Kesässä parasta on…

… ruuan nautiskelu ulkona ilta-auringossa!

Ei ole mitään parempaa, kuin aloittaa esimerkiksi aamu pihaterassilla herkkuaamiaisen kera tai viedä illallispöytä ulos ja nautiskella ruuan kera auringon säteistä! Ensimmäistä kertaa tänä kesänä oli tarpeeksi lämmin, niin että siirryimme sisätiloista ulkosalle syömään. Rento kesämekko päälle ja varvassandaalit jalkaan!

Täytyy kyllä tunnustaa, etten ole mikään sushin suurin ystävä. Aina välillä yritän päästä sen makuun, ettei tarvitsisi nirsoilla, mutta muutaman suupalan jälkeen taas totean, ettei se vaan ole minun herkkuruokaani! Puhumattakaan siitä, että menee hermo noihin kapuloihin, kun en saa ruokaa suuhuni juuri niin miten haluan! Taidankin olla yksi harvoista, joka näin ajattelee ;)

Kohta saan tytöt tänne seurakseni, kun poikaystävä on illan futiksen pauloissa. Rentoa sunnuntai-iltaa kaikille!le!

6 thoughts on “Kesässä parasta on…

  1. Joo et ole yksin sushi asian kanssa. Munkin mielestä se on ihan jees yks kaks sushia mutta se siitä seuraavaan kertaan noin 4kk päähään :D Ja mitä kapuloihin tulee, hermothan siinä menee, haluan syödä ruokani reippaasti en taiteille ja isoja suullisia. hahahh! Mukavaa kesän jatkoa toivottavasti se tästä alkaisi aurinkoisin merkein enimmissä määrin :)

  2. Nam, mitä herkkusia <3 Vaikka et tainnut itse niin välittääkkään :)) Jaksan aina huokailla täällä miten voi joku olla noin kovin kaunis <3 Ihanaa viikkoa siulle Jonna!

  3. Minun mielestäni tuo sushi-lautanen näyttää tosi herkulliselta ja nyt alkoikin tekemään mieli sushia:D Valitettavasti täällä vanhempieni luona ei ole mitään sushi-paikkoja lähistöllä, joten joudun odottelemaan siihen asti kun palaan kotiin kaupunkiin:D Kivaa sunnuntai-iltaa sinullekin!:)

  4. Hehe, lohduttavaa, etten ole ainoa noin ajattelevaa! :D Tuntuu, että sushi on oikea muotivillitys tällä hetkellä ja sitä tulee joka tuutista. Se ei vain ole minun makuuni muutamaa suupalaa enempää ja tämä kokeilu tosiaan riittää taas vähäksi aikaa ;)

    Oikein aurinkoista kesän jatkoa sinullekin, Ida, kiva kun jätit kommenttia! :)

  5. Hih, juuri kirjoittelinkin tuohon tekstiin, että sushi ei tosiaan ole minun juttuni ;) Aina välillä yritän kokeilla, josko makunystyräni olisivat kehittyneet, mutta kun ei niin ei! :D

    Ja voi kiitos hurjasti, miten herttaisesti sanottu! Aurinkoista viikkoa sinullekin ihana Cherrynen :)

  6. Hih, hukkaan nuo eivät onneksi menneet, poikaystäväni söi kyllä mielellään suurimman osan lautasesta ;D Toivottavasti pääset pian susheilemaan jonnekin! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *