Heinäkuinen ilta

…ei ollutkaan sitten ihan niin lämmin, kuin odotimme, mutta se ei estänyt meitä pitämästä pieniä grilli-illanistujaisia ulkosalla. Päästyäni töistä kipaisin kodin kautta kauppaan ja valmistimme parin ystäväpariskunnan kanssa sellaisen herkkuillallisen että! Voisin tosiaan elää pihvillä. Jälkkäriksi vielä mansikoita, tuoretta ananasta ja vaniljajäätelöä, tästä ei heinäkuinen kesäilta paljoa mene paremmaksi :)

Havahduin siihen, että eletään jo heinäkuun loppua, eikä kesä ole minusta vielä edes alkanut. Monta asiaa on vielä tekemättä, mökillä olen käynyt rentoutumassa vain vaivaisen kerran, terasseilla istuskelusta on nautittu hädin tuskin parin illan verran ja esimerkiksi Lintsi on ihan yhtä kokematta tänä kesänä kuin viimekin vuonna!

Säällä on tähän varmasti oma vaikutuksensa, mutta suurin syy on kyllä ihan oma laiskuuteni. Teen paljon iltoja töissä ja kotiin päästyäni kaikista houkuttelevin vaihtoehto on sohvannurkka ja poikaystävän kainalo, ehkä jos jotain hyvää ruokaa vielä saisi… ;) Eilen sitä kuitenkin taas muisti, että mistään ei saa enempää energiaa, kuin ystävien seurasta ja yhdessä nauramisesta. Onneksi vielä ei ole liian myöhäistä tajuta sitä, onhan tässä kesää vielä jäljellä vaikka kuinka!

Nyt alkaa jo olla kiirus töihin, oikein ihanaa ja helteistä lauantaita! :)

2 thoughts on “Heinäkuinen ilta

  1. Tätä sun blogia on kyl kiva seurata, vaikken kauaa olekkaa seurannu :) missä sä työskentelet kun töistä tossa puhelit :)?

  2. Voi miten kiva kuulla :) Lämpimästi tervetuloa mukaan seurailemaan! Työskentelen asiakaspalvelun parissa :) Kiitos kommentistasi ja mukavaa sunnuntaita sinne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *