Kesäkynnet

Ulos ikkunasta katsoessa ei näytä kovin kesäiseltä, vaikka elellään jo heinäkuun puoltaväliä. Onneksi kesäfiilistä voi kuitenkin nostattaa muinkin tavoin, kuten herkullisilla karkkisävyillä kynsissä!

Kuten kuvastakin näkee, kynsissäni on lähes aina hillitty, klassinen ranskalainen manikyyri. Olen aina ollut todella tarkka kynsistäni ja ranskis onkin siitä helppo, että se sopii joka tilanteeseen ja käy kaiken kanssa. Joskus innostuessani lakkaan kynteni kuitenkin mielelläni kirkkaamillakin väreillä ja ainakin varpaankynsistäni löytyy usein jotain ylläolevista.

Chanelin tämän kevään sävy May on ollut viime kuukausina ehdoton suosikkini värillisistä lakoista! Pastellinen pinkki ei huutaen kilju huomiota itseensä, joten sitä jopa minä olen pitänyt kynsissäni useammankin päivän putkeen ;) Sen sijaan viimekesäinen Diorin Psychedelic Orange, joka on minusta enemmänkin korallinpunainen, on täydellinen kesälakka jo vähän ruskettuneemman ihon kaveriksi.

Kun en jaksa väkertää ranskista tai tahdon muuten vain vaihtelua perusnudesävyisiin kynsiin, sopii tähän tarkoitukseen loistavasti Chanelin kevyen persikkainen Tendresse, joka onkin sitten jo neutraalimmasta päästä. Oikein kunnon karkkipinkki La Paz on suosikkini Mavalalta jo parin kesän takaa :)

Mikä on teidän suosikki kesälakkanne? Näihin vaaleanpunaisiin tunnelmiin, oikein mukavaa viikonloppua! :)

10 thoughts on “Kesäkynnet

 1. Oih, itse ostin juuri lentokentältä tuon samaisen Chanelin May-sävyisen lakan. Nousi heti suosikikseni juuri ihanan, mutta silti hillityn sävynsä puolesta. :)

 2. Ihania punaisia kaunokaisia! Omat suosikkini vaihtelevat vuoden ajan mukaan. Keväällä ja kesällä pidän vaaleammista ja nidemmista lakoista kun taas syksyllä kaipaan kirkuvan punaista kynsilleni. Merkkinä suosikkini on China Glaze, yhtään huonoa lakkaa en ole heiltä ostanut (kovin montaa en ole kyllä ostanut, mutta muutaman).

  Aurinkoista viikonloppua!

 3. Ah mitä värejä! Olen pari kertaa yrittänyt metsästää Mavalan sitä pinkkiä lakkaa, nimi taisi olla South Beach Pink. En ole vielä löytänyt, mutta en nyt pariin viikkoon ole etsinytkään. Se olisi just hyvä mulle kesälakaksi :) Vielä en ole ostanut yhtäkään Chanelia tai Dioria, osaatko sanoa onko niissä kahdessa laatueroja, tai kumpi olisi sinusta parempi?

 4. Hih, tiedän tasan mitä tarkoitat :) Itselleni esimerkiksi kirkkaanpunainen lakka kynsissä on usein vähän liikaa ja pian alkaa ärsyttämään, kun se riitelee kaikkien asujen värienkin kanssa hih ;) Mutta tuo on aivan ihana sävy!

 5. Hih, kaikki varastojeni kynsilakat ovat tosiaankin jonkin sävyisiä punaisia ;) Sinulla menee jännästi noin päin, itse taas innostun kirkkaammista väreistä kesällä, kun nudet ja muut hillityt ovat suosiossa talvemmalla, tai no oikeastaan vuodenaikaan katsomatta ;) China Glazesta olen kyllä kuullut hyvää, mutta en ole itse vielä niitä testannut. Värit tuntuvat olevan usein aika räikyviä minun makuuni!

  Ihanaa viikonloppua sinnekin! :)

 6. Oi minäkin muistan nähneeni tuon sävyn jossain ja ihailleeni sitä :) Jos ei South Beachia löydy, niin muistelisin tuon La Pazin olevan aika lähellä.

  Kummankin merkin lakkoihin olen aivan kertakaikkisen ihastunut ja ollut laatuun tosi tyytyväinen. Ehkä hippasen enemmän pidän Chanelista, Diorissa on vähän leveämpi suti ja siten hieman hankalampi levittyvyys. Kirpaisevan hintaisihan nuo ovat, mutta etenkin Chanelit ovat kyllä joka sentin arvoisia! Ne myös säilyvät minusta paljon paremmin, kuin esim. Opin lakat, jotka paakkuuntuvat hetkessä. Enkä ole koskaan tainnut saada niin paljon kehuja kynsistäni kuin pitäessäni niissä saman merkin Ballerina-nudelakkaa hih ;)

 7. Voi pahoittelen, Blogger oli heittänyt kommenttisi roskapostiin ja huomasin sen vasta nyt! Mutta tosiaan, minultakaan ei taida värillisistä lakoista löytyä mitään muuta kuin punaisen eri sävyjä :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *