Juhlakampausta

Ensi viikolla vietetään rakkaan siskoni häitä ja valmistelut ovat jo käynnissä paitsi morsiamella, myös pikkusiskolla ;) Tällaisiin isompiin juhliin on aina kiva päästä kunnolla pukemaan ja laittautumaan! Jokin aika sitten löytämäni maksimekon olette ehkä nähneet jo täällä, mutta se onkin ainoa osa kokonaisuudesta, joka on mietittynä. Asusteet kengistä koruihin ovat vielä aivan puolitiessä ja kampauskin tulisi vielä päättää (kuulostaa siltä kuin olisin itse menossa naimisiin)

Koska mekkoni on jo sen verran juhlava, haluan pitää kampaukseni hieman rennommalla linjalla, mutta kuitenkin siistinä. Olen juhlapäivän aamuna menossa luottokampaajani tuoliin istumaan, joten voin onneksi antautua ammattilaisen käsiin. Jotain suuntaa antavaa olen kuitenkin jo miettinyt etukäteen!


Kuvat: Zimbio

Mekko on yksiolkaiminen, joten ainakin se on varmaa, etten tahdo jättää hiuksia auki molemmille puolille. Tukkani on muutenkin lähes aina auki ja kiharrettuna, joten senkin puolesta kaipaisin tällä kertaa jotain erilaista! Eva Longorian kaunis, mutta rennon söheröksi jätetty nuttura vastaa aika lailla sitä, mitä olen miettinyt. Oikean puolimmaisessa kuvassa näkyvän Kate Beckinsalen korkealle päälaelle kohotettu kampaus taas on ehkä hieman liian juhlava, mutta samaa tyyliä sekin. Vai laittaisiko sittenkin hiukset hieman sliipatumpaan tyyliin, kuten Jessica Alba upean siron nutturansa kanssa?

Sliipattu, söherö, niskassa vai päälaella, etuhiukset eteen vai ylös? Siinäpä vasta mona kysymystä! Taidan vain marssia näiden kuvien kera taitavan kampaajani luokse ja jättää loput suosiolla hänen hoiviinsa ;)

8 thoughts on “Juhlakampausta

 1. Voih ihanaa että sielläkin puolen ruutua päästään juhlistamaan näin ihanaa tapahtumaa :) Oman isosiskoni häitä juhlitaan jo ylihuomenna ja mustakin on pariin otteeseen tuntunut että kumpikohan meistä tässä on naimisiin menossa kun olen suunnitellut omaa asuani ja kampausta niin kauan!:D<3
  Tuollainen söherönuttura näyttää ihanalta, oiva valinta ;)

  Kivaa torstaita!<3

 2. Oliko H&M:n maksimekko sulle sopivan pituinen vai lyhensitkö sitä? Selailin täältä jostain että oot 160cm pitkä, itse oon 158 cm PÄTKÄ ja kaikki maksit on mulle aina ihan liian pitkiä, ellen oikeesti laita 15cm korkoja :/

 3. Hih, kyllä vaan :) Oikein ihanaa juhlapäivää teille! <3 Otahan sitten kuvia asustasi, mekkosi oli tosi kaunis :)

  Ihanaa viikonloppua!

 4. Itseasiassa yllätyin, miten sopiva se oli! Olen tosiaankin aika pätkä ja yleensä maksit ovat ihan jättimäisiä ylleni, tuo oli kuitenkin ihan passeli :) Ilman korkoja helma tosin ylettyy maahan ja täytyy vielä miettiä, mitä sille teen, mutta korkojen kanssa kengät jäävät sitten jo ihan näkyviin.

 5. Jessican kampaus on kyllä aivan upea! En vain ole vielä varma, haluanko noin “sliipattua” kampausta tähän tilaisuuteen ja mekkoni kaveriksi :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *