Asu 14.7.

Heipparallaa!

Täällä ollaan paiskittu koko viikonloppu töitä ja illat ovat menneet lähinnä sohvannurkassa noutoruuan kera köllöttelyyn. Lauantaina ehdimme kuitenkin nappaista asukuvat, joten pitemmittä puheitta, seuraavanlaisessa kokonaisuudessa liikuskelin tuolloin.

Bleiseri / Zara
toppi / Filippa K
farkut / Zara
huivi / Zara
laukku / LV
kengät / Tory Burch

Olin jo lähdössä ovesta ulos, kun havahduin tarvitsevani ehkä vielä jotain lämmikettä ja nappasin ylleni tuon talvella ostamani Zaran kukallisen huivin, joka on jäänyt jostain tuntemattomasta syystä hetkeksi virumaan hyllylle. Nyt onneksi muistin sen olemassaolon ja voi miten siitä pidänkään! Pienellä asusteella saa kyllä valtavan eron asuun, tuo olisi jäänyt aikamoisen tylsäksi ilman huivia :)

Filippa K:n nude silkkisekoitteinen löysä perustoppi on yksi alelöydöistäni, juuri tällaisia vaatekappaleita sieltä alelaareista pitäisikin aina etsiä ;) Olen tehnyt mielestäni loistavia aleostoksia, kunhan vain olisi hieman enempi lämpöasteita käyttää niitä!

Kohtapuoliin lähden hipsimään taas töihin, oikein mukavaa alkanutta viikkoa! :)

33 thoughts on “Asu 14.7.

 1. Heippa kaunotar! Kuten moni muukin on tainnut toivoa, niin minäkin nyt vähän peräänkuulutan postausta kamerastasi, jolla otat näitä ihania kuvia! Olen jo jonkin aikaa yrittänyt tutkailla eri kameravaihtoehtoja, mutta en uskalla ihan noin vain mennä mitään ostamaan kun olen vähän ummikko näissä… joten kaikki vinkit olisi tervetulleita, että millaiseen kameraan tällaisen aloittelijan kannattaisi ehkä satsata. :)

 2. Hei,
  Aivan ihana asu :)!! Huivi aivan ihana! Löysin blogisi vasta vähän aikaa sitten, ja siitä on tullut yksi suosikeistani. Ihanaa viikkoa, Maii

 3. Huivi toi kivan lisän asuusi, kannatti ehdottomasti nappasta tuo mukaan lämmikkeeksi :) Pitäisi itsekin kartuttaa hieman kehnoa huivikokoelmaani, mutta ehkäpä siihen tulee pian ainakin yksi kiva lisäys ;)

 4. Aivan upea asu. :) Huivissa on aivan ihanat värit! Tykkään huiveista, jotka ovan isoja ja ilmavia, ja tuo näyttää juuri täydelliseltä. ;)

 5. Voi kuinka kaunist toi huivii!! :) tuo ihanan värikästä sun asuun :) sovi sulle hyvin! :D

  Missä olet töissä?

  -Sofia

 6. Iiihana tuo huivi! :I Sais kyl tosissaan ne helteet alkaa.. Rupee jo vähän pelottaa et jos koko kesä onkin tämmöstä odottamista ja sit lämpimiä kelejä ei tuukaan ollenkaan :(

 7. Tykkään blogistasi tosi paljon, asusi ovat aivan mielettömän ihania ja laadukkaat kuvat on piste i:n päälle! :) Ainoa mikä häiritsee on se että seisot vähän oudosti, tai että siis nilkkasi ovat hassussa asennossa, tiedostatko tätä itse? Tämä voi ruveta pitemmän päälle mm. aiheuttamaan kipua polvissa.

  Anteeksi miten typerän kuuloinen kommentti :D

 8. Heipparallaa! :) Mahtavaa kuulla, että sieltä löytyy kiinnostusta kamerapostaukselle, sitä on tosiaan toivottu kerran jos toisenkin. Lupaan toteuttaa sen mahdollisimman pian, niin innoissani kyllä jaan kokemukseni tuon ihanan vempeleen kanssa ;) Ja tosiaan tämä minun kamerani olisi varsin passeli aloittelijallekin, joten pysyhän kuulolla! :) Kivaa maanantaita sinne!

 9. Heippa Maii ja kiitos hurjasti sanoistasi, sait kyllä hymyn huulilleni! Miten kivaa, että jätit kommenttia, arvostan sitä kovasti :) Ja tietenkin lämpimästi tervetuloa blogini pariin!

 10. Hih, kiitos :) Se pääsee kyllä ehdottomasti taas ahkerampaan käyttöön! Oikein kivaa viikkoa, ei anneta kaatosateen viedä fiilistä ;)

 11. No kyllä vaan, olisi pitänyt pistää tuohon rinnalle asu ilman huivia, huima ero! :D Oioi, minulla on ehkä jotain arvauksia, millaista lisäystä olet kokoelmaasi hankkimassa ;) Huivit ovat kyllä asusteista kivoimpia ja helpoimpia asun piristäjiä!

 12. Kiitos Sofia ja kiva kun jätit taas kommenttia! :) Huivilla sai kyllä kivasti väriä muuten niin neutraaliin asuun. En halua kertoa täällä tarkemmin missä olen töissä, vaikkei se mikään salaisuus olekaan, mutta työskentelen asiakaspalvelun parissa :)

 13. Hih, kiitos kelly! :) No älä muuta sano.. Täällä on sama pelko, sen verran huonolta näyttää :/ Aika kova kuume ottaa äkkilähtö jonnekin, että pääsisi edes vähän nauttimaan auringosta!

 14. Voi kiitoksia oikein kovasti, miten kiva kuulla että tykkäät :) Voi kuule, meikäläisellä on jalat niin vinkurassa asennossa että ja varmasti nyt ainakin näissä kuvissa, kun seison tuollaisessa asennossa heheh. Olen käynyt joskus nuorempana lääkärissäkin, mutta he totesivat, ettei ainakaan vielä tarvitse tehdä mitään asennon korjaamiseksi :) Toivottavasti siis pystyt lueskelemaan blogiani hassuista nilkoistani huolimatta ;D

 15. Hihi okei. :) sori, jos kysymykseni oli liian henkilökohtainen, en tarkoitus urkkia liikaa :D muuten vain ajattelin.

  Mä ostin värikkäät shortseja ja vaatteet, ja kesäkenkiä, eikä täällä ole aurinkoo(asun päijät-hämeen alue). :( kamalaa sade joka ikinen päivässä, ei pysty käyttämään kivat uudet vaatteet huoh. :D joka päivä vain bleiseri + toppi + korkkarit + farkut. Alan tylsistymään, haluan käyttää kivat vaatteet. En keksi enään mitään kivaa, nää sade keli varten vaatteet. En enään poistu kodista, kun ärsyttää sadesää ulkona >:(

  Ihailen, kun pysyt tyylikkäänä oli mikä tilanne oli. Toi huivikin, ihan tajuton :) haha mul varmaan paha vaatekriisi tulee :D kun muilla niin hienoja vaatteet ja mulla tylsät. Ideani loppuu kohta :D alan pian kulkemaan tuulipuku päällä ja lenkkarit. Musta tulee suomen tyylikäs. :D

  -Sofia

 16. Ei mitään, ymmärrän täysin ettet tarkoittanut urkkia! :) Johonkin se raja yksityisyyden ja blogin välillä täytyy kuitenkin vetää, joten tähän olen päätynyt :)

  Minuakin harmittaa vietävästi, etten pääse käyttämään kaikkia kivoja kesäshortseja- ja hamosia! Ja voi kiitos kauniista sanoistasi, totuus kuitenkin on että pääasiassa asuni ovat näinä päivinä kerta toisensa jälkeen samanlaisia ;D Tänään piti kaatosateen vuoksi laittaa Conversetkin jalkaan! En kyllä usko, että vaatteesi olisivat tylsiä, kuulostaa ainakin sen verran hyvältä hih :)

  Oikein kivaa viikkoa sinulle, Sofia!

 17. Kiitos oikein kovasti Katariina, niin kauniista sanoistasi kuin haasteestakin! :) Tartun siihen varmasti heti kun kerkiän, itse asiassa muutama kysymyshaaste onkin jo luonnoksissa, niin yhdistän ne kaikki sitten varmaan samaan :)

 18. Samanlaiset nilkat mullakin! :D lättäjalat mutta en anna haitata niiden! Onneks saa jalkaansa laittaa kauniit kegät niin ei haittaa! :)

 19. Hih, no onneksi meillä ei asiat ole kuitenkaan tuon huonommin ;D Minulla ainoa haitta on se, että astun täten kengät usein lyttyyn ja huonoon kuntoon :/

 20. Haha kiitti! :)

  Tuli mieleeni, kun muistin vanha postauksestasi, että käytät ripsenpidennykset (vai kestoväri?). Niin onko vielä sulla ripsenpidennykset, vai käytät ripsiväriä. Tai oletko kestovärjää ikinä sun ripsiä. Mä ajattelen, että ehkä harkitsen, kun en jaksaisi enään käyttää ripsaria. :D suositteletko mitään tiettyä kestovärin merkkiä, vai kosmetologi varminta vaihtoehto? :)

  Joo kiva, nää mun kommentti, ei ikinä liity postaus aiheen mitenkään :D aina vaan kaikki uudet kysymyksiä tulee paljon mieleeni :)

  -Sofia

 21. Juu, oikein muistat! Otin ripsien pidennykset tuossa lopputalvesta pois ja pidin muutaman kuukauden taukoa, kunnes nyt kuukausi sitten otin ne taas takaisin :) Olen joskus kauan sitten kosmetologilla käydessäni värjännyt ripset, mutta omat ripseni ovat sen verran hennot, ettei niistä oikein saa näyttäviä. Siksi olenkin aivan koukuttunut pidennyksiin, helpottavat arkea suunnattomasti! :)

  Valitettavasti en osaa suositella mitään kestoväriä ripsille, varmimman tuloksen toki saa kosmetologin tuolissa :) Ja hih, ei mitään, aina saa esittää kysymyksiä!

  Kivaa viikonlopun odotusta :)

 22. :D Päädyin lukemaan vanhoja kirjoituksiasi ja nilkat osuivat minunkin silmääni. Fysioterapeutin neuvo: osta tasapainolauta ja vastuskuminauha. Nilkan lihaksien treenaaminen kannattaa pitkällä tähtäimellä: jos esimerkiksi tulet joskus raskaaksi ja painoa kertyy nilkkojen päälle lisää, virheasento pahenee ja saattaa alkaa oireilemaan oikein kunnolla :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *