Asu 28.7.

Heipparallaa!

Viikonloppuna saimme nauttia aikamoisesta helteestä ja vihdoin oli aika kaivaa kaapista esiin eräs alennusmyyntilöytöni. Kerroinkin jo jokin aika sitten metsästäväni niin arkeen kuin juhlaankin soveltuvia keveitä kesäisiä mekkoja ja Zaran aleissa tärppäsi, jopa kolmin kappalein! Tämän mekon malli ja paria kirjainta liian suurta näyttävä kokolappu ei ollut kovin houkutteleva henkarilla, mutta ihastuttava materiaali ja tummansininen väri sai minut viemään sen sovituskoppiin asti. Ja onneksi vein, vyötärölle vain vyö, niin se on oikein passeli :) Pidän hurjasti mekon sifonkisesta matskusta, sekä hauskasta leikkauksesta pääntiessä!

Mekko / Zara
vyö / Zara
laukku / LV
kengät / Michael Kors
aurinkolasit / Ray Ban
korvakorut / Marc by Marc Jacobs

Uusi rannekoru pääsi tietenkin heti käyttöön ja herra Jacobsin luomuksia löytyi yltäni myös korvakorujen muodossa. Pidän lähes aina helmikorviksia, mutta nämä poikaystävältä joululahjaksi saadut sydänkorvikset ovat kyllä suosikkini, ihan jo tunnearvonkin myötä :) Kivaa vaihtelua ainaisille helmille!

Tukkakin vielä ihan aamupörrössä ;) Ensimmäistä kertaa lähdin liikenteeseen ilman minkäänlaista pitkähihaista mukana, oli jo aikakin näin heinäkuun lopussa! Vähän kyllä harmitti mennä töihin tuollaisella säällä, mutta onneksi sai sentään pukea jotain kivaa ja kesäistä ylleen.

Tänään onkin sitten vapaapäivä ja tiedossa jännää ohjelmaa, treffaan nimittäin erään kivan tyttösen! Palailen varmasti kuvien kera myöhemmin, hih :) Mukavaa päivää teillekin!

13 thoughts on “Asu 28.7.

  1. Todella kaunis yksilö ja klassinen. Sopii kaunokaiselle! :) Oiih, kenetköhän suloisuuden mahdat tavata tänään,ihanaa päivää! :)

  2. Klassinen tosiaan, tälle alelöydölle tulee varmasti vielä monen monta käyttökertaa :) Hih, kiitos! No oli kyllä sellainen suloisuus että :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *