Terkkuja sohvannurkasta

Voi kurjuus, täällä sairastellaan! Luulin selviäväni pelkällä kesäflunssalla, mutta eilen töissä se yltyikin ihan kuumeeksi asti. Tämä päivä meneekin siis ihan vain sohvannurkassa seuraavanlaisissa tunnelmissa:

Poikaystävä kipaisi aamulla kiltisti hakemassa kiukkuiselle nuhanenälle kahvimaitoa (tiedätte sen tunteen, kun aamulla jääkaapissa ei ole pisaraakaan maitoa?), croissantin ja mansikoita, namskis! Nyt nautiskelen myöhäistä aamupalaani sohvalla seuranani Sinkkuelämää-tuotantokausia, eiköhän näillä kulu sairastelevan päivä ihan mukavasti :) Kivaa lauantaita teille, palailen myöhemmin tänään Pariisitunnelmien kera!

17 thoughts on “Terkkuja sohvannurkasta

  1. Kiitos kovasti Elina! :) No älä muuta sano, ihan parasta ja ennen kaikkea uskollista seuraa sade- ja sairaslomapäivinä!

  2. Oh, I'm so sorry! But don't worry, you didn't miss anything, just telling that I'm sick and so on ;) It's lovely to hear that you like my blog anyway, thank you so much! I know that some of my foreign readers use Google translate, have you tried it? :)

    Have a nice weekend!

  3. Arvaa paljonko ärsyttää!! :/ Mutta toivottavasti nähdään vielä vaikka ensi kerralla, pitäkää hauskaa! <3

  4. Kiitos kultainen Elisabete :) Hih, mansikoiden luulisi tulevan kohta ja korvista kun syön niitä koko ajan, mutta eiii ;) Ihanaa viikonloppua sinne <3

  5. Parane pian!:) Mun ilta sujuu vähän samanlailla kuin sun aamu, siis Sinkkuelämää-jaksoja katsellen vaikken mä sairaana olekaan:)

  6. Pikaista paranemista sinne! Kaivattiin sua kyllä eilen,sun täytyy ehdottomasti päästä mukaan sitten ensi kerralla ! :)

  7. Kiitos Zandra, tänään onkin jo paljon parempi olo! :) Hih, Sinkkikset toimivat kyllä aina oli sitten aamu tai ilta ;)

  8. Kiitos täällä voidaan jo paremmin! Flunssaa on ollut koko viikko, toissapäivänä ja eilen se sitten vain yltyi kuumeeksi. Nyt on jo parempi olo :) Mua niiiin harmittaa, että eilinen meni mönkään! Toivottavasti jaksatte uusia treffit jo pian, en malttaisi odottaa teidän treffaamista :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *