Loisteen kattoterassilla korkealla Helsingin kattojen yllä! Tai jos jaksatte hieman käppäillä keskustaa pidemmälle, niin Kaivopuistossa käymisen arvoisia paikkoja ovat Café Ursula ja Mattolaituri :)

    Tässä nyt muutama oma suosikkini, toivottavasti näistä oli edes jotain apua! Oikein ihanaa Helsinkireissua teille ja mukavaa viikkoa sinnekin! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *