Aikamoista jännittämistä…

… tulevat seuraavat viikot olemaan! Pari teistä onkin jo kommenttiboksin puolella udellut, joko yliopistojen tulokset ovat tulleet. Sen kuuluisan kirjeen on määrä kolahtaa postilaatikkoon vasta huomenna, mutta eilen puolenyön aikaan terassilta kotiin tultuani käväisin kurkkaamassa hakijapalvelun sivuja, jonne tulokset olivatkin jo ihmeen kaupalla ilmestyneet.

Tällä hetkellä tilanne onkin sitten se, että olen varasijalla haluamaani kouluun. En vielä tiedä, onko sija kolmas vai vaikka viidestoista, mutta eiköhän se selviä sitten viimeistään huomenna virallisten tulosten tultua :) Nyt ei auta siis kuin pitää peukut pystyssä, että joku ei haluaisikaan vastaanottaa paikaansa ja minä sen sijaan pääsisin opiskelemaan unelmoimaani alaa!

Huh, en oikein tiedä miten päin olisin, enkä myöskään tiedä olisiko tässä iloinen vai pettynyt vai jotain siltä väliltä. Positiivista on ainakin se, ettei tuloksen kohdalla sentään lukenut “hylätty”, joten vielä on toivoa ;) Sitten eikun odottelemaan!

Oletteko te siellä ruudun takana saaneet jo mieleisiä tuloksia hakemistanne paikoista? :)

52 thoughts on “Aikamoista jännittämistä…

  1. Oi, peukkuja pidetään täälläkin!! Olispa ihanaa, jos kouluun pääsisit, kun on kova urakka kuitenkin takana <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *