Keskiviikkoilta

Heipparallaa!

Eilen oli aivan superhauska ilta ja oli niiin ihanaa olla tyttöjen kanssa ulkona, viime kerrasta onkin jo todella pitkä aika. Pieni irrottelu monen kuukauden lueskelemisen jälkeen oli tosiaankin tarpeen, vaikka tänään sen kyllä taas muistaa, etten ole kyllä yhtään joka viikonloppu baarissa juoksevaa tyyppiä ;)

Kunnon kuvia illalta ei ole, ei edes asusta, mutta eikös se näin yleensä mene juuri niiden parhaimpien iltojen kohdalla. Turvaudutaankin nyt poikkeuksellisesti iPhone-materiaaliin yhden kuvan verran, pakko nimittäin todistaa eräs asia! Olin ihkaensimmäistä kertaa punaisen huulipunan kera liikenteessä jossain julkisella paikalla ja kylläpä tykkäsin tuosta kaiken sen hätäilyn jälkeen, että sopiiko se nyt vai ei. Yhdistin jopa samansävyisen puseronkin, joten eilen oli harvinaisen värikäs päivä, mutta sehän sopi hyvin fiilikseen ;)

Kohta ystäväni tulee luokseni palaveeraamaan ensi viikon reissustamme, illalla sitten siskoni on täällä yökyläilemässä ennen huomisia häitä :) Palataan siis häähumuisissa tunnelmissa ensi kerralla! Aurinkoista torstaita ihanaiset! :)

16 thoughts on “Keskiviikkoilta

 1. Toi huulipuna sopii sulle tosihyvin! :)Minkä pituinen olet, jos saa kysyä? (:

 2. Ihanasti sopii toi huulipuna, näytät kauniilta :)

  ps. Muistutat todella paljon mun yhtä kaveria :D

 3. Oletpa ollut taas niin nättiänä ja tyylikkäänä, kuten aina! :) Bongasin heti sylistäsi jotain melkoisen ihanaa! Tuo samainen löytyy minunkin palkintolistaltani hih! Saas nähdä milloin tämä tyttönen pääsee kanssa palkintoshoppailemaan sinne etelän suuntaan :-)

 4. Oi kiitos kovasti Anniina :) Pusero on valitettavasti jo viime kesänä Zarasta hankittu, hieman samankaltaisen kirkkaanpunaisen röyhelöpuseron olen kyllä ostanut sieltä tänäkin keväänä :)

  Käyn Lönnrotinkadulla Band-nimisessä kampaamossa Annella, joka on sellainen taituri että! ;)

 5. Voi kiitos! :) Yllättävän kotoisaksi tunsinkin oloni siinä, vaikka ennen lähtöä arkailin, kun en ole koskaan noin kirkasta punaa käyttänyt. Toki saa kysyä, olen aika pätkä, eli 160cm hih :)

 6. Voi kiitos ihana Pauliina :) Hih, sinähän olit tarkkasilmäinen! Parempaa kuvaa tulossa heti piakkoin ;) Palkintoshoppailu on kyllä lempipuuhaani, niin kivaa ostaa jotain kauan haaveilemaansa kovan uurastuksen kunniaksi!

 7. Voi kiitos ihana Ansku :) Sinä se jaksat aina piristää päivääni kommenteillasi! Aurinkoista viikonloppua :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *