Asu 3.7.

Bleiseri / Zara
pusero / Lindex
shortsit / Zara
laukku / Mulberry
kengät / Michael Kors

Tämännäköisessä asussa lähdin eilen liikenteeseen. Raikkaat sävyt ovat vallanneet asuni viime päivinä ihan täysin, liekö syynä nuo ihanan kesäiset säät :) Lindexin Holly & Whyte-malliston vaaleansininen röyhelöillä varustettu lyhythihainen pusero oikein huusi rinnalleen tummansinistä ja valkoista, konjakinruskeilla asusteilla höystettynä!

Kohta puoliin ajattelin rantautua pihalle aurinkotuoliin, josko sitä ehtisi vähän saamaan väriäkin pintaan, elellään sentään jo heinäkuuta ;) Työpäivän jälkeen onkin sitten tiedossa mukavaa ohjelmaa, sillä suuntaan iltavuorosta ystäväni kanssa käymään terassilla! Hih, kyllä kesä on ihanaa aikaa :) Nauttikaa tekin siitä, ihanaa keskiviikkoa!

18 thoughts on “Asu 3.7.

 1. Ihanaa, kun olet nyt laittanut enemmän asukuvia!! :) Nämä ovat parasta blogissasi ja inspiroivat joka kerta! Täytyy sanoa, että olet todella tyylikäs ja hyvänmaun omaava nuori nainen :) Seuraan blogiasi päivittäin, joten ajattelin kerrankin laittaa kommenttia :) Vaikutat todella ihanalta ja herttaiselta ihmiseltä, kiitos kun jaksat kirjoitella blogia näin ahkerasti!

  Oikein ihanaa ja aurinkoista keskiviikkoa! <3

 2. Ihana kokonaisuus! Olen tässä kaivannut visiota miten pukea shortsejani siistimmin ja tässähän tämä sitten vastaukin tuli, kerrassaan ihastuttava yhdistelmä <3

 3. Tuo Holly & Whyte -pusero on niin suloinen, kunpa olisin itsekin tajunnut hankkia sen! Mistään ei enää löydy :(

  Ojoj! Ehkä pitäisi itsekin uhmata inhottavaa sairastelua ja käväistä terassilla imaisemassa kavereiden kanssa mojito-kannu tyhjäksi. Mun mielestä mojitot ja kesä kuuluvat yhteen, mutta en vieläkään ole kyseistä juomaa maistanut kertaakaan! What a shame…

  Ihanaa keskiviikkoa sullekin, sun blogisi on aina niin raikas ja inspiroiva <3 :)

 4. Hei aivan mahtava blogi. <3

  Sellaista kysyisin, että oisitko voinut tehdä postauksen siitä, miten laitat sun hiukset just noin! :) Ne ovat aivan upeasti. Olen itse yrittänyt opetella sata kertaa, mutta en vain onnistu. :( Sun hiukset näyttää tosi kivoilta noin kun ne ovat tollein laineilla / kiharalla. Vai ootko tehnyt siitä jo postauksen? Kiitos tuhannesti jos sellainen onnistuis. <33 :)

  Tai jos et tee postausta, niin voitko vastata, et teetkö noi kiharat raudalla, paprareilla, vai miten? :) Kiitos jo etukäteen. :))

 5. Voi miten mukava kuulla, kiitos hurjasti sanoistasi! :) Asukuvia tykkään kyllä räpsiä aina kun vaan saan hovikuvaajani avustamaan ;)

  Arvostan kovasti sitä, että käytit pienen hetken ajastasi kommentin rustaamisen, se lämmittää kovasti mieltäni! On aina mukava kuulla ja nähdä, ketä siellä ruudun toisella puolella oikein juttujani lueskelee :) Kiitos siis vain itsellesi!

  Oikein aurinkoista torstaita sinne!

 6. Voi höh, eikö alennusmyynneistäkään enää ole tärpännyt? Muistan vain Annen juuri kirjoittaneen, kuinka hän löysi omansa vielä alesta. Toivottavasti tuo kävelisi eteesi vielä jossain vaiheessa! :)

  Vinkkivinkkinä, että Makkaratalon Namusta saa kaupungin herkullisimmat (tosin ehkä kyllä myös kalleimmat) mojitot! En ole ennen ollut pahemmin niiden ystävä, mutta tuolla sellaista maistettuani olen ihan vesi kielellä ;)

  Ja voi kiitos kovasti kauniista sanoistasi! :) Aurinkoista torstaita ja koitahan tervehtyä, niin pääset terassille!

 7. No kuule eilen puolenyön aikaan tulokset ilmestyivätkin jo hakijapalveluun nettiin ja näillä näkymin olen varasijalla hakemaani paikkaan, joten tässä vielä jännitellään sitten :) Saa nähdä miten käy! Yhdestä yliopistosta odottelen vielä vastausta, mutta perjantainahan nuo viralliset tulokset tulevat.

 8. Voi kiitoksia! :) Ihana kuulla, että tykkäät!

  Hmm, voisin kyllä pistää ajatuksen korvan taakse, hiustenlaittopostausta ei blogistani vielä löydykään. Kiitos kovasti toiveesta! Teen kiharani siis GHD-suoristusraudallani :) Itse opin lopulta tekemään kikkurat monia videoita katseltuani ja useasti harjoiteltuani, joten eikun rauta käteen ja treenaamaan ;)

 9. Aivan ihana asu, toistan taas itseäni, mutta todella on :)) Pidän sun vaatteista! Ja tuota laukkua kuolaan…oih, taidan kuolata seuraavat viisi-kymmenen vuotta, niin monta juttua on listalla kuitenkin ennen sitä :)) On se kaunis!

 10. Voi herttainen Cherry, kiitos hirmuisesti! :) Hih, Bayswater on kyllä kaiken sen kuolaamisen ja säästämisen arvoinen laukku ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *