Pariisiostoksia

Täällä muutamaan kertaan vilahtaneista ostokassien täyteisistä kuvista oletatte varmaan, että olen kantanut kotiin ihan hurjat määrät kaikkea uutta ja kivaa ;) Näin ei kuitenkaan ole, sillä parista suuresta paperikassista löytyi nimittäin muun muassa ihan vain alusvaatteita, sekä pari lahjaa poikaystävälle. Joten älkää nyt pettykö, mutta ihan kaikki kassit eivät siis olleet minulle hih ;)

Muutamia erittäin mieleisiä löytöjä kuitenkin tein, aloitetaan asusteista:

Valkoisessa pienessä suloisessa Massimo Duttin laatikossa on vähintäänkin yhtä suloinen rannekoru, joka nyt jäi kuvaamatta, mutta se tulee vilahtamaan täällä ihan pian reissupostauksessa eräässä asussa. Stradivariuksesta sen sijaan löysin konjakinruskeat sirot kultaisin yksityiskohdin koristellut sandaalit, joissa ihastuin erityisesti etuosan rusettiin! Täydellinen pari samansävyiselle Bayswaterilleni :)

Joku ehkä muistaa, kuinka etsintäkuulutin täällä parisen kuukautta sitten erästä Zaran leopardikuvioista huivia, joka olikin ollut myynnissä jo aikoja sitten. Olin jo unohtanut koko asian, kunnes eräässä keskustasta kauempana olevassa Zarassa käydessämme huomasin huivirekiltä tämän, juuri etsimäni värisen ja mallisen yksilön, jihuu!

Vaatepuolelta tein muutaman hyvin mieleisen ostoksen. Massimo Duttista löysin pari kaunista yläosaa, ensimmäisen kuvan korallinen pusero rusettiyksityiskohdalla ja pienillä rypytyksillä olkapäissä. Kuva vääristää väriä aika paljon, se on luonnossa hieman vaaleampi. Vielä kun saisi rusketuksen kaveriksi ;)

Samasta kaupasta on myöskin peräisin alemman kuvan oikeanpuolimmainen valkoinen ilmavaa trikookangasta oleva toppi, jonka pääntietä koristaa nätti silkkinen kirjailu ja sidottava rusetti. Bicester Villagessa iskin silmäni Tommy Hilfigerin klassiseen puuvillaiseen neulepuseroon, jossa sinivalkoisia raitoja piristää myös raikas punainen raita. Tämä on ollut ylläni jo pari kertaa, suosikkiyhdistelmäni on siniset farkut, valkoiset converset ja konjakinruskea laukku ja rento kesäasu on valmis!

Ja sitten, ehdoton suosikkini koko ostoksista… ♥ Selailin ennen lähtöämme Massimo Duttin verkkokaupan kaunokaisia ja silmiini osui upea kukallinen maximekko, juuri sellainen, jota olen etsinyt jo parisen vuotta. Heti Champs-Élyséellä näin tämän näyteikkunassa ja riensin kysymään myyjältä, mahtaako heillä olla tätä viellä jäljellä. Sain kieltävän vastauksen, loppuunmyyty!

Satuimme kuitenkin käymään vielä outletkiertelyn yhteydessä Val d’Europen liikkeessä, josta mekko sitten löytyikin! Tosin pari kokoa liian suurena, mutta se ei onneksi tässä mallissa haittaa :) Helmaa pitää lyhentää tällaiselle minimittaiselle aika paljonkin, mutta heti sen tehtyäni ja hellesäiden tänne rantauduttua suuntaan kesäiltana meren äärelle terassille tämä ylläni!

Siinäpä ne muutamat ostokset, jotka Pariisissa tein, pari kosmetiikkalöytöä tosin esittelen vielä erikseen myöhemmin :) Eräs Pull & Bearin kukkamekko tästä vielä jäi puuttumaan, mutta eiköhän sekin joskus täällä vilahda! Mitäs piditte löydöistäni?

24 thoughts on “Pariisiostoksia

 1. Aivan ihania löytöjä olet tehnyt! Voisin ottaa nuo kaikki itselleni, hih :) Suosikkejani on tuo korallinen pusero ja Hilfigerin neule.. Varsinkin jälkimmäinen on aina tyylikäs ja ajaton :)

 2. Ihania ostoksia :)

  Olisikos Massimo Duttin paketissa se sama rusettikäsikoru, joka mullakin on?? ;) hihh, se on aivan ihana <3

 3. Ihastuin ihan valtavasti sinuun ja blogiisi kun sen tässä löysin muutama päivä sitten, nousit heti mun suosikkibloggajaksi!! :D Olet niin älyttömän kaunis ja tyylisi on niin ihana, ja vielä kuvasikin on niin hyvän laatuisia!! :) Pariisi oli kyllä ihana paikka, oltiin siellä pääsiäisenä :)

 4. Siis toi maxi on täydellinen!<3 Mä niin kateellisena katselen muiden maxiostoksia, kun omaa täydellistä yksilöäni en ole vieläkään löytänyt, vaikka olen etsinyt viime kesästä asti!:/ Miten niitä tuntuu olevan niin hankala löytää?? Ja hei, onko meillä taas ollut joku telepaattinen yhteys, mä ostin nimittäin kanssa hetki sitten ruskeat samantyyliset sandaalit:D Niissä ei tosin ole tuollaista söpöä rusettia, mutta kuitenkin:)

 5. Mahtavia löytöjä jälleen kerran! Pettämätön tyylitaju sai taas parikseen paljon kauniita vaatteita ja asusteita! Erityisesti sytytti tuo Zaran huivi, täytyy toivoa, että vielä Suomenkin Zarassa tärppäisi, kun seuraavan kerran suunnistan ostoksille :)

 6. Ihanat sandaalit! Se rusetti edessä on söpö (: myös toi punasen (persikan vai korallin..) värinen pusero on hieno!

 7. Kiitos Mimmunen! :) Hilfgierin neule on tosiaan klassinen vaatekappale, jota olenkin metsästänyt jo hyvän tovin. Kiva myös, että siinä on vähän jotain erikoista mukana tuon punaisen raidan muodossa ;)

 8. Kiitos Celina! :) Se ei ole itseasiassa ihan sama, mutta jotain rusetillista rannekorun muodossa kylläkin hih ;)

 9. Voii, kiitos ihan hirmuisesti Jessica!! Olen ihan yhtä hymyä täällä kommenttisi luettuani, vautsi :) Minä olenkin lukenut sinun blogiasi jo pidemmän aikaa ja kuulut vastavuoroisesti omiin suosikkeihini, hauska sattuma ;) Ja juuri hetki sitten fiilistelin Pariisia blogistasi, aivan ihania kuvia!

  Kiitos vielä siitä, että rustasit kommentin piristyksekseni, aurinkoista viikonloppua sinne! :)

 10. Hihih, kiitos, täytyy myöntää että mustakin se on aika täydellinen ;) Tiedän tismalleen mitä tarkoitat, vaikka maxeja onkin nykyään myynnissä lähes joka paikassa, on juuri oikenlaisen löytäminen pirun vaikeaa! Toivotaan, että sullakin natsaa vielä :)

  Ja lisätään vielä vähän telepatiaa kehiin, niin kuin juuri rustailin sulle kommenttiakin, niin metsästin tosiaan alkukesästä samoja sandaaleja, mitkä ostit ;)

 11. Voi että, kiitos kovasti ihana DD :) Miten herttaisesti sanottu! Toivottavasti löytäisit oman kappaleesi tuosta leohuivista vielä! Minä metsästin tätä tosiaan jo muutama kuukausi sitten ja sain vastaukseksi huivin olevan jo loppuunmyyty, en tiedä onko tämä Pariisista löydetty sitten jo jotain uutta mallistoa vai niitä vanhoja?

 12. Hei satutko tietämään mitä tämä keepall http://www.louisvuitton.eu/front/#/eng_E1/Collections/Women/Mon-Monogram/products/Keepall-50-with-shoulder-strap-Mon-Monogram-MONOGRAM-P00207/initial2=&initial0=&invertInitialsColors=&insidecolorSelection=&dots=false&stripIndex=0&strip=&color0=G3&initialsize=normal&insidecolor=X1&initial1=&color1=N1 laukku maksaa? En millään saanut hintaa selville :-( Entä mahdatko sinä (tai miksei joku muu täällä) tietää, että pitääkö tuohon laukkuun ostaa hihna erikseen? Olisin kovin kiitollinen, jos osaisit auttaa:)

 13. Ihania ostoksia olet taas kerran tehnyt;) Nuo rusettisandaalit ovat ihanat,etenkin ruskettuneella iholla menisi hyvin :)

 14. Heippa! Kaikki LV:n laukkujen hinnat saat selville ranskankielisiltä sivuilta :) Tuon hinta näyttäisi siis olevan 1220e, suora linkki tässä http://www.louisvuitton.fr/front/#/fra_FR/Collections/Femme/mon-monogram/products/Keepall-50-bandouliere-MONOGRAM-P00207. Malli ei ole minulle yhtään tuttu, mutta “bandouliere”-sanasta ymmärtäisin, että hihna tulee tuossa mukana :) Joku jollain on kokemusta, voi korjata! Toivottavasti tästä oli jotain apua :)

 15. Kiitos Meeri! Minustakin se on kivan raikas, vähän merihenkinen vielä tuon punaisen raidan ansiosta :)

 16. ihania ostoksia oot tehny :)) varsinkin toi Hilfigerin neule, ahh! ihana :D

  Tää ei nyt oikeen liity tähän postaukseen mutta mistä oot hankkinu noi ihanat uggin aamutossut? :D

 17. Kiitos Enni! :) Minäkin tykästyin kovasti tuohon klassiseen neuleeseen, toivottavasti se kestäisi hyvänä vielä monta vuotta!

  Ihanat tohvelini ovat Brandokselta peräisin. Ostin ne viime jouluksi, joten niitä ei valitettavasti enää näyttänyt olevan myynnissä :/ Luulisi noita taas syksyä kohti olevan myynnissä, ihan parhaat aamutossut! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *