Asu 2.7.

Heipsan!

Eilen aamusella kukonlaulun aikaan kaatosadetta katsellessani pelkäsin jo, että helteiset säätiedotteet olisivat olleet ihan puppua. Onneksi töistä päästessäni ulkona paistoikin aurinko oikein olan takaa ja lämpöasteet kohosivat reippaasti kahdenkymmenen yläpuolelle, kesä taitaa vihdoin rantautua tänne meillekin!

Toppi / Mango
hame / Lindex
vyö / Zara
laukku / LV

Myöhemmin eilen asioille lähtiessäni päälleni pääsi oikein kesäinen asu! Olen jo pidempään metsästänyt valkoista hametta ja pari viikkoa takaperin löysinkin tismalleen etsimäni kaltaisen yksilön Lindexiltä. Tekisi mieli ostaa samanlainen vielä beigenä, nyt kun kerran löysin täydellisen mallin! Tummansininen ilmava toppi on jo alkukeväästä Mangosta hankittu ja se sopi minusta valkoisen hamosen kaveriksi kuin nakutettu.

Jos ette ole viimeaikaisista asuista vielä huomanneet, niin Pochette on kuin liimaantunut minuun kiinni ;) Se on kulkenut matkassa mukana harvasepäivä, paitsi tietenkin töihin mennessäni, kun kannan mukanani puolta omaisuuttani. Laukku on osoittautunut siis aivan loistavaksi hankinnaksi!

Tänään menen vasta iltavuoroon, joten siirrynkin nyt nautiskelemaan aamupalaa kaikessa rauhassa :) Mukavaa ja aurinkoista tiistaita!

24 thoughts on “Asu 2.7.

 1. Voi Jonna kun sulla on hyvä maku ;) Itse ostin kertaalleen samaisen hameen beigenä ja valkoisenkin meinasin napata mukaan, lopulta päädyin kuitenkin palauttamaan hameen, kun ei istunut hirmu hyvin mulle :/ Ihana asua tosiaan! <3

 2. Eikä, on meillä aika hyvä maku heheh ;) Itse ostin hameen ensin isommassa koossa ja se ei oikeen meinannut istua, mutta tilasin netin kautta pienemmän ja se sopii päälleni kuin nakutettu! Täytyy kyllä miettiä vielä sen beigen tilaamista.. Hih, kiitos <3

 3. Saako kysyä millaista työtä teet?

  Asusi on todella tyylikäs ja raikas. Toivottavasti nämä säät jatkuvat pitkään aurinkoisena, niin on enemmän inspiraatiota pukeutumiseen :)

 4. Onpas ihana hame! Onko siitä kauan kun ostit sen? Pitäisi varmaan mennä katsomaan jos niitä on vielä jäljellä, sillä valkoinen hame on ostoslistaltani löytynyt jo jonkin aikaa ;)

 5. Asiakaspalvelun parissa työskentelen! :) Voi kiitos kovasti! Tällä hetkellä onneksi näyttäisi siltä, että saamme nautiskella auringosta vielä pidempäänkin :)

 6. No kun en tiedä!! Minäkin kuulin jonkin sortin huhun, että joku olisi saanut tulokset jo tänään, mutta millään sivustoilla ei vielä näy tuloksia… Vähän kyllä epäilen, että en pääse, mutta tässä vielä jännäillään :)

 7. Kiitos Aurora! :) Hameen ostin muutama viikko sitten, mutta jos ei kaupoista löydy, niin verkkokaupassa näyttäisi noita olevan vielä hyvin jäljellä :) Toivottavasti löydät omasi!

 8. Kaunis asu, kuten aina. :) Oih, minä ainakin jo odotan helteitä, vaikka toimistossa joudunkin istumaan koko kesän. Jos nyt saisi vähän jotain väriä tähän kalpeaan nassuun ennen kuin kesä loppuu. ;)

 9. Siis tulokset näkyvät yliopiston hakijapalvelun kautta :) sieltä vain katsomaan, jos sattuu olemaan tunnukset vielä muistissa! :) peukut pystyyn!

 10. Sinne kirjauduinkin ja tuloksen kohdalla lukee “kesken”. Kuulin tutultani, että tulokset olisivat näkyneet tänään päivällä tuolla jonkun tunnin ajan, kun ne olivat vuotaneet sinne vahingossa! Hitsivie, kun en ollut oikeaan aikaan netin ääressä.. :D Noh, perjantaita odotellessa :)

 11. Voi kiitoksia Niina :) Täällä onneksi on jo ihan mukavat lämpötilat ja viikonlopuksi on luvattu ihan huikeita lukemia! Onneksi olen silloin vapaalla ;) Toivottavasti teikäläinenkin pääsee nauttimaan auringosta!

 12. Voi kiitos emilia kovasti! :) Käytössäni on Olympuksen E-PL3-minijärkkäri, johon olen niiin syvästi ihastunut, että tulen kyllä kertomaan siitä teille tarkemminkin lähiaikoina ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *