Suuntana Pariisi!

Jippiiii! Laukku on pakattu, passi ja matkaliput ovat (toivottavasti) mukana ja fiilis korkealla! Mitä muuta sitä enää tarvitseekaan? ;) Krhm unohtakaa muuten kaikki mitä puhuin tai edes haaveilin järkevästä pakkaamisesta, terveisiä vaan matkalaukulta, jossa on kolmet kengät, pari bleiseriä, neule, muutamat shortsit…

Nyt alkaa jo olla kiire hakemaan ystävääni ja sitten suuntana Helsinki-Vantaa ja Pariisi! Palaillaan viimeistään viikon päästä, ihanaa viikkoa kaikille! :) Ainii ja vielä isoiso kiitos niistä Pariisivinkeistä, arvatkaa kenellä on koko kommenttilista tulostettuna mukana ;)

18 thoughts on “Suuntana Pariisi!

  1. Ihanaa matkaa muru <3 Ystäväni on myös tällä hetkellä Pariisissa ja hänen olisi tarkoitus käydä yhdessä liikkeessä puolestani... :P

  2. No älä muuta sano! :D Muun muassa sinun loistavia vinkkejäsi lueskelin vielä siinä pakkaamisten lomassa, mutta mönkään meni silti.. :D Tosin ei kyllä ihan niin pahasti, kovin montaa hutivaatetta ei tullut mukaan ;)

  3. Kiitos oikein kovasti Katariina! :) Mmm siitä kyllä nautittiin mielin määrin, on varmaan muutama lomakilo tullut tuliaisina heheh ;)

  4. Kiitos paljon ihana Anniina, kyllä nyt on nautiskeltu ;) Kiitos muuten mielettömästi vielä niistä vinkeistäsi, palailen sitten ihan postauksissa niihin myöhemmin! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *