Pariisimaistiainen

Bonjour! Täällä ollaan palattu hyvin hiljaiseen ja juhannuksen tyhjentämään Helsinkiin. Saavuimme kotiin jo eilen illalla, mutta minä keskityin vain purkamaan laukkua ja viettämään kaupunkilaista “juhannusta” (taitaakin olla ihkaensimmäinen laatuaan!) serkkuni kansa. Loma oli aivan kertakaikkisen ihana ja onnistunut, Pariisi upea kaupunki, ruoka maittavaa ja matkaseura loistavaa. Palailen tunnelmiin heti, kun olen saanut kaikki kuvat purettua koneelle, niitä on jaettavana teille vaikka millä mitalla ;) Kuten myös muutamia hyvin mieleisiä shoppailulöytöjä!

Tässä pienenpieni maistiainen Pariisista iPhonen välityksellä, palataan kunnon kuvien ja tarinointien kera myöhemmin! Meikäläinen tosiaan nyt ihan vaan palautuu lomasta näin kotosalla, maanantaina on paluu arkeen ja töihin, joten on ihan hyvä latailla akkuja :) Ajattelin myös suuntaavani heti huomisaamuna tsekkaamaan Zaran alennusmyynnit, jotain hyvää tässä kaupunkijuhannuksessa!

Oikein leppoisaa ja rentouttavaa juhannusta kaikille ♥

6 thoughts on “Pariisimaistiainen

  1. Veikkaisin niiden alkaneen perjantaina, ainakin viime vuonna ehdin jo perjantaina käydä tekemässä alelöydöt ennen juhannuksen viettoon lähtemistä! Toivotaan, että olisivat jo alkaneet :)

  2. Hyvältä näyttää,niin ostoskassit kuin ihana Pariisikin :) Kiva kun oot takas! Oli jo ikävä sun postauksia,kun tottunut melkein joka päivä niitä lukemaan;)

  3. Voi sinua herttaista, Hjenn! :) Kivaa päästä lukemaan teidän kaikkien ihanaisten blogeja taas piitkän tauon jälkeen! Hih, onneksi nuo kaikki ostoskassit eivät sentään ole minun ;)

  4. Semmoisessa kuin Lenox Montparnasse :) Muistaakseni Ebookersin sivuilla luki hotellin olevan 2km päässä keskustasta. Keskustaan pääsi kätevästi metrolla 6-linjalla ehkä 15 minuuttia, tuolla linjalla pääsi suoraan Champs Elyseelle, Eiffelille yms.

    Joihinkin paikkoihin (esim. Louvre) mennessä piti vaihtaa metroa, mutta meidän mielestämme sijainti oli oikein hyvä! Jos haluaa olla kävelymatkan päässä kaikesta, saakin sitten maksaakin hotellista reippaasti enemmän! Suosittelen kyllä ehdottomasti tuota hotellia :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *