Spartoon alekoodi lukijoilleni!

Pikaiset heipat!

Sain jokin aika sitten sähköpostia, kuinka pääsen jakamaan teille blogini lukijoille alekoodin Spartoolle! Innoissani ryhdyin selaamaan sivuja, mitä kaikkea itse voisin kotiuttaa kenkäkaappiini (tai mitä hyväksi havaittua sieltä jo löytyy), jossa ei kyllä valitettavasti olisi tällä hetkellä enää yksillekään kenkuleille tilaa ;)

1. Pretty Ballerinasin baltsuja olen kuullut kehuttavan monet kerrat ja erityisesti tikatut Chanel-henkiset yksilöt ovat mieleeni. Myös nämä nudet Bellat kiiltävällä kärjellä miellyttävät silmääni! Plussaa tukevan näköisestä pohjasta, se kun tuppaa olemaan ballerinoissa yleensä aivan olematon ja mukavuuskin on sitten sen mukainen

2. Tuleeko jollakulla jo höpinäni Converseista korvista ulos? ;) Omat lasten puolelta tilatut lyhytvartiset All Star Core Ox’ini ovat olleet jo pari viikkoa  käyössä ja olen talsinut niillä pitkin katuja harvasepäivä! Varastoistani löytyy myös jo elämää nähneet pitkävartiset All Star Core Hi’t, jotka ovat loistavat sitten syksymmällä

3. Guessin hyvin klassisia peep toe-kärjellä varustettuja nahkaisia Helena-korkoja sovittelin jo alkukeväästä, mutta koko ei valitettavasti istunut hieman hankalaan puolikoon jalkaani yhtään. Kyseisen merkin kengät ovat usein hieman liian koristeellisia tai logokuvioituja minun silmääni, mutta tästä näkee, että valikoimasta löytyy kyllä jotain pelkistetympäänkin makuun ;)

4. Kuten olen kertonut, olen jo pitkään metsästänyt täydellisiä matalapohjaisia espadrilloja, kun edelliset kulutin viime kesänä jo melkein puhki. Art of Soule on minulle aivan uusi ranskalainen merkki, mutta olen hyvin lähellä naputella tuosta sinivalkoraidallisesta Soka Rayee-mallista tilausta kotiin! Valinnanvaikeus vaan iskee, ottaisiko sitä kuitenkin esimerkiksi kokovalkoiset vai tummansiniset? ;) Värejä näytti olevan joka lähtöön! Kaaappiini taisi tulla juuri yksien kenkien mentävä aukko…

5. Friis & Companyn kiiltonahkaisia nudeja Bet-baltsuja olen silmäillyt niin nettikaupoissa kuin blogeissakin pitkin kevään! Onko suloisempia ballerinoja olemassakaan rusetteineen kaikkineen? Bongasin myös mustat Dafnet hieman yksinkertaisemmalla rusetilla ja naisellisemmalla ilmeellä.

Sitten siihen itse alennukseen! Koodilla JONNAMAISTA10 saatte 10:n % alennuksen vähintään 80:n euron ostoksista. Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja se on voimassa 1.8.2012 saakka :) Sitten eikun kenkäostoksille, minä jään pähkäilemään minkä väriset espadrillot tilaisin kesätossuikseni!

Postaus sisältää mainoslinkin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *