Good Morning!

Aamiainen sängyssä nautittuna, ei hullumpi alku sunnuntaiaamulle! Tosin, katkaistaan nyt heti mielikuvilta siivet, tarjotin ei kyllä tullut tuollaisenaan minun nenäni eteen heti herättyäni, meillä päin minä olen nimittäin se aamupalahifistelijä ;) Kuvassa vilahtaa muuten yksi muutaman viikon takainen alelöytöni, Lexingtonin puuvillaiset lakanat, jotka nappasin mukaani alle puoleen hintaan! Noiden välissä on nukuttu niiin makoisat unet.

Ei liene kenellekään epäselvää, kuinka paljon rakastan hitaita aamuja :) Kohtapuoliin suunta kaupungille, ihanaa sunnuntaita!

10 thoughts on “Good Morning!

  1. Ai kuinka herkullisen näköstä! kumpa itsekki jaksais aina panostaa aamupalaan! :D Muttei sitä nykyää enää kun lapsikin tossa pyörii nii pysty :D muutaku vapaa aamuina! Tuli oikein nälkä kun tätä katsoi!

  2. Hei, olen arkimeikkivideosi jälkeen jäänyt innolla odottamaan videopostauksiasi, onko niitä tulossa lisää? t.videopostausfani ;)

  3. Hih, no sitä sitten varmaan osaa kunnolla arvostaa niitä harvoja rauhallisia aamuhetkiä :) Toivottavasti pääset pian nauttimaan omasta pienestä aamupalahetkestä!

  4. Heippa videopostausfani ;) Kiitos toiveestasi, katsotaan, jos joskus innostun niitä vielä tekemään. Videon olen itse asiassa täältä jo poistanut, pisti vain jotenkin mietityttämään, että mitä kaikkea täällä netin syövereissä haluankaan jakaa :) Mitään höpöttelyvideoita tuskin tulen tekemään, mutta jos on jotain toiveaihetta, niin ehkäpä olisi mahdollista! :)

  5. Voi että näyttää hyvältä. Rakastan kanssa hitaita aamuja, mutta kun ei meinaa jaksaa itse vääntää mitään noin hienoa..

  6. Voi kuule, tuossa ei vienyt aikaa oikeastaan kuin tuo smoothie ja sekin vain siksi, ettei tehosekoittimeni ollut ihan niin jytässä kunnossa kuin olisi pitänyt olla jäisten marjojen murskaamiseen ;D Joten seuraavana vapaa-aamuna eikun herkkuaamiaista väsäämään! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *