Kosmetiikkatäydennystä reissulta

Ihan näin alkuun täytyy kiittää teitä kaikkia ihanista tsemppikommenteista eiliseen postaukseen ♥ Jokaikinen sana lämmitti mieltäni hurjasti!

Nyt kuitenkin uppoudutaan toisenlaisiin, vähän pinnallisempiin asioihin. Olen hirmuinen kosmetiikkahamsteri ja olinkin aivan innosta piukeana päästessäni Pariisissa ensimmäistä kertaa THE kosmetiikkakauppaan, Sephoraan. Champs-Elyséen liikkeessä kävi kova tohina, myyjiä säntäili suunnasta toiseen, yksi testaili asiakkaalle meikkivoiteita ja toinen juoksenteli ympäriinsä kädessään ostoskori ja puhelin miehen kulkiessa perässä, kenties vaimo lähettänyt asialle ostoslistan kera ;)

Purkkien ja purnukoiden täyttämästä kosmetiikkataivaasta mukaani tarttui vain kaksi tuotetta, joita lähdin hyllyjen välistä etsimäänkin. Tai noh, oikeastaan vain aurinkopuuteri oli varsinaisesti ostoslistallani, mutta huulikiiltoaddiktina en voinut vastustaa Narsin Turkish Delight-sävyistä kiiltoa. Varastoistani löytyy vain läpikuultavia ja värillisiä huulikiiltoja, joten tämä hieman vaaleanpunainen crememäisempi sävy oli enemmän kuin tervetullut! Kröhöm, kuinka monta huulikiiltoa nainen tarvitsee.. ;)

Aurinkopuutereista päädyin samaisen merkin jo jonkinlaiseen kulttimaineeseen päässeeseen Laguna-sävyyn. Myyjä kokeili kasvoilleni ensin tummempaa sävyä ja hyvä etten purskahtanut nauruun nähdessäni itseni peilistä. Tulimme yhteisymmärrykseen, että vaaleampi sävy on tällaiselle kalpeahkolle vaaleaverikölle parempi!

Ostan aina Tax-Freestä ikisuosikkiani Diorin Lip Maximizeria, joka tuskin kaipaa enää esittelyjä ;) Saman merkin huulipuna ei sen sijaan ole reissulta kotoisin, vaan jo täällä ohimennen mainittu uuden Addict Extreme-sarjan korallivivahteinen sävy Riviera, johon olen aivan ihastunut! Ensimmäistä kertaa viihdyin punaisessa huulipunassa kuin kotonani, joten sävy taitaa olla minulle aika nappi :) Johan sitä on pitkään etsittykin!