Asu 20.7.

Viime viikot asuinspiraationi on ollut täysin kadoksissa, olen kulkenut melkeinpä identtisessä asussa joka päivä ja jaloissani on ollut lähes poikkeuksetta farkut. Nyt parina kuluneena päivänä olen kuitenkin ollut aivan innoissani, kun lämpötila on pitkästä aikaa kohonnut edes hieman korkeampiin lukemiin, niin että farkut on saanut hetkeksi haudata kaappiin ja ottaa shortsit tilalle! Jo oli aikakin ;)

Bleiseri / Zara
pusero / Zara
shortsit / H&M
espadrillot / Holly & Whyte by Lindex
laukku / Mulberry

Eilisessä asussani ylläni oli H&M:n ikivanhat vaaleat shortsit, jotka palvelevat loistavasti edelleen ja sopivat valkoisen yläosan pariksi. Vaaleita sävyjä tasoittamaan vedin päälleni vielä tummansinisen bleiskan, ihan niin lämmintä ei nimittäin vielä ole ollut, että pärjäisi ilman pitkähihaista. Olen muuten kovasti yrittänyt metsästää jostain laadukasta tummansinistä neuletakkia, vinkkejä otetaan vastaan! Lisäksi ripaus konjakinruskeaa ja jalkoihin sujautin ballerinojen sijaan Lindexin Holly & Whyte-malliston raidalliset espadrillot.

Nyt ulos nauttimaan auringosta, toivottavasti teilläkin on tiedossa mukava viikonloppu! :)

11 thoughts on “Asu 20.7.

 1. Moikka. Itsekin metsästin tummansinistä neuletakkia. Benettonilta
  löytyi hyvinkin klassinen malli joka on kestänyt
  hyvänä pesusta toiseen.

 2. haluaisin kysellä tuosta laukustasi :) kuinka kauan se on ollut sulla ja onko ollut kestävä? Haluaisin itse ostaa kyseisen laukun :)

 3. joo hei mikä kesä tää nyt on olevinaan kun farkkuja pitää/saa käyttää !:o olin kesäkuun alussa ihan huolissani, kun mulla on niin vähän sortseja…no eipä oo hirveesti niille vähäisillekkään ollut käyttöä :-D

 4. Kiitos kovasti vinkistä, kaima! ;) Täytyykin katsastaa Benettonin valikoimat! Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin parin pesun jälkeen nukkaantunut neuletakki, joten tosiaankin kaipaisin laadukkaampaa versiota.

 5. Heippa! Ostin laukun helmikuussa Heathrow'n kentältä, joten se on ollut vasta puolisen vuotta käytössä. En siis tiedä, kuinka hyvä olen tässä vaiheessa arvioimaan kestävyyttä, mutta ainakin itse olen ollut kovin tyytyväinen hankintaani :) Uskon ja toivon kyllä tämän kestävän minulla kiikkutuoliin asti!

 6. No älä muuta sano!! Mäkin olen hamstrannut kauheita määriä mekkoja ja shortseja jne., vielä kun pääsisi pitämään niitä.. :D Nyt näyttää onnneksi jo vähän paremmalta! ;)

 7. Ostin Benettonilta täysvillaisen neuletakin, joka nukkaantui kuukaudessa. En saanut palauttaa – sanoivat sen olevan villan ominaisuus! Kannattaa ostaa Stockmannilta villavaatteet, siellä ottavat nukkaantuneet takaisin ja antavat rahat parempaan käyttöön.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *