Palkintoshoppailua ja asu 14.6.

Oikein hyvää ja aurinkoista huomenta!

Moni teistä malttamattomista siellä ruudun takana kaipaili jo paljastusta, mitä ruskeasta paperikassista oikein löytyi ;) Tiesin jo pitkään, millä aioin palkita itseni kevään uurastuksesta. Ensimmäisen kerran tämä ihanainen vilahti täällä jo alkukeväästä Haaveita kesäksi-postauksessa ja kyllä kutkutteli odottaa tänne asti, että pääsen kotiuttamaan tuon! Minusta on kuitenkin kymmenen kertaa kivempaa ostaa jotain kauan kaivattua sitten, kun voi palkita itsensä kovasta työstä :)

Monogram Pochettehan se sieltä paljastui! Tämä ei ollut varmaan mikään yllätys kenellekään laukkuhöpinöitäni lukeneelle ;) Halusin tuon ehdottomasti pitkän hihnan kanssa (vaikka olenkin edelleen sitä mieltä, että hihnan ostaminen erikseen on ihan riistoa!), jotta laukku saisi enemmän käyttötarkoitusta niin arjessa kuin juhlassakin. Kuosistakaan ei ollut epäilystäkään, heti laukkua liikkeessä sovittaessani tiesin tämän olevan niin minunnäköiseni kuin vain voi olla! Laukku onkin ensimmäinen Monogram-vahvistus kokoelmassani :)


Toppi ja shortsit / Zara
laukku / LV
kello / MK
rannekoru / Snö of Sweden
aurinkolasit / Ray Ban

Pochette on päässyt jo pari kertaa ulkoilemaan, eilen asioille lähtiessäni puin sen tummansinisten shortsien ja valkoisen laskostopin kaveriksi. Pitkä hihna on kätevä arjessa, kun taas keskiviikkoiltana käytin lyhyttä hihnaa ranteeseen kiepautettuna, laukku tosiaan sopii moneen! Ja se on myös aikamoinen tilaihme, loisto-ostos siis ;)

Pian suuntaankin kampaajalle ja illemmalla juhlitaan rakkaan siskoni häitä! Mahtavaa viikonloppua kaikille :)

41 thoughts on “Palkintoshoppailua ja asu 14.6.

 1. Se on kyllä niin ihanaa hankkia jotain sellaista josta on haaveillut jo pidempään :) Todella ihana hankinta :P

 2. Oi voi ihana!Saako kysyä paljonko tuo laukku maksaa?Jos vaikka joskus itsekin sellaisen kotiuttaisi :)

 3. Ihanan palkinnon ostit kyllä itsellesi! :)

  Mua himottaisi se Damier Azur kuosinen pochette, se olisi niin kiva. Hihanalle tietenkin, mutta tosiaan on aika jännää mun mielestä myös, että hihna pitää ostaa erikseen..

 4. Voi kun nätti! Itsekin mietin aika ajoin tota LV:n pochttea (juurikin tolla pitkällä hihnalla), mutta toistaiseksi en ole vielä saanut aikaiseksi ostaa, kun on niin paljon muitakin “ostettavia” ihanuuksia. :D

 5. Hih, arvasin! :) Iteki haluisin ton, mutta oon tosi vihainen vuittonille juurikin tuosta hihnasta! Vetävät kyllä ylihinnan kaikesta! Mietinkin, että pitäisikö boikotoida vaan ylipäätään ja ostaa mulberrylta, mutta katsotaan nyt, kunhan tässä ensin rikastutaan! :D Ja munki mielestä monogram on kivoin pochettessa vaik damierista pidän laukuissa :) Saako vielä udella et paljon tuo pochette ja hihna maksoivat erillään? :)

 6. Itsellä oli valinnanvaikeus kuosista ja otin pochetten damier azurina ja ehdottomasti hihnalla, itsellä noin pitkä hihna oli ihan liian pitkä, säädettävästä hihnasta 175€ minusta vähintäänkin riistoa!

 7. Saako udella, et paljonko tolle pitkälle hihnalle tulee hintaa? Näyttää muuten pirun hyvältä!

 8. Hyvältä näyttää! Olet kyllä palkintosi ansainnut!:) Mäkin mietin että pitäisikö hankkia itselleni jokin palkinto tosi hyvin sujuneista kevään kursseista ja työharjottelusta. Ehkäpä Mulberryn aleista voisi löytää jotain kivaa…:D

 9. Itselläni on vintage pochette, joka on siis jo ajan kanssa tummunut ja haluaisin siihen tuon pidemmän hihnan, mutta vähän jännittää miltä noin vaalea hihna näyttää vanhemman laukun kanssa..

  Mitä mieltä muuten olet LV- ja muiden merkkilaukkujen ostamisesta käytettynä? Harvoin missään blogissa kukaan ostaa yhtään mitään second handina, itse ostan LV:ni käytettyinä ihan sen takia kun olen köyhä opiskelija. Tuntuu vaan että hienot neidit katsoo kieroon kun oma monogram speedynikin on selvästi “vanha” eli kahvat ovat melko tummat, vaikka muuten laukku onki priimakunnossa :)

 10. Ihana! :) Olet todellakin palkintosi ansainnut! Voi että minäkin niin haluaisin sen Eva Clutchin nyt kesäksi, muttei valitettavasti nyt kyllä riitä rahat! Se olisi niin käytännöllinen vaikka kaupungille lähtiessä!

 11. Tästä syystä mä olen ostanut pochetet Evana, koska pitkä hihna tulee mukana ja hinta ei eroa paljoa pochette+ hihnasta. Mulla on siis Evat azurina ja ebenenä ja normi- monopochette, mihin vaalean Evan hihna käy loistavasti ;)

 12. Hih, niin minustakin :) Sitten jälkikäteen voi myös aina muistella, mitä kaikkea jonkin laukun tms. ostamiseen on liittynyt! Kiitos Tiia :)

 13. Kiitos Cristiina ja hihna on tosiaankin minulle ihan ehdoton! :) Pääsykokeissa osa meni hyvin ja osa huonommin, oli aika vaikeita osioita mukana. Aika kiikun kaakun on sisäänpääseminen, mutta sen näkee sitten muutaman viikon päästä :) Miten sinulla meni?

 14. Reetta: Hih, minustakin tuo on aika loistava palkinto ;) Damier Azur-kuosinen on myös todella kaunis, minulla oli juuri eilisessä hääjuhlassa lainassa serkkuni Azur-kuosinen Eva clutch, joka oli aivan upea!

  Eleonora: Niissä ei tosiaankaan ole paljoa hintaeroa! Minä kuitenkin halusin ehdottomasti säädeltävän hihnan, koska olen sen verran lyhyt, joten Evan pitkä hihna näyttää hölmöltä minulla. Eva on etenkin Azurina minusta aivan upea! :)

 15. Heh, kummasti niitä ihanuuksia löytyy ostoslistalta aina yksi toisensa jälkeen ;) Kiitos Kersti! Odotan innolla, mitä ihanaa tilasit Mulberryn alesta :)

 16. Mm, ihan totta.. Toisaalta Mulberryn laukut itsessään ovat todella paljon kalliimpia kuin LV:t, tietysti ne ovat sitten nahkaakin. Minä en kyllä boikottiin pystyisi hehe ;) Pochette oli 260 ja säädeltävä hihna 170e.

 17. Voi, Damier Azur on myös hurjan kaunis Pochetessa :) Minäkin ostin siis säädeltävän hihnan, esimerkiksi Evan mukana tuleva pitkä hihna näyttää tällaisella minimittaisella tosi hölmöltä! Ja on tosiaankin riistoa :/ Olisipa hihnan löytänyt jostain käytettynä halvemmalla, mutta toisaalta sitten ne olisivat patinoituneet eri tahtiin..

 18. Kiitos kovasti Zandra! :) Hih, itsensä palkitseminen on aina paikallaan ja onnistuneet kevään kurssit ja työharjottelu ovat erinomaisia syitä ;) Oioi Mulberryn alessa oli kyllä vaikka mitä ihanaa!

 19. Tuo patinoituminen on kyllä hankala juttu :/ Oletko katsonut, josko huutonetistä tai eBaysta tms. löytyisi käytettyä, jo tummunutta hihnaa?

  Voisin ehdottomasti ostaa esimerkiksi juuri LV:tä käytettynä! Juurikin Monogram Speedy olisi sellainen, jonka ottaisin kokoelmiini kauniin patinoituneena enemmän kuin mielelläni :) Itse olen vain todella epäluuloinen, mitä tulee eBaysta ja huutonetistä yms. tilailemiseen, joten en ole tähän päivään mennessä vielä ostanut merkkitavaraa käytettynä. Jos tietäisin varmasti luotettavan myyjän, voisin ehdottomasti ostaa!

  En kyllä usko, että kukaan “hienokaan leidi” katsoisi kieroon arvokkaasti vanhentunutta laukkua, minusta ne ovat todella kauniita :) Tai jos katsoo, niin jo on hölmöä! Minusta olisi myös mahtavaa, jos esimerkiksi omilta isovanhemmiltani olisi löytynyt jo aikansa eläneitä Vuittoneita, niillä olisi sitten paljon tunnearvoakin. Saanko muuten udella, mistä olet löytänyt hyväkuntoisen vanhan Speedysi, huutonetistä vai second hand-kaupoista vai mistä?

 20. Hih, kiitos Lindsay :) Minulla oli serkkuni Damier Azur-kuosinen Eva Clutch lainassa eilisessä hääjuhlassa ja ihastuin siihen päätäpahkaan! Sitä lottovoittoa odotellessa ;)

 21. Olen tilannut Ebaysta ja kävin sen vielä tarkistuttamassa Espan liikkeessä :) Samoin pochette on Ebaystä! :) Hihnaa ei sielläkään ole valitettavasti näkynyt, olen jo miettinyt, että jos teettäisin hihnan, sillä toi 170e uudesta hihnasta (joka on ehkä väärän värinenkin) on ehkä “pikkusen” liikaa :D Nooh, pitää nyt katsoa ja pitää silmät auki Ebayssa ja huutiksessa.

  Luinko muuten oikein aiemmin, että olet hakenut myös Ouluun opiskelemaan? Itse hain nyt 1. kerran Helsingin oikikseen, tuskin tärppää, mutta ensi keväänä uudestaan. Itse asun siis nyt Oulussa, ja voin kyllä sanoa että näin ihana kesäpäivänä tää on niiiiin ihana kaupunki, kohta lähdenki tuohon torinrantaan sidukalle;) Uskon että tykkäät Oulusta jos tänne päädyt, vaikka täällä ei ole Zaraa (joka on kyllä iiiiiso miinus) ja yliopisto on ihan älyttömän ruma:D ja kaukana keskustasta!

 22. Selvä, kiitos vastauksesta :) Olen yrittänyt oppia eBayn ihmeelliseen maailmaan, ensin täytyisi kyllä päästä eroon tästä skeptisyydestä.. :D Mm, uuden hihnan hankkiminen tuskin kannattaa, väriero olisi niin suuri.. Minulla oli eräissä juhlissa eilen lainassa serkkuni Eva clutch damier azurina, jossa käytin sitten omaa uunituoretta Pocheten hihnaani. Eva on alle vuoden vanha ja väriero näkyi niissäkin aika selvästi! Teettäminen voisikin olla hyvä idea, jos oikean sävyistä nahkaa löytyisi :)

  Hain tosiaan kolmantena vaihtoehtona Ouluun kauppikseen. Täytyy myöntää, että olisin aika kauhuissani sinne lähtemässä, se on niin kovin kaukana Helsingistä muihin hakuvaihtoehtoihini verrattuna :/ Mutta toisaalta, never say never, ei sitä tiedä vaikka sinne päätyisikin ;)

  Kiitos kivasta ja kannustavasta kommentista, Eveliina! Ja tsemppiä, toivotaan, että oikiksen ovet aukeaisivat :)

 23. Aivan ihana, sulla alkaakin olla jo oiva kokoelma näitä Vuittoneita! :) Mitä muuten maksoi silloin se Neverfull, jonka ostit muistaakseni (?) ylioppilaslahjaksi itsellesi? Ja mitä kokoa se oli? :)
  Myös tuossa uudemmissa postauksessa oleva LV on aivan ihana! Mitä vuokraus maksoi ja moneksiko päivää vuokrasit?
  Olet muuten aivan ihanan positiivinen ja pirteä, alan olla jo melko koukussa blogiisi! :)

 24. Heippa Aliina! :) Hih, tällä hetkellä olen kyllä kokoelmaani aika tyytyväinen, vaikka ainahan siellä haavelistalla on jotain jo seuraavana mielessä ;)

  Neverfullini ostin tosiaan vuosi sitten ylioppilaslahjakseni ja silloin se taisi maksaa 565e, jos oikein muistan. Vuittonilla tuli juuri hinnankorotus, joten se on varmaan muutaman kympin kalliimpi taas tällä hetkellä :/ Ja jos tarkoitat tuota hääasussa näkynyttä LV:n Eva Clutchia, niin se on “vuokrattu” ihan serkkuni kaapista ja maksuna toimi tämä uusi laukkuseni, jonka hän puolestaa lainasi, hih ;)

  Voi kiitos ihanasta palautteesta ja kiva, kun rustasit kommenttia piristyksekseni! :)

 25. Ai selvä, luulin että olit vuokrannut oikein laukkuvuokraamosta! Mutta mitä kokoa ko. Neverfullisi on? :)

 26. Laukkuvuokraamot ovat kyllä näppärä keksintö! Oi anteeksi, unohdin vastata tuohon! Neverfullini on isointa kokoa, eli GM :) En ole kyllä katunut valintaani, vaikka olenkin itse aika minikokoinen ja laukku on tosiaankin iso ;D Se on kuitenkin monta kertaa osoittaunut juuri oikeaksi valinnaksi, tässä pääsykoekeväänkin aikana se on saanut kantaa sisällään semmoista määrää tavaraa että!

 27. Näin ton tokan kuva weheartit sivustolla ja mietin et oon kyl nähny ton kuvan aiemmin :D. No täällähän se oli ja on kyl upea laukku! :)

 28. Heips :) olen itse pitänyt tätä lähinnä clutchina ilman hihnaa. Aloin haaveilemaan tästä hihnasta, mutta mietin pituutta. Mikä pituus sinulla on tässä omassasi? :) en haluaisi vahingossakaan ostaa liian lyhyttä :o

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *