Iltapäiväkahvi ja uudet espadrillot

Sisällä kirjojen parissa istumisen lomassa tajusin yhtäkkiä, miten upea ilma ulkona on ja lämpöasteetkin olivat kohonneet mukaviin lukemiin. Eikun kahvi porisemaan ja istumaan hetkeksi takapihalle aurinkoon!

Jalkoihin sujautin uudet Lindexiltä viime kaupoilla kiertelemisen yhteydessä nappaamani Holly & Whyte-kokoelman sinivalkoraidalliset espadrillot. Olin menettänyt jo toivoni näiden suhteen, sillä tossukat olivat menneet nettikaupassakin heti loppuunmyydyksi. Enkä kyllä yhtään ihmettele, kahdeksan euroa näin söpöistä kesäkenkuleista! Lindexiltä kuitenkin löytyi yksi ainukainen pari ja vieläpä minun pikkuruisessa koossani, mikä tuuri!

Huh, tämä onkin sitten vihoviimeinen aurinkoinen sunnuntai, jonka minä vietän sisällä pääsykoekirjojen parissa ;) Toivottavasti te siellä ruudun takana olette päässeet nauttimaan auringosta, rentouttavat päivänjatkot!

6 thoughts on “Iltapäiväkahvi ja uudet espadrillot

  1. Oh, thanks a lot Jessica! :) I take most of my photos with my micro system camera Olympus E-PL3 and a 45mm lense on it :) I reeally love the camera and I'm about to write a post about it soon, so stay tuned ;) Thanks for your comment!

  2. Hih kiios, niin minustakin ja mikä parasta, eivät tosiaan paljoa lompakkoa rokottaneet ;) Hmm, ainakin Jumbon Lindexissä oli vielä ihan oma kulmauksensa Holly & Whyte-mallistolle ja useita vaatekappaleita näytti olevan vielä ihan hyvin jäljellä :) Onneksi mallisto on ilmeisesti tullut jäädäkseen, ovat olleet kovasti mieleeni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *