Täydellinen aloitus lomalle

Voi että, tänään on kyllä ollut niin täydellinen päivä, että ei tässä voi kuin olla yhtä hymyä! Ilta on kuitenkin vielä nuori ja päiväni jatkuu vähintään yhtä mukavissa merkeissä, joten tässä kiiruksessa annan kuvien puhua puolestaan :)

Teatterin  terassi, auringonpaiste ja herkulliset salaatit…

Ruskean paperikassin rapinaa ja lasi kuohuvaa… PS. Tätä ei voi kutsua edes ärsyttäväksi sneak peek-kuvaksi, koska te kaikki höpötyksiäni lukeneet varmasti tiedätte mitä tuolla on, hih ;)

Matka kampaajalle aurinkoisessa ja kauniissa Helsingissä…

Nyt ryhdyn valmistautumaan iltaa varten, en malta odottaa! Vastailen ihaniin kommentteihinne sitten huomenna oikein ajan kanssa :) Mukavat illanjatkot!

15 thoughts on “Täydellinen aloitus lomalle

  1. nää sun kuvat on aina niin hienoja ja voi noita sun hiuksias, tekis aina mieli alkaa vaalentaa kun kattoo sun ihania hiuksia :)

  2. Hih,tuolla on ihan varmasti SE huivi! Oliko niitä muuten minkä verran jäljellä,meinasin perjantaina käydä vierailulla siellä;)

  3. Ihana kesäfiilis noissa kuvissa, olet kyllä ansainnut nyt kaikki terassireissut. :) Ja täälläkin odotetaan malttamattomana, mitä ruskeasta pussista paljastuu!

  4. Voi kiitos essi ihanasta kommentista! :) Minun taas aina tekee mieli värjätä tummiksi ruskeatukkaisia kaunottaria katsellessa! Hih, eilisen kampaajakäynnin jälkeen tukka on pikkuriikkisen vaaleampi ja freesimpi taas ;)

  5. No ei olisi kyllä voinut täydellisempää kesäpäivää osua, sää oli aivan upea ja näyttää jatkuvan samalla linjalla tänäänkin! :) Aurinkoista torstaita, Nanna!

  6. Täytyy kyllä sen verran paljastaa, että huivia tuolta ei löydy, sitä lainailen jatkossakin serkultani heheh ;) Sovittelin niitä kyllä siinä odotellessani, ainakin esimerkiksi sinisiä sävyjä oli hyvin ja jokin ihan vaalea muistaakseni.. Sitä haluaamasi Dune-sävyä en kai nähnyt, tummanruskean tilanetta en muista! Toivottavasti saat perjantaina omasi :)

  7. Hih, kiva kuulla, että kesäfiilis välittyi sinnekin puolen ruutua! :) Ja ruskean pussin sisältöä tulee varmasti näkymään täällä kyllästymiseen asti ;) Aurinkoista torstaita, Kersti!

  8. Tiiätkö,heti kun olin kirjoittanut tuon niin muistin että haaveilit pochetesta joten sehän se siellä oli;)

    Okei,täytyy ehkä soitella sinne ennenkuin lähden täältä Helsinkiin asti sitä hakemaan :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *